Şimdi Ara

İSTEMSİZ ASTRAL SEYAHAT YAŞADIM ! [Evet inanmıyordum ama yaşadım,deneyimim içeride]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
6.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yani yanii, böyle aslında tamamen anlatılmaz yaşanır tarzda bir olay.
    Dün 4 e kadar uyanıktım, uyudum aklımda hiç öyle bir düşünce yoktu kesinlikle. işte rüyamda bir arkadaşın evinde babamla oturuyorduk derken olay birden gerçeğe döndü yani hani oradaydım yaa nası anlatacağım bilemiyorum. Babama baba çok garip hissediyorum şu an nerdeiz falan diyordum böyle sanki sürekli başka bir yere gidiyorduk ve neresi olduğunu anlayamıyordum . sersemlemiştim adeta.. sonra derken yavaş yavaş nerede olduğumuzu algılamya başladım. Derken yürüdüm falan . Ama yani orada oluyorsunuz o sırada yani işte kelimelerle anlatılamayacak birşey.. hani orada ki insanlar falan orada oluyorsunuz yani..
    Ve o an zaten bunun bir rüyadan çok daha öte bir şey olduğunu anladım.. Biraz etrafta gezdikten sonra karnımda bir uyuşma hissedince hayatımda hiç korkmadığım kadar korkup uyanmak için kendimi yataktan yere attım! uyanınca sersemiştim. kalbim çok hızlı atıyordu başım ağrıyordu ve karnımdaki uyuşma kısa bir süre devam etti sonra o koukuyla uyuyamadım. sabahladım. aslında dirtek gece konu açacaktım ama işte anlattığım gbi çok sersemlemiştim. tv karşısında 1-2 saat geçirdikten sonra sabah oldu.. sabah kendime gelince direk konu açma geldi aklıma ama sabah kahvaltı edip direk dershaneye uçtuğum için açamadım. Dersanedede son 3 derse gireme
    dim. O yorgunlukla uyudum. 22,30 da uyandım işte eurovizyon u seyrettim şu anda aklıma geldi konu açmak.
    arkadaşlar yani bu astraql seyahat olayı manyak birşey yaa ama çok korkutucu
    Hani çünkü gerçekten orada oluyorsunuz... rüya gibi beyninizin yarattığı bi görüntü deil..
    hiç bi hedefim yoktu herşey bi anda oldu heralde geç yattığımdan..
    sorularınız varsa cevaplayayım

• Yapay Zekanın Yanıtı

İstemsiz Astral Seyahat: Bilgiler ve Deneyimler

İstemsiz astral seyahat, fiziksel bedenden ayrılıp astral düzlem olarak bilinen başka bir boyuta geçme deneyimidir. Bu deneyim genellikle bilinçli bir şekilde gerçekleşmez ve uyku sırasında veya meditasyon esnasında meydana gelebilir.

İstemsiz astral seyahat, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Bazı kişiler, stres, endişe veya travma gibi duygusal sıkıntılar sonucunda bunu deneyimleyebilirler. Diğerleri ise fiziksel yorgunluk, uyku yoksunluğu veya ilaç kullanımı gibi fiziksel faktörler nedeniyle istemsiz astral seyahat yaşayabilirler.

İstemsiz astral seyahat sırasında, fiziksel bedeniniz uyurken, astral bedeniniz fiziksel sınırlamaların ötesine geçer. Bu deneyim sırasında, aşağıdakiler dahil olmak üzere çeşitli duyumlar yaşayabilirsiniz:

• Hafiflik ve uçuş hissi
    • Beden dışı bir farkındalık
    • Renkli ışıklar veya geometrik şekiller görme
    • Başkalarının varlığını hissetme
    • Uzaktaki yerleri veya olayları ziyaret etme

İstemsiz astral seyahat genellikle kısa sürer ve birkaç dakika veya saatlerle sınırlı kalır. Deneyimden sonra uyanman senin kontrolünde değildir ve aniden veya yavaş yavaş fiziksel bedeninize geri dönebilirsiniz.

İstemsiz astral seyahati deneyimlemek, bazı kişiler için rahatsız edici veya korkutucu olabilir. Ancak, bu deneyim genellikle zararsızdır ve uzun vadeli olumsuz etkilere neden olmaz. Eğer istemsiz astral seyahat yaşadıktan sonra endişe veya sıkıntı yaşarsan, bir ruh sağlığı uzmanından yardım almanı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ifyouhad

olsun
    bizde arkadaşlarla dünya kupası finalini izlemeyi planlıyoruz hayırlısı bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clanox

bizde arkadaşlarla dünya kupası finalini izlemeyi planlıyoruz hayırlısı bakalım.

