< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizGurkan -- 22 Kasım 2020; 16:6:27 > |
İstegelsin İndirim Kampanyaları/Kodları Ana Konu
-
-
Papara %5
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle daha iyi teşekkürler.
-
Gözümden kaçmış ekledim hocam.
-
rica ederim hocam,bir eksiğini hissettim hep 80/20 100/30 indirim kodları konularında yazılıyordu başlık yanıltıcı oluyordu.
-
saadet30 bitti mi
-
Dün bitmiş öyle demişlerdi.
-
150 TL ve Üzeri Alışverişe 30 TL İndirim kodu: Melek30
-
Yerimizi alalım.
Ekleme yapıyorum konuya
-
Chippin var 175/25+25 chippin para..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
eklendi
-
Ben 176 TL alişveriş yaptim ve Chippin 25 TL indirim ve 25 TL chippin seçtim ve Bonus Piu ile ödeme yaptim ve 25 TL bonus geldi.
-
Toplam kaça kaç oldu peki hocam o?
-
176/75 olmuş sanırım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
takip
-
176 Tl lik alişverişi 91 TLye getirdim ve ilk alişverişe 10 TL Bonus var onu unuttum.
Link: https://www.bonuspiu.com.tr/kampanyalar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkhomer -- 15 Ekim 2020; 11:9:55 >
-
SAADET30 hala bitmediyse 100/30 indirim yapıyor.
Yararlı konu teşekkurler
Biriken chippinleri nerede harcayabiliyoruz?
Sadece fiziki mağazalarda mı?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
100tl lik kod ile birşeyler aldık ama istegelsine uzun süredir girmiyordum fiyatlar uçuk seviyeye çıkmış getir büyük yanında a101 bim kalır fastpay eğer iadeyi yapmazsa dh forum olarak gelmiş geçmiş en büyük kazığı yeriz gibime geliyor
|
Çalişan Kuponlar. Denedim bende düştü. SAADET30 100/30 MELEK30 150/30 SUMMIT2020 150/30 ZEYNEP50 200/50 |
Konuyu açan olarak artık istegelsin yerine hepsiexpress kullanıyorum, gereksiz pahalı ve kampanya yapmıyor artık istegelsin |
Sahan50 kodu ile 150/50 indirim var |
KOD : WEBRAZZI2021
200 TL'ye 50 TL indirim |
Bu istegelsin de urun bazında kotalı satışa geçmiş, cogu urunde 2 veya 3 adet kota var, sepeti tamamlamak icin 5 simit alayim dedim, onda bile 3 adet kota çıktı; soda desen 2 adet kotasi var vs…
Bir yandan Kampanyali alisveris altlimitini 100-150₺’lerden 300-350₺’ye cekeceksin, bir yandan da ürünlere 2-3 adet kota koyacaksin!..Sacma sapan işler |
nasıl ki marketlerin enflasyondan sorumlu sanılması saçmalığın daniskası ise (enflasyonu azdıran iş bilmez iktidar) , indirim vb. yapmayanların namert ilan edilmesi de aynı şekilde saçmalığın daniskasıdır. iş yerim yok. normal adamım. ama hiç kimse keriz gibi zararına iş yapmaz. üstüne de hain ilan edilmez.
|
kriz derinleştikçe, harcanması gereken tutar yükseliyor, uygulanacak indirim düşüyor. sadece iste gelsin'e özgü değil. artık herkes öyle yapıyor.
|
en iyi tavuk tartışması bitti ise kod paylaşır mısınız? |
Benzer içerikler
- afyon eko sucuk yorumları
- bim çiğköfte fiyatı 1 kg
- madame coco battaniye 1 alana 1 bedava
- deli2go ne demek
- beşler nostalji sucuk
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X