Şimdi Ara

İsteyen Soru sorabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bu sıralar sınavdan kaç net yapıyordun ya da kaç puan geliyordu
  • 100 ustundeydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerrah44

Fizik benimde kötü cevap veremicem k. Bakma

Peki diğer dersleri nasıl çalıştınnn..

Nasıl program izledin

• Yapamadığım konulara calistim ağırlıkla denememde yapamadığın konulara ağırlık ver hıc yapamıyosan İnternet ten ders videolarını izle

• Bir işi 4 usta,3 kalfa,7 çırak birlikte 6 günde yapıyor.Aynı işi 3 usta ve 4 kalfa beraber 8 günde yaptıgına göre bu işi 2 usta 2 kalfa 2 çırak kaç günde bitirir.? (Bu soruların birden çok çözüm yolu var sanırım değer vererek yapıyorum bazılarını ama asıl mantıgını öğrenmek istiyorum neden oran orantıdan çıkmıyor :)
  • cerrah44 kullanıcısına yanıt
    Lys çok sağlamış hocam :)

• Asilzade101 kullanıcısına yanıt
    :)) cevap 12 dimi
    evet 12
  • Asilzade101 kullanıcısına yanıt
    simdi kardeş işe 48k de 4 usta 3 kalfa 7 çıırak 1 günde toplam 8k iş yapıyor ozaman 3 usta 4 kalfa ise ggünde 6k iş yapıyor burdan toplarsan 7usta 7 çırak 7 kalfa günde

8k+6k=14 k iş yapar 2 usta 2 kalfa 2 çırakda burdan günde 4 k iş yapar 48k/4k dan 12 gün çıkar cevap
  • Hocam lys mat geo kimya biyoloji hangi kitap ve denemeleri cozdun birde gordugum kadariyla kimya bioloji lysde baya iyi yapmissin organik ve sistemleri nerden calistin neleri cozdun bu konular icin yardimci olursan sevinirim

• Martinez856 kullanıcısına yanıt
    biyolojiye milli eğitimin dağıttığı kitaplardan çalıştım çünkü hocamız öyle istiyodu organik kimya bence kimyadaki en kolay konu çok kasmayın toplam 2 gün çalıştım organik kimyadan yanlışım yoktu sınavda sadece ezber organik kimya kimyaya bireyden çalıştım matematiğe çok çalıştım yani şuan bi kaynakta söyleyemicem :)) ama cemaat kaynaklarıyla alakası yoktu çıkan soruların geometriden deneme dışında doğru düzgün soru çözmedim güveniyodum geometrime
  • Hocam diploma puanınız ve sbs puanınız kaçtı?Sadece son senemi abandınız?

• İLK İKİ SENENİN OKUL ORTALAMASI 80 SON İKİ SENENİN OKUL ORTALAMASI 94 :)) EVET SON iki sene bi abanma oldu :)) sbs iyi değildi o kadar ama malatyanın en iyi ikinci okulundaydım
    Hocam derece bile yapabilirmişsiniz ama şans yanınıza bile yaklaşmamış.Neyse hayırlısı olsun :)

• Saolasın inş sizde istediğiniz yeri kazanırsınız
    İnşAllah hocam :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.