volvonun kötü kamyonunu görmedim şimdiye kadar. herbiden güzel kamyon yapıyo herifler..
quote:
Orjinalden alıntı: mehmet1934
volvonun kötü kamyonunu görmedim şimdiye kadar. herbiden güzel kamyon yapıyo herifler..
ee kaç senelik kamyon tır üretici..
::::::::.......FH16 / 660.......:::::::
quote:
Orjinalden alıntı: vabis680
::::::::.......FH16 / 660.......:::::::
üstteki iç mekan Scania R serisine ait vabis680
PARDON YANLIŞ RESİM..ÖZÜR.
volvo zaten uzun yol aracı kaç tane volvo gördüysem çekicidir hiç görmedim desem yeridir volvonun kamyonunu buda sunu gösteriyor benim gözümde kalite konfor sağlamlık 10 numara perşemde günü armutludan bursaya geliodum volvo fm şantiye aracı mikser o araç nasıl gidio o yolda valla hayret ettim önüne geleni solluyo çok dar yol deniz boyu ucurum ben bakarken korktum arabayı yatırcak die valla araç süper ötesi gidiyo bide bu yeni seri bi ayrı güzel olmuş 100 üzerinden 1000000000 benim gözümde
Güzel araba yapmış. Ancak Scania bunun altında kalmaz atağa geçer en yakın zamanda. Yanii şu demek Scaina r serisini yeni bir makyajlama ve yeni özelliklerle piyasaya vericek.
quote:
Orjinalden alıntı: vabis680
quote:
Orjinalden alıntı: VOLVO_FH16_660
En son teknolojiyi al firmana koy sonra yukarıdaki Gökbora'nın aracı gibi virane yapsın işi bilmeyen adamlar (şöför diyemem ben bunlara) yazık günah valla. Kesin içi dışından daha haraptır.
HAKLISIN AMA ELDEN NE GELİR.(.... AMA PARA BENDE .)HESABI. ÇOK TAV OLUYORUM BAZEN ADAM CEKMİŞ 2008 İ ALTINA KOLTUK NAYLON LARI DURUYO,AGUSTOS SICAGINDA,ARACI ALALI SENESİ GELECEK YAGMUR YIKIYOR ARABAYI.PEDALLARA AYAKKABISININ ÇAMURUNU SIYIRANLAR,PASPASA TÜKÜRENLER,PET ŞİŞEYE İŞEYECEM DERKEN PASPASA KOYUVERENLER. AYNAYA BAKMAYIP SOLLAYAN ARACIN CAMINA TÜKÜRÜKLE RESİM CİZENLER,...... YA SONU GELMEZ.. MESLEĞİN YÜZ KARALARI,BUNLAR YÜZÜNDEN KAMYONCU TIRCI ESNAFINA İYİ GÖZLE BAKMIYORLAR.
EN BERBATI ŞEHİR İÇLERİNDEN GEÇERKEN,SANKİ 20 SENE CEZAEVİNDE YATIP,ÇIKMIŞ VE KADIN YÜZÜ GÖRMEMİŞ GİBİ KORNAYA ASILMAK..REZİLLİK..
VOLVOCU ARKADAŞIM ALLAHcc SANA NASİP ETSİN YENİ MODELİ..
GECE DEVRİYESİSCANIA R620
Onlarşoför değillerki. Böyle adamlar ufak arabadan direk tıra çıkıp şoförüm diye geçinenler.
böyle çekicim olsa evde yatcama onun içinde yatarım daha iyi.!!
Evin yerini hiç birşey tutmaz.Ama yağmur yağarken güzel oluyor..
Yetkili satıcılarından duyduğuma göre bu yeni serilerde şöför uyuduğu zaman araba sesli uyarıda bulunmaya başlıyormuş şöföre.Volvo yapmışsa doğrudur dedik bizde.
quote:
Orjinalden alıntı: FauFau
Yetkili satıcılarından duyduğuma göre bu yeni serilerde şöför uyuduğu zaman araba sesli uyarıda bulunmaya başlıyormuş şöföre.Volvo yapmışsa doğrudur dedik bizde.
öyle bir çalışma vardı;hatta binek araçlarda uygulamaya geçirmişlerdi
VOLVO Fabrikasından görüntüler:
VOLVO FOR LIFE
Herkese sevgiler, saygılar.
Volvocu kardeşim ellerine sağlık.Çok güzel fotolar.Artık sis farını ayırmak akıllarına gelmiş.Yeni Fh müthiş gerçekten.İnşallah bitane 440 almak nasip olcak.