Şimdi Ara

MERCEDES W222 S-SERİSİ İZLENİMLERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
117
Cevap
1
Favori
4.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haberelectro

A8 daha iyi bir otomobil demedim ben. Malzeme kalitesi iyi dedim. Bunu iyi kavrayin. Soyledigimin de arkasindayim. A3 mu daha kaliteli golf mu? A3. Nasil oluyorda vw ile audi ayni kalitwde oluyor bunu da ilk senden duydum. C serisi keza A4 ten kalitesiz. GLK ya baktim icler acisiydi. Mercedesin malzeme kalitesi audiyle zor yarisir. Bunu soylemekten cekinmem. Aksini idda edene de gulerim.

A8 savaşında yanındayım

S serisi budur.

MERCEDES W222 S-SERİSİ İZLENİMLERİ

• Bu sınıfın en güzel tasarıma sahip ve en rahat aracı olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

W222 ve son kasa A8 hakkindaki yorumlarini alalim o zaman. Sacmalamak yerine yapici yorumlar yazsan boyle tepkiler almazsin ve ikinci sacmalik icerikli yorumunu yazmazsin

Sana şu kadarını söyleyim a8 in iç mekan kalitesi belki 7 serisi ile yarışır ama yeni s serisi ile kıyaslandığında a8 daha kaliteli diyene güler geçerim. Yav he he yazmamdaki amaç bu. Sen s clası incelemeye başka amaçlar için gitmişsin. Bu da benim kişisel yorumum.

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Kardes niye fanatiklik oluyor. Hadi incelesen tamam derim bisey biliyorda boyle diyor. Arabalari didik didik etmisim. Gelmis dusuncemi yazmisim. Audinin malzemeye verdigi onemin de mercedestekinden fazla oldugu zaten ortada. Ne diye ortaligi bulandiriyorsunki simdi. Kaldiki ben audiyi mercedesin tuyu kadar severim bilen bilir. Ama yigidi oldurup hakkini da veririm. Bana mercedes fanatigi diyebilirsin ama audi asla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 25 Şubat 2014; 0:06:54 >
  • valla kardeş altımda 12000 liralık araba varken bu arabaya yorum yapsam çarpılırım heralde ne diyim Allah bize de binmeyi nasip etsin...
    edit: o paraya 60 tane palio alınır 720000 ney lannn :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.adebisi -- 25 Şubat 2014; 0:43:20 >
  • 720 BİN TL Mİ ????

Neredeyse yarı fiyatına bunu alırım daha iyi

ha yastığının altından 30 milyon € çıkan adamlara koymaz tabi

MERCEDES W222 S-SERİSİ İZLENİMLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ingrid -- 25 Şubat 2014; 1:12:05 >
  • Kalite kıyasını bilemem iki aracı da canlı görmedim. Ama bildigim bisey var o da; dışını çöp tenekesinden, icini de leğen plastiginden yapsan bile s serisi a8 den daha prestijlidir.

Hangisini alırsın deseler,

Ben süreceksem a8, arkada oturacaksam s der giderim.

• quote:

Yapici yorumun yok iste boyle sacmaliklarla gecistiriyorsun phaeton daha kaliteli bak yine dedim. Bana inanmiyorsan AMS nin karsilastirmasini oku diycem ama onlar vw fanatigi diyeceksin biliyorum. Phaetonun kabini tek parca halinde uretilir ve tamami el isciligi. Bagaj kapagi amortisorleri bile aluminyum malzemeden uretiliyor. Ic mekanda plastikten eser yok. S serisinde plastik olan yerler phaetonda metal malzemeden. Arabayi inceledim biliyorum kalitesini. Bunlar da mi gol degil? Dedim ya sifir bilgi bin sacmalik oraniyla konusuyorsun. Aga bu vw mercedesten kaliteli araba yapamaaaz bitti mantigi sokmez kardes uzgunum.