Alıntıları Göster
    gidince slm söle bizden
  • quote:

Alıntıları Göster
    aha basladık gene
  • quote:

Alıntıları Göster
    Senin yaşadığım astral değil tam astrala çıkacakmışsın ama kendini tutmuşsun.Astrala çıkarken bembeyaz ışık,kulaklarda çınlama,heryerinde uyuşma,alnında gerilme olması lazım bunların hepsinin olması gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vvassabi

aha basladık gene

Alıntıları Göster
    İmzama bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÜNAHSIZ_LORD

Senin yaşadığım astral değil tam astrala çıkacakmışsın ama kendini tutmuşsun.Astrala çıkarken bembeyaz ışık,kulaklarda çınlama,heryerinde uyuşma,alnında gerilme olması lazım bunların hepsinin olması gerek.

Zaten çıkma gibi bir düşünce aklımda hiç ama hiç yoktu o gece herşey bir anda oldu. ama işte gerçekten orada olduğumu ve hayal ettiğim yere anında gittiğimi fark edince rüyada olmadığımı anladım.
    hayal ettiğim yer derken anca bahçenin diğer ucu falan ama ben o kadar gitmiştim.. FAKAT EN NET HATIRLADIĞIMOLAY YANIMDA BABAM OLDUĞU VE TAM ÇIKARKEN BABAMA BABA ÇOK KÖTÜYÜMİ GARİP HİSSEDİYORUM,
    NERDEYİZ ? demiştim. o anda sanki her saniye farklı bir yere gidiyordum çok garipti sonra bir anda sabitlendi ve bi arkadaşın evinin bahçesinde olduğumuzzu yavaş yavaş anladım..

işte ama tam astralde olduğumu anlayınca yaptığım heyecan
    o korkuyla uyanmak için gözlerimi kırpıyordum ve sonra direk yere atladım! sonrası yukarıda yazdığım gibi işte tekrar yazmayayım..

• quote:

Orijinalden alıntı: karabiberci

İmzama bak

Alıntıları Göster
    hangi hapı aldın
  • quote:

Orijinalden alıntı: OttoVonBismarck

hangi hapı aldın

Alıntıları Göster
    adam haklı beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: allthatremains

adam haklı beyler

Alıntıları Göster
    Yahu forum olarak ne kadar gerizekalılaştı millet şu yorumlara bakın ya
  • quote:

Kulak çınlaması, alında gerilme olayları bana olmuştu ama gözlerim açıktı tavana bakıyordum 5-6 saniye sürdü ve bitti.. Çok korkmuştum gerçekten. Bütün vücudum kasılmıştı resmen hareket edemiyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garip oğlan

ben onları görmezden geliyorum
    Ciddilere cevap veriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan™

quote:

Alıntıları Göster
    Bende istemsiz birşekilde gün ortasında yaşadım ama anlatsam kimse inanmıyor.Boşver içinde kalsın :<

• quote:

Orijinalden alıntı: Cirrus Ice

quote:

Kulak çınlaması, alında gerilme olayları bana olmuştu ama gözlerim açıktı tavana bakıyordum 5-6 saniye sürdü ve bitti.. Çok korkmuştum gerçekten. Bütün vücudum kasılmıştı resmen hareket edemiyordum.

işte işte o kokru çok fena yaa
    adamı delirtecek cinsten uyanmak istedim direk ve yere attım işte kendimi..

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    astral seyehat diye birşey yoktur. Yaşadım filan diyenlere arkamla gülüyorum. Ben de geçen okuldaydım birden evi düşünürken eve ışınlandım hacı.

• quote:

Orijinalden alıntı: allthatremains

adam haklı beyler

Alıntıları Göster
    Allah tren kazası vermesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subuo

Bende istemsiz birşekilde gün ortasında yaşadım ama anlatsam kimse inanmıyor.Boşver içinde kalsın :<

gün içi dışarısınd atamamen aynı durum. Ben bir yazayım dedim işte soru falan gelirse cevaplarım falan diye
    Bu arada @Yordis bende işte yaşamadan öyle düşünüyordum kardeşim. ama işte yani tamamen farklı bir boyutta oluyorsun.. Hani tamam belki cidden ruh içimizden çıkmıyor ama rüyadan farklı olmağı kesin!
    yani işte o anda orada ne varsa sende orada oluyorsun yaa...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Subuo

gün içi dışarısınd atamamen aynı durum. Ben bir yazayım dedim işte soru falan gelirse cevaplarım falan diye
    Bu arada @Yordis bende işte yaşamadan öyle düşünüyordum kardeşim. ama işte yani tamamen farklı bir boyutta oluyorsun.. Hani tamam belki cidden ruh içimizden çıkmıyor ama rüyadan farklı olmağı kesin!
    yani işte o anda orada ne varsa sende orada oluyorsun yaa...

Alıntıları Göster
    istemsiz metrobüs seyahati yaşadım bende zorla metrobüse bindirildim istemim dışındaydı

• quote:

Orijinalden alıntı: noyansosan

istemsiz metrobüs seyahati yaşadım bende zorla metrobüse bindirildim istemim dışındaydı

Alıntıları Göster
    CcC sübhanAllah ibretlik paylaşım cCc
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.