Şimdi Ara

İstediğiniz kıza 5-6 dakikada evet dedirtin nasılmı ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
103
Favori
117.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seni dinliyorum "Üstad"
  •  İstediğiniz kıza 5-6 dakikada evet dedirtin nasılmı ?
  • aklı olan konuya bakmaz bu adama uymaz kız tavlama rehberinde bunlar yüzünden kız arkadaşımı kaybettim
  • Yerimizi alalım.
  • dinliyorum ama işe yaramazsa sen evet diyeceksin.
  • Lazım değil ama olabilirde.Dinliyorum
  • Merhaba arkadaşalr geldim evet konumuza başlıyoruz.Herkesin bildiği temel konulardan başlayacam.

İlk Dört Saniye:Vücut diliniz ve fiziksel görüntünüz ne kadar beğenildiğinizin,ne kadar ikna edici olduğunuzun ve tanıştığınız kişiler üzerinde iyi bir ilk izlenim bırakmak için tam tamına 4 saniyemiz var bu kesinlikle araştırıldı ve tespit edildi.Hatta bu ilk izlenimler adeta kaydedilir ve ilişkinizin geleceğinde belirleyici rol oynar.Ve sıra bizde hepimizde bu ilk izlenimi belirleyecek kişi biziz eğer kötü anlamda insanları etkilerseniz olacakları kimse düşünemez ama iyi manada bunu kullanırsanız sizden mutlusu olamaz

İnsan biriyle karşılaştığında beyninde bilinçdışında birçok cereyan olur,bilinç yapılması şeyleri düşünerek yapmak,bilinçdışı ise;Arab sürmek,işe gitmek gibi ezbere şeyleri yapmakla yükümlüdür işte ilk görnüşte bilinç değil bilinçdışı devreye girer.

İlk karşılaşma bu sözler tanıdık geldimi:İçimde onunla ilgili kötü bi his var,onu beğenmedim ama nedenini tam bilmiyorum,ondaki şeyler beni rahatsız ediyor ama ne olduğundan emin değilim.

Büyük ihtimal hepimiz bu tür diyaloglarla karşılaşmışızdır.
  • gereksiz, ama okuyalım, görelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -S.E.R.K.4.N- -- 24 Ocak 2012; 21:02:50 >
  • Çay koyıp geliyorum
  • Evet kanka.
  • Bekliyorum usta
  •  İstediğiniz kıza 5-6 dakikada evet dedirtin nasılmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Merhaba arkadaşalr geldim evet konumuza başlıyoruz.Herkesin bildiği temel konulardan başlayacam.

İlk Dört Saniye:Vücut diliniz ve fiziksel görüntünüz ne kadar beğenildiğinizin,ne kadar ikna edici olduğunuzun ve tanıştığınız kişiler üzerinde iyi bir ilk izlenim bırakmak için tam tamına 4 saniyemiz var bu kesinlikle araştırıldı ve tespit edildi.Hatta bu ilk izlenimler adeta kaydedilir ve ilişkinizin geleceğinde belirleyici rol oynar.Ve sıra bizde hepimizde bu ilk izlenimi belirleyecek kişi biziz eğer kötü anlamda insanları etkilerseniz olacakları kimse düşünemez ama iyi manada bunu kullanırsanız sizden mutlusu olamaz

İnsan biriyle karşılaştığında beyninde bilinçdışında birçok cereyan olur,bilinç yapılması şeyleri düşünerek yapmak,bilinçdışı ise;Arab sürmek,işe gitmek gibi ezbere şeyleri yapmakla yükümlüdür işte ilk görnüşte bilinç değil bilinçdışı devreye girer.

İlk karşılaşma bu sözler tanıdık geldimi:İçimde onunla ilgili kötü bi his var,onu beğenmedim ama nedenini tam bilmiyorum,ondaki şeyler beni rahatsız ediyor ama ne olduğundan emin değilim.

Büyük ihtimal hepimiz bu tür diyaloglarla karşılaşmışızdır.

ilk mesajı edıtle panpa boyle bulup okuması ezıyet oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kitabımı okudun sende
     İstediğiniz kıza 5-6 dakikada evet dedirtin nasılmı ?
  • devam et usta iyi gidiyorsun
  • rizörvıd
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.