Şimdi Ara

MERCEDES W222 S-SERİSİ İZLENİMLERİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
4.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ahim sahim degilse bmw ve audi neden kullanmiyor? Pre-safe, magic body control vs. bunlar basit seyler degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alpine. kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum sana bu adam tam bir vag fanatiği bütün forumlarında gördüm bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Ahim sahim degilse bmw ve audi neden kullanmiyor? Pre-safe, magic body control vs. bunlar basit seyler degil.

Hocam basit şeyler olmayabilir ama yapılamaz şeyler değil. PRE-SAFE nin benzerini VOLVO kullanıyor. Magic Body Control sistemine benzer teknoloji Citroen gibi Mercedes ayarında olmayan markada yıllardır var. Hidraktif süspansiyon sistemi de aynı işleve sahip çalışma prensipleri farklı olsa da... Yani diyeceğim o ki artık teknoloji çağındayız çoğu firmanın kendine has teknolojisi var ve bunların çoğu başka firmalar tarafından da kullanılıyor
  • ultiMance kullanıcısına yanıt
    Bu teknolojilerin ne zaman yapildigi onemli. Citroendeki sistemin mercedesteki karsiligi airmatictir. Onun haricinde magic body control uzaktan yakindan alakasi yok. Pre-safe sistemi 2003 yilinda kullanilmaya baslanan bir teknoloji. Volvo yapmista ne zaman yapmis bu onemli. Teknolojiyi cikarana bakmak lazim.Sadece kullananlara bakarsak saglikli dusunemeyiz.

• M126 akar

• quote:

Bu teknolojilerin ne zaman yapildigi onemli. Citroendeki sistemin mercedesteki karsiligi airmatictir. Onun haricinde magic body control uzaktan yakindan alakasi yok. Pre-safe sistemi 2003 yilinda kullanilmaya baslanan bir teknoloji. Volvo yapmista ne zaman yapmis bu onemli. Teknolojiyi cikarana bakmak lazim.Sadece kullananlara bakarsak saglikli dusunemeyiz.

Hocam nasıl uzaktan yakından alakası yok ikisi de gövdeyi hareket ettirmemek üzerine kurulmuş bir sistem. Airmatic dediğiniz sistem magic body control ün atası zaten. Airmatic daha sonra active body control ismini aldı sonra da magic body control ismi altında S class da yer aldı. Hidraktif süspansiyonun ismi değişmedi sadece 1-2-3 şeklinde geliştirildi Mercedes gibi ismi tamamen değiştirmedi yani. Bunun dışında biraz araştırma yaptım PRE-SAFE sistemine benzer sistemi Volvo daha sonra kullanmış haklısınız. Ama Mercedes ile aynı yıllarda 2003 yılında Honda ve Toyota da bu sistemi kullanmış. Anlatmak istediğim Mercedes deki sistemlerin rakipsiz olmadığı. Yapılmayacak şeyler değil diyorum nasıl anlarsanız

• Yorumları okudukça nasıl kızıyorum.

Ulan gitmedin gormedin ne biliyorsun araba hakkında?

Ki araba ile ilgili bir şey denmemiş bence a8 daha kaliteli denmiş ki olabilir yani olamaz mı? Her yer a8 makam aracı kaynıyor ankarada bunun bir sebebi var demek ki a8 gayette güzel bir araç.

Hepsini geçtim haberelectro şu an sayılı güzel paylaşım yapan üyelerden biri. Yine de yaranamıyor ya size valla helal olsun.

Arabaya gelirse ben hiç sevmedim yeni s i. Ne biliyim makam aracı havası yok bence. Nerde o eski mersolar...

