Merhabalar, isteğim tam anlamı ile başlıktaki gibidir.
Elimde;Mouse,klavye,kulaklık bulunmakta bunun dışında bu fiyata bütün parçaların toplanması gerekmektedir. Ayrıca 2 TB harici bir sata 3 Hdd bulunmakta.
Ekran Kartı olarak 1080 olması şartı ile bir sistem toplamak istiyorum. Toplanan sistemde Monitör de olacaktır; benim kendi düşündüğüm monitör ASUS 23.6'' BS247HR 2ms Full HD HDMI Gaming Monitör.
Dün şu bilgisayarı Vatanda bir tanıdık ile topladık fakat bana biraz uçuk geldi. Daha iyisi yapılabilir diye düşünüyorum sizin de yardımınızı istiyorum bu konuda.
frankesen1F
kullanıcısına yanıt
Overclock yapacak mısınız?
frankesen1F
kullanıcısına yanıt
Buyurun şöyle bir şey iş görür.Monitörü isterseniz sizin istediğiniz ile değiştirebilirsiniz.Kasa da yine zevkinize göre değişebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: LoliconOtaku
Overclock yapacak mısınız?
O.C şuan için düşünmüyorum ilerleyen zamanlarda gerekirse neden olmasın.
Up
Sistemin son hali resimdeki gibi; - Olarak hdd çıkarıyorum elimdeki harici diski dahiliye çevirip kullanacağım o yüzden -200 lira daha iniyor resimdeki sistemden toplam fiyat:6412 lira var mı daha ucuza toplayabilecek ?
quote:
Orijinalden alıntı: frankesen1
Sistemin son hali resimdeki gibi; - Olarak hdd çıkarıyorum elimdeki harici diski dahiliye çevirip kullanacağım o yüzden -200 lira daha iniyor resimdeki sistemden toplam fiyat:6412 lira var mı daha ucuza toplayabilecek ?
Var kardeşim.. Vatan'dan toplanması şart değilse sana çok daha düzgün bir sistem toplayabilirim.. ama önce buna cevap vermelisin.. :)
Angelmax
kullanıcısına yanıt
Beklemedeyim bugün içerisinde alacağım kasayı. Bir çok kişiye farklı şehirlerde farklı yerlere baktırdım oynama en fazla 100 lira oldu beklemedeyim.
Monitör: AOC G2460VQ6 24" Gaming 1 ms LED Full HD VGA HDMI DP (Ücretsiz Kargo)
TOPLAM: 5645 lira..www.incehesap.com.. Kargo ücretleri hariç.. Buyur kardeşim, aradaki fark 100 lira değil, bayağı var sanırım..
Angelmax
kullanıcısına yanıt
Cevap için çok teşekkürler. İlemci için i7 düşündüğümü belirtmeliyim, Onun dışında ekran kartı modeli olarak da 'fe' düşünmüyorum. Evga olabilir fakat fe modeli değil. Onun dışındaki parçalar için teşekkür ederim. Çok iyi alternatifler var fakat tek tek toplarlamak benim için büyük sorun teşkil edebilir yine de araştıracağım. Araştırman için tekrardan teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: frankesen1
Cevap için çok teşekkürler. İlemci için i7 düşündüğümü belirtmeliyim, Onun dışında ekran kartı modeli olarak da 'fe' düşünmüyorum. Evga olabilir fakat fe modeli değil. Onun dışındaki parçalar için teşekkür ederim. Çok iyi alternatifler var fakat tek tek toplarlamak benim için büyük sorun teşkil edebilir yine de araştıracağım. Araştırman için tekrardan teşekkür ederim.
İşlemciyi i7 6700K yapabilirsin elbette.. tabi işlemci yükselince anakart, RAM'lerin hızı, işlemci soğutucu da yükselmek zorunda.. şöyle yapabilirsin:
TOPLAM: 6160 lira.. işlemciyi i7 yapıp ona uygun parçalar ayarlayınca fiyat uçtu haliyle.. bence ya i7 6700 modelini al, ya da bir daha düşün.. :)
Ekran kartını önerirken zaten parantez içinde "Bunu Alma!" diye belirtmiştim.. gözünden kaçmış sanırım..
Evet orası gözümden kaçmış :) Tek bir yerden alınca ödeyeceğim miktar 6350 lira şuan itibariyle tabi dolar ne gösterir bilinmez yarın tekrar 3 seviyesine çıkarsa sıkıntı yaratır. 6160 lirada gayet güzel bir miktar bazı parçaları dışarıdan almaya itiyor beni teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme