Şimdi Ara

İstediğiniz kıza 5-6 dakikada evet dedirtin nasılmı ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
104
Favori
115.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam anlat anlat da ben de şu fotoğrafçıdaki kızın karşısına çıkıp vet dedirteyim.
  • Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: 43_ali

quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Merhaba arkadaşalr geldim evet konumuza başlıyoruz.Herkesin bildiği temel konulardan başlayacam.

İlk Dört Saniye:Vücut diliniz ve fiziksel görüntünüz ne kadar beğenildiğinizin,ne kadar ikna edici olduğunuzun ve tanıştığınız kişiler üzerinde iyi bir ilk izlenim bırakmak için tam tamına 4 saniyemiz var bu kesinlikle araştırıldı ve tespit edildi.Hatta bu ilk izlenimler adeta kaydedilir ve ilişkinizin geleceğinde belirleyici rol oynar.Ve sıra bizde hepimizde bu ilk izlenimi belirleyecek kişi biziz eğer kötü anlamda insanları etkilerseniz olacakları kimse düşünemez ama iyi manada bunu kullanırsanız sizden mutlusu olamaz

İnsan biriyle karşılaştığında beyninde bilinçdışında birçok cereyan olur,bilinç yapılması şeyleri düşünerek yapmak,bilinçdışı ise;Arab sürmek,işe gitmek gibi ezbere şeyleri yapmakla yükümlüdür işte ilk görnüşte bilinç değil bilinçdışı devreye girer.

İlk karşılaşma bu sözler tanıdık geldimi:İçimde onunla ilgili kötü bi his var,onu beğenmedim ama nedenini tam bilmiyorum,ondaki şeyler beni rahatsız ediyor ama ne olduğundan emin değilim.

Büyük ihtimal hepimiz bu tür diyaloglarla karşılaşmışızdır.

ilk mesajı edıtle panpa boyle bulup okuması ezıyet oluyor

+1
  • Kiza yes man izletin sonra da naughty.gif , rezervasyonumu da yaptirayim
  • bekliyoruz kaptan
  • rezerve
  • İnci sözlüğe çevirdin abi burayı olmaz ki
  • Burda
  • bekliyoruz
  • Mesaj bulunsun.
  • Bekliyoruz.
  • bu konuya sırf çay ve simit için bile gelinir
  •  İstediğiniz kıza 5-6 dakikada evet dedirtin nasılmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kingdom of Salvation -- 24 Ocak 2012; 22:35:14 >
  • Bulunsun
  • Yazımın şu an ki son cümlelerine dikkat dikkat.Hepimiz köpek balığıyız arkadaşlar hedefe emin adımlrla gideceğiz

• İşin gücün yok herhalde, bunlarla uğraşıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernsehn

İşin gücün yok herhalde, bunlarla uğraşıyorsun.

Gelecek nesilleri aydınlatıyoruz bir filozof ne demiştir biliyormusun

Bir bilgin öldüğü zaman en çok onunla beraber toprağa giden bilgilere üzülürüm.[:(
  • TÜRK KIZININ STANDARTLARI VE TUZAKLARINI BİRAZDAN ANLATACAĞIM ÖNCE Bİ SIGARA YAKALIM ARKADAŞLAR
  • Konu ibretlik kardeşim.Sağolasın da ben kızı düşününce bile heyecanlanan birisiyim.Yok mu benim gibiler için özel bir taktik?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.