Airmaticin magic body control ile alakasi yok. Ikisi halen ayri ayri sunuluyor S serisinde. Airmatic baska mbc baska. Pre-safe sistemi kaza tehlikesi sezdigi zaman emniyet kemerlerini gerer, koltuklari dik konuma getirir, camlari ve sunroof u kapatir. Bunu yapan baska firma yok henuz. Toyotanin ve hondanin boyle bir sistemi yok. Presafe brake ile karistiriyorsun galiba olayi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 26 Şubat 2014; 12:41:41 >
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    ''Pre-safe sistemi kaza tehlikesi sezdigi zaman emniyet kemerlerini gerer, koltuklari dik konuma getirir, camlari ve sunroof u kapatir. Bunu yapan baska firma yok henuz. ''

Emin misin?

• ..NeyzeN.. kullanıcısına yanıt
    Vw mi yapmis ilginc.

• quote:

Vw mi yapmis ilginc.

Yapmışlar ki reklamını da koymuşlar...Bence önemli bir sistem ve önemli bir özellik ama opsiyon fiyatı ne kadardır bilmiyorum...
  • quote:

Airmaticin magic body control ile alakasi yok. Ikisi halen ayri ayri sunuluyor S serisinde. Airmatic baska mbc baska. Pre-safe sistemi kaza tehlikesi sezdigi zaman emniyet kemerlerini gerer, koltuklari dik konuma getirir, camlari ve sunroof u kapatir. Bunu yapan baska firma yok henuz. Toyotanin ve hondanin boyle bir sistemi yok. Presafe brake ile karistiriyorsun galiba olayi.

Hocam yanlışınız var başka şey dediğiniz magic body control airmatic süspansiyona entegre edilmiş stereo kameradan ibaret. O süspansiyonlar yolun durumuna göre nasıl gevşeyip sıkılaşıyor sanıyorsunuz. Ayrıca PRE-SAFE sistemine benzer sistem başka firmalarda yok demişsin arkadaş Golf'ü koymuş. Honda'nın CMBS sistemi ve Lexus ( Toyota ) daki PCS sistemine bir bakın derim. Bu sistemler 2003 yılında kullanılmış bu markalarda. Öyle bir söylüyorsunuz ki bunları sadece Mercedes yapıyor. Mercedes'in teknolojilerine saygım var ama otomotiv dünyasında her şeyi de Mercedes bulmuş sadece o kullanıyo gibi konuşmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

Benzer sistemler;

http://www.toyota-global.com/innovation/safety_technology/safety_technology/pre-crash_safety/

http://www.nissan-global.com/EN/TECHNOLOGY/OVERVIEW/pcs.html

Bunların standart yada opsiyonel olarak sunuldu bir seri üretim model var mı?

• hocam senin videolardaki o ses beni bitiriyor
  • Seslendirme için ayrıca teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: ipodnano1

Yorumları okudukça nasıl kızıyorum.

Ulan gitmedin gormedin ne biliyorsun araba hakkında?

Ki araba ile ilgili bir şey denmemiş bence a8 daha kaliteli denmiş ki olabilir yani olamaz mı? Her yer a8 makam aracı kaynıyor ankarada bunun bir sebebi var demek ki a8 gayette güzel bir araç.

Hepsini geçtim haberelectro şu an sayılı güzel paylaşım yapan üyelerden biri. Yine de yaranamıyor ya size valla helal olsun.

Arabaya gelirse ben hiç sevmedim yeni s i. Ne biliyim makam aracı havası yok bence. Nerde o eski mersolar...

A6 ile A8'i karıştırmayın lütfen. Ankara'da son kasa A8 5 tane belki vardır, S serisi daha çok kısa süre öncesine çıkmasına rağmen Ankara'da 3-4 tane var, farklı farklı gördüm beyaz renk bile var.

Tabikide a6 ile karıştırmıyorum. Son kasa mı bilmiyorum ama ODTU rektoru a8 kullanıyor. TEDU rektoru de keza a8 kullanıyor. Son kasa olması mühim değil ama makam aracı olarak kullanılan bu araba elbetteki kaliteli ve kesinlikle kötü bir araba değil.

• ..NeyzeN.. kullanıcısına yanıt
    Toyotanın sistemi prius ta var galiba
  • Bu sefer normal zannediyordum sesimi

Mercedes buldu evet. Pre safe sistemini bulan ve ilk kullanan mercedestir.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.