Gerçekten üzülmeye değmiyor inan bana. Ben her gün kahrolarak hatırlıyorum ne olurdu şimdi benim yerime işinize yaramayan size sorun çıkaran adamlardan biri olsaydı ne kaybederdiniz diye ama her gün bu bana zarar. O beni çıkaran listeye adımı koyan yönetici listede adımı görüp itiraz etmeyen amir hepsi sorumlu ama onlar beni hatırlamıyor bile. Anlatabiliyor muyum ? O yüzden boşver. Çok çalışmak istiyorsan gir asgari ücretli bir yere çalış. Çalışırken iyi fırsatları kovala. Bulduğun an bay bay de hayatında başka bir sayfa aç. |
işten çıkarılabilirim sizce nasıl hazırliklar yapabilirim (2. sayfa)
-
-
Evet bende öyle düşünüyorum torpil işte elimizden bir şey gelmiyor iş ahlâki yokki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnan hiç gidesim yok biliyor musun ? Çünkü ben çok iş yerinde çalıştım. Tamam biliyorum torpil her yerde var bununda farkındayım ama biraz ayarı olur. Koltuk yapıyorduk biz orada. Bir arkadaşımız koltuğun içinde TORNAVİDA unutmuş. Şakasız. Onu öyle al sen müşteriye gönder. Sonra ortalık karışıyor tabi. Kaliteci bana diyor ki onu bulunca işten attırırım bak. Bende diyorum ki abi bende göndermiş olabilirim yani. Neyse benden gitmemiş o koltuk. Bulundu o koltuğu kimin gönderdiği. İnanır mısın çocuğa hiç bir şey olmadığı gibi çocuğu benim üstüme kalite departmanına verdiler. Ceza vereceklerine ödül verdiler. E abi olurda bu kadarı olmaz ama ya.
-
Maalesef ki yok. Hakkında hayırlısı olmasını dilerim.
-
Bir mok yiyemezler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen kızsın birini bulur evlenirsin biz ne yapalım
-
Bıktım bu evlilik konusundandan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X