< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İstegelsin İndirim Kampanyaları/Kodları Ana Konu (77. sayfa)
-
-
KUPONSALI70 345/70
60DEV 280/60
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seth89 -- 30 Ağustos 2022; 16:9:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
50AKŞAM 245/50 saat 24.00 kadar geçerli.
-
yalnız bu sistemsel açık değil mi ? indirimler net tutar üzerinden alınması gerekirken bunlarda brüt tutarı baz alıyordu.
-
Senelerdir böyleydi sistem, açık kısa bir dönem için olur, bu şekilde olunca ancak güzel indirim oluyordu malesef.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İstegelsin yakında fişi çeker. SMS tacizlerindeki kuponlar bile yetersiz. Pandemi gazıyla eve falan söylüyorduk ama artık eve söyleme işi kampanyaya dayalı oldu. Rakiplerle bu şekilde yarışmak zor.
-
AKSAMSANSI45 200/45TL
-
teşekkürler
-
başka hangisi bu kadar indirim yapıyor, yazın oradan alalım. aynı memlekette mi yaşıyoruz ?
-
Reklamlarından dolayı şu İstegelsin'den nefret ediyorum. Bedava verseler bir şey almam. Bu kadar reklam vereceğine adam gibi kupon verse.
Bisu Hızlı Market varsa bölgenizde güzel indirimler yapıyorlar.
Çok çeşit yok ve daha çok toptancı gibi her ürün üçlü beşli falan satılıyor.
-
500/120 OZEL120
-
İstegelsin şuanda market alışverişini en ucuza yapabildiğin yer. Bu çok açık ve net…
Az önce 100/400 kod geldi ve kullandım. Şu ortamda bu kodlar olmasa 1 kutu sıvı sabuna 100 TL vermek zorunda kalacağız…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Boş boş konuşuyorlar işte… Boşver gitsin…quote:
Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİMbaşka hangisi bu kadar indirim yapıyor, yazın oradan alalım. aynı memlekette mi yaşıyoruz ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kod nedir ozel100 mü
-
kod yokmu arkadaşlar
-
yazdım 2 tane
al bir tane daha çıktı az önce
SEPET60 300/60 yapıyor.
-
OZEL50 255/50
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seth89 -- 31 Ağustos 2022; 17:56:49 >
50GELDI 225/50
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X