Şimdi Ara

İSTEMSİZ ASTRAL SEYAHAT YAŞADIM ! [Evet inanmıyordum ama yaşadım,deneyimim içeride] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
6.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gece çok saçma yorumlar geldi şimdi gündüz bir UP layayım dedim, sorunuz falan varya cevaplayayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_T®uth♀♂

Gece çok saçma yorumlar geldi şimdi gündüz bir UP layayım dedim, sorunuz falan varya cevaplayayım

astral seyahat yoktur diyorlar, mesajlarda da yazılmış yalan diyenler var.bu konuda ne diyeceksiniz.
  • Lucid değil mi bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garip oğlan

Yahu forum olarak ne kadar gerizekalılaştı millet şu yorumlara bakın ya

Kayıt Tarihi 28 mayıs 2010

2 günde oldu diyorsun yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyWar

quote:

Gece çok saçma yorumlar geldi şimdi gündüz bir UP layayım dedim, sorunuz falan varya cevaplayayım

astral seyahat yoktur diyorlar, mesajlarda da yazılmış yalan diyenler var.bu konuda ne diyeceksiniz.

Ya şimdi hani aslında bende ruhun bedenden çıktığına inanmıyorum yani.. ama bu başka birşey arkadaş yani herneyse orada oluyorsunuz işte..
    rüya gibi beynin yarattığı bulanık bir görüntü ve karışık sesler değil. tam anlamıyla oradasınız..
    ama tam o uyuşma sırasında nası korktum anlatamam..
    uyanınca çok garip hissediyordum.. başım dönüyor ve kalbim çok hızlı atıyordu.

EN NET HATIRLADIĞIM OLAY BABAMLA KONUSUYORUZ İŞTE VE Bİ ANDA BEN SERSEMLİYORUM BABAMA BABA NERDEYİZ, NE OLUYOR , ÇOK GARİP HİSSEDİYORUM VB. SORULAR SORUYORUM.. O ANDA SANKİ HER SANİYE ETRAF DEĞİŞİYORDU, ÇOK GARİPTİ.. SONRA İŞTE YAVAŞ YAVAŞ ANLADIM NEREDE OLDUĞUMUZU FALAN..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SpyWar

quote:

Ya şimdi hani aslında bende ruhun bedenden çıktığına inanmıyorum yani.. ama bu başka birşey arkadaş yani herneyse orada oluyorsunuz işte..
    rüya gibi beynin yarattığı bulanık bir görüntü ve karışık sesler değil. tam anlamıyla oradasınız..
    ama tam o uyuşma sırasında nası korktum anlatamam..
    uyanınca çok garip hissediyordum.. başım dönüyor ve kalbim çok hızlı atıyordu.

EN NET HATIRLADIĞIM OLAY BABAMLA KONUSUYORUZ İŞTE VE Bİ ANDA BEN SERSEMLİYORUM BABAMA BABA NERDEYİZ, NE OLUYOR , ÇOK GARİP HİSSEDİYORUM VB. SORULAR SORUYORUM.. O ANDA SANKİ HER SANİYE ETRAF DEĞİŞİYORDU, ÇOK GARİPTİ.. SONRA İŞTE YAVAŞ YAVAŞ ANLADIM NEREDE OLDUĞUMUZU FALAN..

beynine kan gitmemiş senin astral sanmışsın.

• direk soracan usta

İSTEMSİZ ASTRAL SEYAHAT YAŞADIM ! [Evet inanmıyordum ama yaşadım,deneyimim içeride]
  • anladığım kadarıyla lucid rüyadan astrale geçiş yapmışsın. İstemsiz olmuş arkadaşın dediği bilinçli bir şekilde yapmak. ama sen rüyandan atlamışsın. Kalp atışı heyecan ve bedenine dönme belirtileri bunun astral seyahat olduğunu gösteriyor :) korkulcak hiç birşey yok ilk defa yapan herkes korku içinde olur. Mesela ben ilk yaptığımda bilinçli yapmıştım ve öldüğümü sanmıştım :) bedenime döndüğümde o rahatlamayı hala unutamam. ayrıca off topicin yaş ortalaması ve seviyesi belli. Daha uygun bir bölüme açsaydın belki adam gibi yazan insanlar olurdu. Bilmediğiniz konu hakkında bir daha geyik yapmayın mümkünse komik duruma düşüyorsunuz ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Su Aygiri -- 30 Mayıs 2010; 16:52:24 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.