Şimdi Ara

İstediğiniz kıza 5-6 dakikada evet dedirtin nasılmı ? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
104
Favori
115.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konu işime yarabilir teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

Konu ibretlik kardeşim.Sağolasın da ben kızı düşününce bile heyecanlanan birisiyim.Yok mu benim gibiler için özel bir taktik?

hOŞGELDİN aramıza yaşın kaç bilmiyorum ama hocam diye hitap edeyim Unutma biz bi köpek balığıyız hedefimizin etrafında yavaşca dolanacaz ve son darbeyi vuracaz
  • 5 6 dk da kım kıme evet dermıs hacı
  • burlarda, dinliyom seni
  • iimiş
  • Hmm neolmuş ?
  • Asker dönüşünde seni merak ediyordum ne yapıyordur diye Anlaşılan hız kesmeden devam

Bende inşallah eski formuma kavuşacağım yakın zamanda...

Yerimizi alalım 2. sayfadan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

Konu ibretlik kardeşim.Sağolasın da ben kızı düşününce bile heyecanlanan birisiyim.Yok mu benim gibiler için özel bir taktik?

hOŞGELDİN aramıza yaşın kaç bilmiyorum ama hocam diye hitap edeyim Unutma biz bi köpek balığıyız hedefimizin etrafında yavaşca dolanacaz ve son darbeyi vuracaz

Hocam 19 yaşında ünideyim de kızla daha cesaret edip tanışamadım.Durum o kadar vahim yani.
  • Yerimizi alalım
  • @hero kardeşim hayırlı olsun bende nisan ayında gidecem,seni özlemişim sende usta birisin görüşlerini söyle askere gitmeden kızlar hakkındaki herşeyi anlatacam 28 yaşıma kadar ne gördüysem anlatacam.Reddilen erkek yoktur,ayarlamayan erkek vardır
  • vucut dili olayini da ekleyebilirsin. google da ufak bir arastirmayla bulunabilir su an mobildeyim koyamiyorum.

mesela daha onceden hic muhabbet etmediginiz bi kizla ayni ortamdasiniz basbasa degilsiniz bi arkadas grubu icindesiniz. kiz haraketleriyle size kendini gostermeye calisir. bi cok insan fark etmez bile bi cogu bana bakmaz der. ama biraz vucut dili bilince nokta atisi yapabilirsiniz. bi arkadasima boyle kiz ayarladim ben

kizi ben de tanimiyorum bu salak kizdan hoslaniyo kizda bundan ama haberi yok. yureklendirdim cesaretlendirdim 1 yildir cikiyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayara gecince bakicam.
  • Beğendim kardeş devam et valla bak 5 dk da bir girip okucam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Orijinalden alıntı: fernsehn

İşin gücün yok herhalde, bunlarla uğraşıyorsun.

Gelecek nesilleri aydınlatıyoruz bir filozof ne demiştir biliyormusun

Bir bilgin öldüğü zaman en çok onunla beraber toprağa giden bilgilere üzülürüm.[:(

Eminim seni düşünerek söylemiştir.
  • haklısın dostum
  • Gerilla pazarlama devrimi
  • Utkuhan reyiz var dediler geldik
  • yermizi alalım hocam bekliyoruz
  • devamı yok mu
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.