Electro yazdıklarının çoğuna katılıyorum, ancak bir aracın malzeme kalitesini elle hissederek veya gözlemleyerek anlamak mümkün değil, mesela s serisinde plastik olan yerler phaetonda metal demişsin bu metal, titanyum olmayacağına göre aluminyum olmalı. Bugün iç dekorasyonda kullanılan en ucuz PU ve PP, en kaliteli aluminyumdan 3 kat daha pahalı bir malzeme, yani phaetonda metal malzemenin kullanılması ortama daha hoş değişik bir ambians vermiş olabilir ama kalite konusu için kesinlikle referans değildir elbette.

• Phaetonda kullanilan metalin maliyeti baya yuksekmis.

• haberelectro kullanıcısına yanıt
    Phaetonda kullanılan malzemelerin kalitesi epey yüksek fakat S serisi bu sefer epey yüksek kalite ile geldi A8 de keza Phaetondan kaliteli şuan için . Bu çok çok normal Phaeton 2002 den beri satılan bugüne kadar ufak tefek makyajlar yapılıp satılan bir model.
    Ayrıca İnceleme için de teşekkürler.
    A8 S serisinden kalitelidir demişsiniz eyvallah ama bu biraz psikoljik olabilir.
    A8 kalitesiz değil kesinlikle 7 serisinden olsun lexusun F sınıfı modelinden olsun işçiliği ve mühendisliği F sınıfını zorlar nitelikte.
    S serisi resmen teknolojik bir gemi olarak geldi sınıfının gene tartışmasız lideri.
    Kısaca S serisi derim 2. tercihimde bu sınıfta A8 olur
    Şu VAG yüceltme çabaları gibi diyenlere he he deyin geçin
    var onlardan bikaç tane idare edin artık .
    hayatında S class ve A8e 10 metre yaklaşmamış binmemiş adamlar yorum yapıyor.

• günaydın. Allah'ım seviye nerelere inmiş?

şunu anlayamadım: A8'in, S'den kaliteli olması mümkün değil midir? güncel A3'ün klima havalandırma ızgaraları bile 27 parçadan oluşuyor yanlış hatırlamıyorsam ve üretimi, bir araya getirilişi bile sanatsal bir süreç bence. audi'nin hassasiyetleri de ortada zaten bu konularda. avrupa'da kabin, tasarım ve kalite gibi konularda her zaman öne doğru atılım göstermiş bir firmadan bahsediyoruz en nihayetinde; hatta en önde olan. daha da önemlisi, konu sahibine niye saldırılıyor? ne gerek var bu kadar sertliğe? olabilir, -bu konuda bilgim yok ama- fanatik de olabilir, iki aracı da test etmiş birinden bahsediyoruz sonuçta. herhangi bir fikre katılmamak haktır, yorumunuzu yaparsınız, tartışırsınız; tabi mantık çerçevesinde. böyle böyle bu hale geldi bu forum, daha da kötüye gitmesin artık lütfen.

• Seviye nerelere inmiş ya bırakın hocam şunlara laf anlatmayı...

A8 S serisinden kaliteli olsa nolcak olmasa nolcak bir şey mi kaybediyosunuz Mercedes-Benz babanızın mı firması ? Prestijiniz mi azalıyo anlamadım

Araç baya kaliteli hocam A8 de kalitelidir eminim ( İki aracı da daha yakından bile göremedim )

İçerdeki koyu renk benim de hoşuma gitmedi ayrıca direksiyon tasarımını da beğenmiyorum bu aracın. Bir de fiyatını beğenmedim

720.00 TL ne demek ya 245.000 liralık aracın ülkemizde ederine bak

• Hadımköy yolu üzerindeki mercedes bayii mi bura? :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S serisi almayi düşünüyorum ancak özel şöför muamelesi görmekten korkuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

Binmeden görmeden yazanlar da neyin kafasındalar anlamadım.

Ha binersin 7 serisine, S serisine, a8'e, şu şundan şu disiplinde daha iyi dersin anlarız, ama dışarıdan bakarak yorum yapmak, ancak mahalle arasındaki çocukların arabanın penceresinden bakıp, aboo arabaya bak demesi gibi.

