Modelin 20. yaş gününde VW, geliştirilen ancak iptal edilen ikinci neslin fotoğraflarını yayınladı. İyi ki üretilmemiş. |
VW PHAETON 2. NESİL FOTOĞRAFLARI YAYINLANDI
-
-
A8 ile aynı araba
Alman kalitesi
-
2. Resim soldaki güzelmiş vectra ya benziyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çoh eyi
Alaman kalitesi
2015-2016 icin guzel tasarim ama 2022'ye gore cok eski kalmis tasarim.
Jetta SuperB A6 hepsinden karisik yuklemisler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 7 Temmuz 2022; 13:20:28 >
Bentley Continental ve Audi A8 in aynısı, netice Alman mühendisliği ve Volkswagen AG kalitesi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ayakta duran 3 dallamadan en sağdaki Marco gavatı. Bu lavuğu VW e tasarımcı diye almışlar gerizekâlının önde gidenidir.
Golf 8 in çirkin ön farlarını Çinli bi karıyla beraber tasarlamışlar.
Bu araba Alman derin devletinin pis işleri açığa çıkınca apar topar havalimanına kaçarken önlerine çıkan bir Megan 2 veya Punto yu ortadan ikiye ayırıp yoluna devam edecek ve kurşun geçirmeyecek şekilde dizayn edilmiştir.
Kesinlikle. Üretime bile geçmemiş o yüzden.
İlk neslini çok beğensem de sonuçta bu bir Volkswagen. W12 de koysa, V8 de koysa bu sonucu değiştirmiyor. Aracın başarısız olma sebeplerinden biri de buydu zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yıllarca araçlarını keskinleştirmek için uğraş, amiral gemine golf 5 tombisligini yakistir.
Olmamış. Farlar panjuru gecmemeliydi. Japon Fransız grubu araclara benzemiş.
A8 kısımları güzel.
Konunun yarısı bloklu yahu VW konusu olunca hep böyle oluyor
Bizim ulaşmamız pek mümkün olmayan araçlar. B-C sınıfı arası gezeriz.
-
Adamın suratına sövsen Yarabbi Şükür der, vw'e laf gelince kudurup herkesi blokluyor 😂
Başarılı bir tasarım. Özellikle iç dizaynı epey beğendim.
Bugün Audi ve VW'nin çoğu aracındaki tasarımlarına da ilham veren çok detay var araçta.
Dolayısıyla harcanan emek boşa gitmemiş bence .
-
2012 yılına göre tasarımı gayet güzel.
Bir gün yurtdışına gidersem almak isteyeceğim arabalardan biridir ilk nesli. İkinci nesli de gayet şık ve modern gözüküyor.
-
Markası yüzünden hakettiği değeri göremedi. İlk çıktığı zaman çocuktum ve fuarda W12 sinin içine oturmuştum. İnanılmazdı.
-
İlk Phaeton zamanına göre çok güzeldi. Markadan ötürü tutulmadı.
İkincisini hiç beğenmedim, iyi ki üretmemişler.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
2015-2016 icin guzel tasarim ama 2022'ye gore cok eski kalmis tasarim. Jetta SuperB A6 hepsinden karisik yuklemisler |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X