Şimdi Ara

İsteğe bağlı plaka değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İstanbul'un çok olaylı bir bölgesinden Kırklareli'nin çok sakin bir ilçesine taşındım.
    Plakam 34 ve 650tl sigorta ödedim 3 ay önce
    Şimdi adres değişikliği de yaptım ve plakamı 39 olması ,ç,n değiştirmek istiyorum
    Acaba noter satışı olmadan bu mümkün mü?
    Olası maliyeti gibi kar/zarar dengesinde bana yarar sağlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsclub53 -- 27 Ekim 2015; 22:51:41 >

• tsclub53 kullanıcısına yanıt
    güncel
  • Ocam Kırklareliye oş gelmişsin:)) İkametinizi Kırklareliye aldirdiysaniz plaka degisim yapilabiliyor diye biliyorum.. Merkezde yasiyorum şuan yurt disindayim Kırklarda olsam emliyete sorardim sizin için..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben şuan manisada ikamet ediyorum ve aracımı alırken 06 plaka istedim.İkametin Ank. olması gerekiyormuş.O dönem işim dolayısıyla Ank. gidemedim ve 45 plaka aldım.Sonradan değiştiririm diye düşünüp araştırmıştım ama isteğe bağlı değişim olmuyormuş.Tek yol aracı anne baba eş dosta satış yapıp(tabi ank. ikametli o şekilde değişim oluyormuş).Bu da ekstra masraf demek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScHeNKii_ScP

Hocam ben şuan manisada ikamet ediyorum ve aracımı alırken 06 plaka istedim.İkametin Ank. olması gerekiyormuş.O dönem işim dolayısıyla Ank. gidemedim ve 45 plaka aldım.Sonradan değiştiririm diye düşünüp araştırmıştım ama isteğe bağlı değişim olmuyormuş.Tek yol aracı anne baba eş dosta satış yapıp(tabi ank. ikametli o şekilde değişim oluyormuş).Bu da ekstra masraf demek.

250-300 liranın kapısı yani
  • tsclub53 kullanıcısına yanıt
    Daha fazla gider zaten plaka değiştirmek için 230 tl.civarı para veriyorsunuz.Ayrıca satış ve yeni ruhsat çıkma işlemleri var.Artık bütçenize göre karar verirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.