Şimdi Ara

İster Bakın İster Bakmayın..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Koreli bir arkadaşımın hatası yüzünden,arkadaşım 30 adet datayı ve 2 yumurtayı ona vermiştir.Oda 10 saniye içerisinde nasıl oluyorsa ona sorduğumda,başkasına 80ye sattım demiştir.(nasıl 30 data 80m oluyorsa.)

Bütün günümü beklediğim ve palmonum olmasını ummuştum.bunu bana vermeyen ozan adlı şahısa diyecek söz bulamıyorum.yaşı da 25 miş.ha dedim bu insandır insaflıdır yapılan hatayı düzeltir.Ama böyle insanların da olduğunu anladım.bundan sonra digimon türkleriyle aramı kesiyorum.size iyi eğlenceler.koreli insanlar bile daha insaflı.

burda türklerden kastım bu tür insanlar.insan gibi insanın böyle olmayacağını zaten bilirsiniz.

benim için önemli değil,koreli arkadaşım hergün bu kadar data veriyor zaten.

burada koreli arkadaşımın konuşması bile var.

1 tane daha.

Ayrıca msn geçmiş iletisi koyacaktım ama;
    siz bunada inanmayabilirsiniz.

Konuda kural dışı birşey göremiyorum.Silinmesinin bir nedeni olamaz.Konunun yedeğini de aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rechno -- 25 Kasım 2009; 21:49:14 >

• Hangi AKıllı İnsan Durduk Yere Sebepsiz 30 data ve 2 yumurtayı Birine Verebilir?
  • benim iyi bir arkadaşım.uzun bir zaman muhabbet etmişliğimiz var.bir hatadır,ozanı ben sanıp ona vermiş arkadaş. çünkü ona datalar lazım değil.bana dedi bende palmon var sendede olmasını istermisin,juraymonlardan çıkıyor bana lazım değil.bende palmonu severim gelişimi de güzel tamam dedim.3 gündür veriyor kastığı zaman.
  • Korelilerle sıkı ilişki kurmayın şu oyunda. Kendi yağınızda kavrulmasını öğrenin. Zamanında ülke ip adresimiz bu saçma samimiyet sonucu yayılan buglar ve oyun içi ticari ahlaksızlıklar sonucu engellendi. Zaten oyun kore vatandaşlarına yapılıyor. Kore içi popüleritesi arttıktan sonra ülke dışındaki yabancılar böyle saçma sapan işlere devam ettiği sürece ip adresleri bu oyunda da engellenecek. En iyisi Korelilerden uzak durmanız.
  • Hiç sanmıyorum.Hile yapan ve yapmayan insana göre değişir bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaancer

Hiç sanmıyorum.Hile yapan ve yapmayan insana göre değişir bu.

Bu oyunun yapımcılarının yaptığı eski oyunu 4-5 sene oynayan biri olarak ben bunları söylüyorum. Nasıl algılıyorsanız.
  • RPG'yi bende baya bir süre oynadım.Bazı şahısların dupe vb şeyler yapması yüzünden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kendinize İyi Bakın
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu online oyunlarda türklere pek güvenmeyin ben güvendimde ne oldu elde var 0 hatta - ye düştü.Çok iyi tanımadığın bi türke hele asla güvenme bakınız: Knight online-Sro-Metin2 vb. çoğu türk ya kazıkçıdır ya ark ayağına yatıp itemlerini - charını çalar.Dediğin gibi oyunlarda yabancılar türklerden 2kat daha iyi malesef o konuma geldik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaancer

Hiç sanmıyorum.Hile yapan ve yapmayan insana göre değişir bu.

Zamanla anlarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.