Şimdi Ara

BMW F20 1 serisi casus fotoğraflar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce konusu açılmış olabilir, baktım ama bulamadım.

Çok deli bir makine daha geliyor BMW'den.

http://f20.1addicts.com/forums/showthread.php?t=508025

http://f20.1addicts.com/forums/showthread.php?t=531567

• Bu sefer güzel olacak gibi
  • Resimlerdeki araç ciddi yere yakın.Bu şekilde piyasaya çıkacağını düşünmüyorum.Birde boyu uzamış sanırım.

Not:Belki dayanıklılık testi için araçta ekstra ağırlık vardır.
  • Eskisini peksevmezdim ama bu baya güzel olacak gibi.
  • C segmentinde hiç takdir etmediğim modellerden biri Bmw 1 serisi. Adının Bmw olması dışında albenisi yok. Gördüğüm kadarı ile dizayn'da önemli bir değişim söz konusu değil. Mutlaka daha iyi motorlar ile donatılacak olsada, standart donanımında şuan piyasadaki araçtan daha farklı olacağını sanmıyorum.
  • Bana şu ankinden çok da farklı gözükmedi. Şu ankinin harika gözüktüğünü düşünürsek, bu de güzel bir şey olacak gibi.
    Geniş, en azından yeterli iç hacim beklentim yalan olacak gibi gözüküyor. Ayrıca yere bu kadar yakın olması artmasını beklediğim süspansiyon konforunu da doğrular nitelikte değil.
  • Önü alabildiğince uzattıkları için ayakkabıya benzemiş sanki.Zaten bence bmw nin hiçbir hathcbak tasarımı güzel değil.Sırf ismi bmw diye satıyor işte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 1 serisi hakkında
    5 yıl önce açıldı
    MAKYAJLI BMW 5 SERİSİ TANITILDI!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Golf 6 nasıl Golf 5 in makyajlısı gibi çıktıysa Bmw 1 seriside yeni kasasında şaşırtıcak bir degişiklik yapmamış.
    Asıl merak ettigim Türkiyeye hangi motor seçenegi ile gelicek gene Bmw 116i de kullanılan dünyada sadece Türkiyeye gelen N45b16 motor ile gelirse bu Borusanı havaya uçurmak lazım.
  • Güzel birşey geliyor gibi ama içerideki ekran o şekilde kalıcaksa çok göze batıyor.
  • umarım iç mekan da arka taraf biraz genişler.
  • Ön bariz 5 serisine benzeyecek ap açık belli Hoşgeldin audi
  • Biraz daha sportifleşmiş gibi arka tarafı özellikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13NiGhT_M@Re

Resimlerdeki araç ciddi yere yakın.Bu şekilde piyasaya çıkacağını düşünmüyorum.Birde boyu uzamış sanırım.

Not:Belki dayanıklılık testi için araçta ekstra ağırlık vardır.

sanırım fotoğraf test amacıyla virajı hızlıca döndükleri sırada çekildiği için öyle görünüyor
    özellikle bu fotoğraf öyle düşündürdü beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaman Ötesi -- 17 Mayıs 2011; 0:24:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi
    sanırım fotoğraf test amacıyla virajı hızlıca döndükleri sırada çekildiği için öyle görünüyor

Limitlere yakın dönülen virajlarda araç viraj yönüne göre sağa yada sola yatar.Ancak aşağıdaki resimde lastik yönünden anlaşıldığı üzere araç sağa dönüyor.Bu durumda aracın sağa yatması gerekirken sol profilden çekilmiş bu resimde araç ciddi olarak yerde.

• hem daha iri hem de genel silüet fazla değişmemiş. bmw 1,5 olmuş bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13NiGhT_M@Re

quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi

Limitlere yakın dönülen virajlarda araç viraj yönüne göre sağa yada sola yatar.Ancak aşağıdaki resimde lastik yönünden anlaşıldığı üzere araç sağa dönüyor.Bu durumda aracın sağa yatması gerekirken sol profilden çekilmiş bu resimde araç ciddi olarak yerde.

sağa dönen araç nasıl sağa yatabilir ki?

• bmw x3'de cikardigi isi 1 serisinde de cikarirsa cok acaip bir arac bizi bekliyor demektir.. kendi adima umutluyum..
  • cok buyuk farklar yok kasa olarak
  • Araba zaten kasa olarak güzeldi fakat arka kısım epey bi dardı.Mesela ben 1.85 boyumla zar zor sığdım.Bu kasaya bakınca biraz daha büyümüş gibi geldi.Umarım arka kısım içinde birşeyler yapmışlardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.