< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
işten çıkarılabilirim sizce nasıl hazırliklar yapabilirim
-
-
İş ne işi,
-
İşçi yim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bizim dükkanda tırlardan kasayla mal indirme işi var yapabilirsen 2 ay sonra gel çalış
-
Neresi orası ben gelebilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Patrona işi devam edemeyeceğim de
vasıf nedir,
-
İşsizlik sigortası yaptırabilirsiniz.
Ancak sözleşme şartlarını araştırın. Sigortayı yaptırdıktan örn. 6 ay sonra işten çıkarırlarsa ödeme alırsınız.
6 ay dayanmanız lazım.
Sigorta yapan şirkete göre bu süre değişeblir. Kredi kartları da sigortalıyor.
zengin koca bul
Cam aç mukbang kas
Uzun vadede hepimiz öleceğiz demiş Keynes..........
-
Bilmiom
madem cikarticaklar once sen davran. git mudurun odasina vur tekmeyi kapiya beni kovamazsiniz ben istifa ediyorum de seklin olsun
Yaklaşık 3 ay önce işten çıkarıldım. Haberim biraz var gibi yok gibi bişeydi ama sonuçta çıkarıldım. Sana tavsiyem fazla kafanı takmaman olacaktır. Mali durumun yerindeyse bir ufak bir tatile git. Kafanı toparla sonra zaten kısmetinde bir yer mutlaka vardır.
Ben orada şuan çalışan çoğu kişiden daha fazla hak ediyordum. Evim yakın diye beni kaç kere ben uyurken mesaiye çağırmalar saymakla bitmez. Çoğuna gittim neredeyse her dediklerini yaptım ama yine yaranamadım. Fakat kararlıyım. Bundan sonra gireceğim iş yerinde ağırdan satacağım kendimi. Her iş arkadaşımla anlaşmaya şakalaşmaya kısacası iyi geçinmeye çalışırdım. Örnek yemek söyleyeceğiz sende ister misin diye sorduklarında canım istemese bile söyleyin ayrı gayrı olmasın yerim derdim. Yani daha sayamayacağım o akdar çok şey yaptım ama yine olmadı yine olmadı.
1 ay önce çıkarıldığım iş yerinden çok sevdiğim bir abim aradı beni. Dedi bana 15 kişi alınacak sende gelmek ister misin diye dedim abi olur tabi çalışmıyorum zaten uyar yani dedim.
Biraz zaman geçti dedim abi ne oldu bizim iş. Bana dediği şu 'Üretim seni istemiyor kardeşim çok ısrar ettim ama yine de kabul ettiremedim dedi. Benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Sinirlerim bozuldu çok canım sıkıldı ağlamak istedim ne yaptım ben size bu kadar istemeyecek ?
İllallah ettiğiniz adamları hala daha çalıştırmayı biliyorsunuz ama. Adalet sadece başkalarına işler yani sana bana işlemiyor maalesef.
-
hocam dediginiz gibi insalara uyumlu davranmaniza ve isinizi eksiksiz yapmaniza ragmen eleman alimi olunca geri almiyolarsa orda torpil donuyodur. Birisi bi yakinini ise sokmak icin yer acmaya calisiyodur.
Üzücü insanların bu halleri ya bende çıksam üzülmeyecegim benzer tipler bende var
Ben işimi eksiksiz yapmaya çalışıyordum her zaman çünkü ben o işyerini geleceğim olarak görüyordum. MYO mezunu olduğum için mutlaka bir konumda beni değerlendirilirim diye düşünüyordum. Yapmadığım zamanlar mutlaka olmuştur. Yorgunumdur kafam atıktır.
Kusursuzdum demiyorum ama ben en azından çabalıyordum işlerini görüyordum çünkü biliyordum kriz olacak zamanı gelince çıkarılma zamanında bunları hatırlarlar diye ama dediğin gibi torpil işin içine girince mal oluyorlar.
Mutlaka torpil dönüyor haberlerini alıyorum ama yine de aşırı kırıldım. Çağırırlarsa bile gidip gitmemek arasında kararsızım.
-
gururla yasanmaz hocam cagirirlarsa git. dunya boyle yani yapcak bisey yok. umarim hayirlisi olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- karbon isı boyası kullanıcı yorumları
- bir kadın nelerden hoşlanır
- dehb askerlik muafiyeti
- sarı filtre sigara farkı
- kenacort-a krem yutulursa ne olur
- exxen filmleri
- yeşil nasim
- elektrikli bebek arabası
- prompt mühendisliği
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X