Şimdi Ara

MERCEDES W222 S-SERİSİ İZLENİMLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
4.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayideki arac S350 bluetec Long. Türkiyeye kisa dingil mesafeli modeller gelmiyor. Cogunlukla makam otomobili amaciyla satin alindigi icin olsa gerek. Aracin fiyati hersey dahil 720.000 TL.

Audi A8 deki göz yasartici etkiyi yapmadi nedense. Sanki A8 daha kaliteliydi bilemiyorum. A8 konusunun linkini de koyucam. Ordan bakin sonuca varin.

Eski nesilden daha kaliteli ama daglar kadar fark göremedim. Siyah dosemeler ic mekani cok bogmus. Aracin disaridaki heybeti ic kisma cok yansimamis. Konsolun yapisi baya alcak ve genis. Darlik hissindeki En buyuk unsur bu bence. Ic mekana ferahlik katma acisindan bej renkli dosemeler daha iyi bir secenek olur. Tavandaki kumas pek kaliteli degildi.

Bayideki arac donanim bakimindan giris modeli niteligindeydi. Birkac ekleme var sadece. Air balance sistemini türkiye paketinde standart donanima koymuslar onu da anlamadim.

Videoda dikkatinizi cekecektir. Bagaj kapagini kapamadan once duraksadim bir sure. Kapagi kapatmak icin bu sinif araclarda tus olur normalde. Bende onu aradim. Bunu bile standart donanima koymamislar. Elimle kapattim mecbur. Vakumlu kapilar her aracta olmasi gereken bir ozellik bence. Kapiyi carpmaniza gerek kalmiyor.

Sonuc olarak S-Serisi alacak biri olsam bu araci almazdim sahsen. Hatta ve hatta sunu da soylemem lazim. S serisi sadece arka koltukta oturma amaciyla tercih edilmeli. Surucu icin de iyi tabiki ama aracin icine oturdugunuz anda ikinci planda oldugunuzu anliyorsunuz. Surucu otomobili degilim diyor. Cok resmi duruyor. A8 bu baglamda daha iyiydi.

Audi A8 izlenimleri :https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=83617320&p=1#8361732

MERCEDES W222 S-SERİSİ İZLENİMLERİ MERCEDES W222 S-SERİSİ İZLENİMLERİ MERCEDES W222 S-SERİSİ İZLENİMLERİ
     MERCEDES W222 S-SERİSİ İZLENİMLERİ MERCEDES W222 S-SERİSİ İZLENİMLERİ MERCEDES W222 S-SERİSİ İZLENİMLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 24 Şubat 2014; 14:34:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• s class için video yu göremedim
  • Bu arabanın ve bu segmentin üretim amacı makam otomobili olmaları.A8 ile farkın sürüş noktasında ve arka koltuk seyahatlerinde daha iyi belli olacağını zannediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bdurmus kullanıcısına yanıt
    Ekliycem birazdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre356

Bu arabanın ve bu segmentin üretim amacı makam otomobili olmaları.A8 ile farkın sürüş noktasında ve arka koltuk seyahatlerinde daha iyi belli olacağını zannediyorum.
    bende a8 i daha çok beğeniyorum s classtan. Ama bu forumda zevkler her zaman tartışma hatta ve hatta linç konusu olmuştur. kendini hazırla bence gelicek yorumlara. Gardını al
  • Siyah döşemeler hiç olmamış.
  • emre356 kullanıcısına yanıt
    Ben zaten izlenimlerimi aktardim. Tabiki kullanimda s serisi farkini belli eder. Yuzeysel girdim konuya. Belli basli konulari kiyasladim zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes S-Serisi Kaza ...
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Video eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 24 Şubat 2014; 14:35:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Video eklendi.
    Gercektende o dıreksıyon hele cokmu aramışlar acaba o dıreksıyonu ? araba soyle görursun kanın kaynar o ızlenım bence yok bu arada cekıcılek yok yanı tabııkı bır S classe araçtır ona bırsey dıyemem ama bence Bmw ler 7 kasa cok daha başarılı araçlar Mersedes sağlamlığı var sadece ıste o kadar... Zaten fabrıkatör falanda degılım S- classe bınebılıyım Allah altımızdakını almasın bunada sükürler olsun bu zamanda arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaya589

Gercektende o dıreksıyon hele cokmu aramışlar acaba o dıreksıyonu ? araba soyle görursun kanın kaynar o ızlenım bence yok bu arada cekıcılek yok yanı tabııkı bır S classe araçtır ona bırsey dıyemem ama bence Bmw ler 7 kasa cok daha başarılı araçlar Mersedes sağlamlığı var sadece ıste o kadar... Zaten fabrıkatör falanda degılım S- classe bınebılıyım Allah altımızdakını almasın bunada sükürler olsun bu zamanda arkadaslar

Alıntıları Göster
    nedense video da ki araçtan pek etkilenmedim...içine bakınca albeniliği yok...bir tek fiyatını beğendim..