Hicbirine de binmedim S serisi de A8 de 7 serisi de belli kaliteye ulasmis araclar bunun aksini iddia etmek komikliktir.

• Yorumları begenmeyebilirsiniz de seviyeyi düşürmeye gerek yok. Sonuçta arkadaş gitmiş , zaman harcamız , bizde burda oturdugumuz yerden icini dısını inceliyoruz.

Ancak bence de mercedes sınıfında hala liderdir orasi ayri. Ama bu modeline 720 lira asla verilmez. Bir kere bu sınıf arabayı alacaksan arabada Magic control muhakkak olacak.

• Tamam a8 aliriz ozaman
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Trabzon burasi.

• Audi,Mercedes,Bmw üçlüsü hakkındaki kalite yorumlarım şu şekilde.Haberelectro kalite algısında A8 i yüksek bulmuş olabilir.Bu biraz da izafi bir kriter.Kalite konusunu biraz açalım.Kalite sadece yumuşak ve kaliteli malzemelerin bir araya gelmesi demek değildir zannedersem.Tabi ki bunlar önemlidir ve Audi bu konuda çok çok başarılı bir marka.Bmw yi ise Mercedes ve Audiden geride görüyorum kalite algısı ve işçilik konusunda.Ama Mercedes' in bu markalardan bir yönden üstün olduğunu düşünüyorum. O konu da dayanıklılık.Hani japon markalarının özellikle de Toyotanın içi kalite olarak çok üst düzey görünmese de yıllar boyu aynı şekilde kalır ya.Ama Vw çok daha kaliteli görünmesine rağmen aynı uzun ömürlülüğü gösteremeyebiliyor(hepsinde değil bazı modellerinde).İşte uzun ömürlülük ve sağlamlık da kalitenin bir başka boyutu.İşte Mercedes Japon uzun ömürlülüğüyle Alman kalite algısının harmanlanmış hali olan bir marka.Ve bir nokta daha Mercedeslerin içinde genelde daha ağır,daha lüks(bolca ahşap ve aliminyum gibi lüks hissiyatını artyıran faktörler) bir hava varken,Audi ise normal arabaların en uç noktası gibi.Özellikle yeni S serisinde bu durum daha belirgin.A8 de çok çok kaliteli,modern ve büyük bir araba hissi var.S. Classta ise biraz daha Bentley,Rolls Royce tarzı klasik bir tarz var iç mekanda.Bir diğer nokta da S classta kapı açma kısmı ve tuş takımlarının oralar dışında her noktanın deri olduğunu biliyordum.Plastik kısım neresi onu anlayamadım veya yanlış mı biliyorum?Başka bir husus daha.S class'ın diğer modellerden ayrılan noktaları diğerlerinde olmayan teknolojiker,prestij ve çok yüksek konfor ve sessizlik düzeyi.Diğerleri de bu hususlarda çok başarılı ama S class biraz daha önde.(Hepsinin yalıtım değerlerini inceledim ayrı ayrı.S class Bentley gibi modellerden daha iyi bir yalıtıma sahip.)

Vel hasıl kelam.Kaliteli malzemeler ve sıkı birleştirilmiş parçalar kalitenin bir boyutudur ve Audi bu konuda çok başarılı.Haberelectronun etkilenmesinin sebebi bu ve Audinin modern dizaynı olabilir.Haklı da.Ancak kalitenin sağlamlık,uzun ömrülülük,lüks malzemeler gibi başka boyutları da var ve Mercedes bu ve sınıfın gerektirdiği diğer hususlarda rakiplerinden önde.Yani rakipleri bir iki noktada çok iyiyken S class hemen her noktada çok başarılı.Sınıfının lideri olmasının da sebebi bu.Ve anladığım kadarıyla Haberelectro A8 daha iyi bir model dememiş.Kalite algısı biraz daha yüksek demiş.Dolayısıyla mantıksız bir durum yok ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre356 -- 25 Şubat 2014; 11:57:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Evimin onunde var bir tane romanya plakali kimin acaba

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.