Şimdi Ara

İşteee Yeni VOLVO FH - FH16 - FM Serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
1
Favori
30.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nihayet yeni serilerin tanıtımı yapıldı, dış tasarımdaki güçlü çizgilere iç tasarımın tamamen değiştirilmesi eşlik ediyor ayrıca yeni FM serisinde FH serisindeki kabin dışı yenilikler yapılmamış sadece iç mekanında değişiklikler yapılmış, ayrıca Globetrotter LXL kabin seçeneğide FM serisinde kullanılmaya başlanmış bu kabin seçeneği FH serisindeki XL kabinle eşdeğer bir iç yükseklik sunuyor. Ayrıca motor seçeneği olarakta FM serisine 11 litrelik 390 ve 430 beygir güç üreten yeni bir motor eklendi.

ve yorumlar sizin ;) hayırlı uğurlu olsun

Herkese saygılar, sevgiler

======= FH16 =======

======= FH =======

======= FM =======

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssdagdelen -- 19 Haziran 2008; 10:02:24 >

• ev gibi tır harika bişey yaa..
  • şu ilk aracın içi gerçekten rahat gözüküyo yaw
  • Fh 16 çok güzelmiş özellikle içi harika tv, döner koltuk, portatif masa, çift katlı yatak daha ne olsun vallaha ev gibi araba..
  • HePsı ayr bı guzel ya DAF VOLVO SCANIA MAGNUM MAN MERCEDES (ACTROS) hA Bıde bızım turkler yabsa sole bısey
    Bızde Bız Koycaz klimayı bız koycaz Tv ye Bız koycaz Buzdolabını sahıs oLarak aldıkdan soraGoruruz ınsalah su markalara bızım fordun bmc nın kafa tutugunu
  • valla şunun gibi tırın olacak yükleyecen yük arkaya gezecen türkiye'yi. Süper olurdu valla... Bazen şu kamyonculara imrenmiyor değilim. Keşke biri şöyle yanına alsa da bi tanık olabilsem...
  • volvo döktürmüş başka ne denebilirki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adamlar gene yapmışlar
  • ufff be bu tılar bir hafta hiç uyumadan yol giderim ha!!!!
  • cok güzel aletmis saol kardes paylasım icin
  • abicim zaten volvoya hastaydım dahada hasta etti kendine bence scania ya bin basar bu araç ama benim gözümde sizi bilemem kamyoncu değilim motoru nasıl ama görünüşü beni bitiriyo
  • En çok sevdiğim tır markasıdır VOLVO tırlara ve arabalara ilgimyoğundur

Binek arabalarda CHRYSLER 300c

Tırlarda ise VOLVO FH 16
  • Otobüs ve Tırlara karsı ilgim çok büyük gerçekten harika birşey bilmiyorum belki aranızda tırla yolculuk yapan vardır ama evden daha rahat bana göre...
  • Volvo uçmuş gene
  •  İşteee Yeni VOLVO FH - FH16 - FM Serisi
  • adamlar nekadar sade ve kullanışlı araçlar yapıyolar hiçbişeyin aşırısına kaçmadan en son teknolojiyle çalışıyorlar helal olsun valla uçak gibi araç yapmışlar allah sahibine bağışlasın diyelim
  • En son teknolojiyi al firmana koy sonra yukarıdaki Gökbora'nın aracı gibi virane yapsın işi bilmeyen adamlar (şöför diyemem ben bunlara) yazık günah valla. Kesin içi dışından daha haraptır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: VOLVO_FH16_660

En son teknolojiyi al firmana koy sonra yukarıdaki Gökbora'nın aracı gibi virane yapsın işi bilmeyen adamlar (şöför diyemem ben bunlara) yazık günah valla. Kesin içi dışından daha haraptır.

HAKLISIN AMA ELDEN NE GELİR.(.... AMA PARA BENDE .)HESABI.
    ÇOK TAV OLUYORUM BAZEN ADAM CEKMİŞ 2008 İ ALTINA KOLTUK NAYLON LARI DURUYO,AGUSTOS SICAGINDA,ARACI ALALI SENESİ GELECEK YAGMUR YIKIYOR ARABAYI.PEDALLARA AYAKKABISININ
    ÇAMURUNU SIYIRANLAR,PASPASA TÜKÜRENLER,PET ŞİŞEYE İŞEYECEM DERKEN PASPASA KOYUVERENLER.
    AYNAYA BAKMAYIP SOLLAYAN ARACIN CAMINA TÜKÜRÜKLE RESİM CİZENLER,...... YA SONU GELMEZ..
    MESLEĞİN YÜZ KARALARI,BUNLAR YÜZÜNDEN KAMYONCU TIRCI ESNAFINA İYİ GÖZLE BAKMIYORLAR.

EN BERBATI ŞEHİR İÇLERİNDEN GEÇERKEN,SANKİ 20 SENE CEZAEVİNDE YATIP,ÇIKMIŞ VE KADIN
    YÜZÜ GÖRMEMİŞ GİBİ KORNAYA ASILMAK..REZİLLİK..

VOLVOCU ARKADAŞIM ALLAHcc SANA NASİP ETSİN YENİ MODELİ..

GECE DEVRİYESİSCANIA R620

• Çok güzel topic olmuş ellerine sağlık...Arabaya bakar mısınız ya:S Adamlar yapıyor... Japonların yapamadığı şey Volvo....
    Volvo is the best ,Volvo is the top
    Aldığı parayı ön paneli bile hak ediyor yok böyle bi araç....Yok böyle bir tasarım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onthelastway -- 14 Temmuz 2008; 15:47:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vabis680

quote:

Orjinalden alıntı: VOLVO_FH16_660

En son teknolojiyi al firmana koy sonra yukarıdaki Gökbora'nın aracı gibi virane yapsın işi bilmeyen adamlar (şöför diyemem ben bunlara) yazık günah valla. Kesin içi dışından daha haraptır.

HAKLISIN AMA ELDEN NE GELİR.(.... AMA PARA BENDE .)HESABI.
    ÇOK TAV OLUYORUM BAZEN ADAM CEKMİŞ 2008 İ ALTINA KOLTUK NAYLON LARI DURUYO,AGUSTOS SICAGINDA,ARACI ALALI SENESİ GELECEK YAGMUR YIKIYOR ARABAYI.PEDALLARA AYAKKABISININ
    ÇAMURUNU SIYIRANLAR,PASPASA TÜKÜRENLER,PET ŞİŞEYE İŞEYECEM DERKEN PASPASA KOYUVERENLER.
    AYNAYA BAKMAYIP SOLLAYAN ARACIN CAMINA TÜKÜRÜKLE RESİM CİZENLER,...... YA SONU GELMEZ..
    MESLEĞİN YÜZ KARALARI,BUNLAR YÜZÜNDEN KAMYONCU TIRCI ESNAFINA İYİ GÖZLE BAKMIYORLAR.

EN BERBATI ŞEHİR İÇLERİNDEN GEÇERKEN,SANKİ 20 SENE CEZAEVİNDE YATIP,ÇIKMIŞ VE KADIN
    YÜZÜ GÖRMEMİŞ GİBİ KORNAYA ASILMAK..REZİLLİK..

VOLVOCU ARKADAŞIM ALLAHcc SANA NASİP ETSİN YENİ MODELİ..

GECE DEVRİYESİSCANIA R620

Gece,gece midemi bulandırdın..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.