• quote:

Alıntıları Göster
    Paylaşım için teşekkür.

Açık renk döşeme her zaman bu sınıfta daha başarılı koyu renk boğmuş arabayı.

Fiyat vergiler sağolsun uçmuş resmen memleketinde 270.000 tl olan araba bizde 720.000 tl

Bu sınıfta tercih yapacak olsam şu zamanda alacağım model jaguar xj 2.0i lwb portfolio olurdu.

Xj modelini de incelemeni tavsiye ederim

• NİTROUS666 kullanıcısına yanıt
    Imkan olursa incelerim

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Imkan olursa incelerim
    fiyata bak hizaya gel. bu arabayı alanı araştırma, arabayı alandan vergi almaya çalış.
  • fiyatı güzelmiş

kokpit haric gorunumu guzel buldum

• quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

fiyata bak hizaya gel. bu arabayı alanı araştırma, arabayı alandan vergi almaya çalış.

Alıntıları Göster
    Paylaşım için teşekkürler,

Kalitenin fazlasıyla ve dolu dolu verildiği bir model olmasına rağmen, Mercedes'in de bütün modelleri benzer tipte yapmasına bir türlü alışamadım. Yeni gelecek C Serisi ile satışlarını daha da arttıracaktır ama S Serisi için bir şey diyemem, bu arabayı Türkiye'de satın alacak kesimlerin hangi mecralarda bulunduğu da şüpheli.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bırak bu işleri güzel kardeşim..

Bu aracı alan insan zaten prestij için alıyor..

Kendi sahibi olduğumuz şirketten çok iyi bilirim bu durumu..

Yıllarca rakiplerine bakmadan yeni çıkan S serilerini peder için aldık ve gerek pederle, gerekse pedersiz ihalelere hep o araçlarla gidildi..

Bu bir güç gösterisidir ve S serisi halen en çok prestij sahibi araçtır..

Bu sınıfda bahsettiğim şekilde araç alacak kimse bahsettiklerine bakmıyor.. Sadece prestij meselesi..

Yeni S serisi alabildik mi alamadık orası da ayrı :) Eskiden 400K TL civarına alınan araçlar olmuş, 720K TL..

Bizdende geçti artık prestijmiş vs.. Bir önceki kasa S ile yola devam olduğu kadarıyla.. Zaten günümüzde ihaleninde kimin olacağı biliniyor, arabaya falan hacet yok..

Seçilmiş kişi sen ol, fluence ile bir adamını gönderip alıyorsun ihaleyi.. Diyecek lafım yok..

Kardeşim inceleme için saol, sinirlendim biraz bu konuda, sana carladıysam kusura bakma lütfen..

• quote:

Orijinalden alıntı: WaRToX

Bırak bu işleri güzel kardeşim..

Bu aracı alan insan zaten prestij için alıyor..

Kendi sahibi olduğumuz şirketten çok iyi bilirim bu durumu..

Yıllarca rakiplerine bakmadan yeni çıkan S serilerini peder için aldık ve gerek pederle, gerekse pedersiz ihalelere hep o araçlarla gidildi..

Bu bir güç gösterisidir ve S serisi halen en çok prestij sahibi araçtır..

Bu sınıfda bahsettiğim şekilde araç alacak kimse bahsettiklerine bakmıyor.. Sadece prestij meselesi..

Yeni S serisi alabildik mi alamadık orası da ayrı :) Eskiden 400K TL civarına alınan araçlar olmuş, 720K TL..

Bizdende geçti artık prestijmiş vs.. Bir önceki kasa S ile yola devam olduğu kadarıyla.. Zaten günümüzde ihaleninde kimin olacağı biliniyor, arabaya falan hacet yok..

Seçilmiş kişi sen ol, fluence ile bir adamını gönderip alıyorsun ihaleyi.. Diyecek lafım yok..

Kardeşim inceleme için saol, sinirlendim biraz bu konuda, sana carladıysam kusura bakma lütfen..

Alıntıları Göster
    Magic Body Control sistemi S500'den itibaren geliyor ve standart değil. S350'de MBC yok.

Birde böyle lüks araçlarda siyah döşemelerden nefret ediyorum. Resmen insanı boğuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Koyu renk döşeme açık renklere göre daha güzel durmuş yeni S Class'da.
  • McLaren64 kullanıcısına yanıt
    Belki vardir diye baktim ama yoktu. Turkiye paketinde bircok opsiyon standart haliyle. Airbalance, led farlar vs. S500 de standart diye biliyorum MBC.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 24 Şubat 2014; 16:58:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Koyu renk döşeme açık renklere göre daha güzel durmuş yeni S Class'da.

Alıntıları Göster
    Hiç güzel olmamış, almam.. Param olmadığından değil, beğenmedim almam..

720.000 mi yazıyor orda
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.