Şimdi Ara

İstemsiz açılan reimage repair reklamları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi herhangi bir siteye girip boş bir yere tıkladığımda reimage repair reklamları çıkıyor. Bütün temizlik programlarını kullandım gitmedi. Firefox ad block kullanıyorum zaten ama engel olmuyor açılan siteye, bu yaptıklarım yetmedi format bile attım yine düzelmedi. Ne önerirsiniz?

Çıkan reklamlar bunlarhttp://i.hizliresim.com/P59ZPQ.jpg
    http://i.hizliresim.com/bl3dJV.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canmemet -- 7 Nisan 2015; 14:16:11 >

• Pamplin kullanıcısına yanıt
    daha yeni format attım tertemiz şu an ama yine çıkıyor reklamlar, malware programlarını zaten denemiştim işte olmayınca format attım yine olmadı. Yapılacak en son şey format diye tahmin ediyodum yine gitmedi daha ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pamplin

quote:

Orijinalden alıntı: canmemet

daha yeni format attım tertemiz şu an ama yine çıkıyor reklamlar, malware programlarını zaten denemiştim işte olmayınca format attım yine olmadı. Yapılacak en son şey format diye tahmin ediyodum yine gitmedi daha ne yapabilirim?

o tarz sorunla çok karşılaştım ama hepsi formatla çözülmüştü acaba harddiskinde bir sorun olabilirmi yedek harddiskin vs varsa o şekilde dene birde veya kurduğun programlarda sıkıntı olabilir durduk yere çıkabilcek bişey değil çünkü bu

aynen hocam bende öyle tahmin ediyorum çünkü format attığımda diğer hard disk'i silmiyorum, oraya bulaşmış galiba ama orayı da silemem önemli dosyaların olduğu hard disk, hard diskin içinden elle arayarak bulabilir miyim acaba silmem gerekeni

• ad block yüklemeyi denediniz mi?
  • sağol pamplin

hocam ad block kullanıyorum zaten ama engel olmuyor açılan siteye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.