Lütfen yalvarıyorum bir yol gösterin. Yıkanmadım 2 gündür Bir gün önce gürcüstan da trafik kazası gecirdim. arabamın altına bir nesne girdi ve arabam hasar görmedi bugun ise ben ana yolda giderken sol taraftan ara sokaktan cıkan bir araç benim aracmın ortasından carptı ben evlenemiyorum hiçbir güzel kız bana bakmıyor. 40 yaşındayım bir bayana çok ihtiyaç duyuyorum. param olmadığı için güzel bayanlar bana bakmıyor. ailemin 400.000tl den daha fazla olan 2017 megane 4 aracını kulllanırken bana geldi carptılar konu trol falan değil içinde buludugum bir caresizligi anlatmak için actim. bu kazanın kesinlikle cenabet olmamla alakası var mıdır diye size sorayım dedim param olmadığı için bayan sorununa cozum de bulamıyorum güzel kızlar bana bakmıyor ve bakmadıgı gibi de boş düğün gibi seylere 500.000tl harcayacak kadar da duyarsız değilim harcayamam. ben çok severek evlenmek istiyorum düğün falan da kesinlikle istemiyorum seven güzel bayan düğünsüz gelir ama bulamıyorum. ve parasızlıktan dolayı resmen yalnızlıktan ölüyorum başıma da bu müsibetler geliyor bu olayların olması benim bekarlıgımdan ve cenabetligimden kaynakladıgını dusunuyorum buna da cozum bulamıyorum. daha önce kaza tehlikesi gecirdigime dair konu açmıştım forumdaki cocuklar bana tepki göstermişti bazısı dalga geçmişti yaşadıklarımızı anlatmayalım mı çaresizliklerimizi anlatmayalım. başıma yalnızlıgımdan dolayı kötülükler geliyor. bana ne olur bir yol gösterin tek istediğim beni sevecek zengin ve güzel bir bayan ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbolineam -- 13 Mart 2023; 0:21:14 > |
Bildirim