Bildirim
İsteyen Soru sorabilir
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
-
bu sene 96lılar girdi, 97liler bu sene mezun olup girecek.quote:
Orijinalden alıntı: sportmen_
günde ne kadar çalışıyordun ve çözdüğün kaynakları öğrenebilirmiyim?
Alıntıları Göster
nasıl 97li olup bu sene diş hekimliğini kazanıp gidebilirsin ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi euprathes -- 7 Eylül 2014; 16:55:45 > -
kardeşim tam emin değilim cevap 24 mü -
quote:
Orijinalden alıntı: euprathes
bu sene 96lılar girdi, 97liler bu sene mezun olup girecek.
+1 ben de 97liyim -
çevrende hiç 1 sene erken okula başlayan yokmu 1. sınıfa 6 yaşında :)) -
Cevap 24
Nasıl yaptin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tecrübe17 -- 7 Eylül 2014; 17:04:40 > -
quote:
Orijinalden alıntı: euprathes
bu sene 96lılar girdi, 97liler bu sene mezun olup girecek.
belki bir yıl erken başladı -
Kardeşim şimdi benim çözüğüm yöntem biraz karışık ama anlatıcam şimdi kalana x bölen sayıya y diyelim y bu sayıları böldüğünde x kalanını veriyorsa bu sayılardan x i çıkardığımızda y ye tem bölünmeli yani
128-x 142-x 170-x y ye tam bölünüyor 128-x sayısıyla 142-x sayısı arasındaki fark 14 142-x sayısızla 170-x sayısı arasındaki fark 28 şimdi bu y sayısı kendisini ekleye ekleye ileriliyo değilmi tam bölünmesi için budnan dolayı y sayısı 14 7 2 ve 1 olabilir bölünmesi için burdan cevap 24 -
YAni mantığını bilmen gerekmiyo böyle bi soru gördüğünde 14 le 28 in ortak bölenlerini bul cevap onlar -
Sana sunu söyliyim ygs yi o kadar kasmayın ben ygs ye de iyi çalışmıştım son sınavlarda 130-140 net arası yapıyodum ama bi talihsizlik sonucu 54 binici oldum ama lys ye daha çok çalıştığım için çekebildim ileri sıramı günde şu kadar çalışıyodum diye bişey yok günde 2 saat çalıştığımda oluyodu 6 saatte çünkü ben konu konu böldüm dersleri konuyu biterene kadar çalışıyordum kaynak konusunu gelince cemaat kaynaklarından uzak dur final birey gibi kaynaklardan çalışabilirsin eğer mf öğrencisiysen biyolojiye milli eğitimin dağıttığı konu anlatımından çalış ben ondan çalıştım çok yararını gördüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerrah44 -- 7 Eylül 2014; 17:19:31 > -
birde ygs bittikten sonra lys denemerini başlarında özellikle fenden çok az netler yapacaksınız örneği verim benim lys ye 2 ay kala kimyadan denemelerde yaptığım net sayısı en fazla 6 ydı :)) lysde 28 net yaptım yani lysde net arttırmak çok kolay nasıl arttığına şaşırıyorsunuz bile -
quote:
Orijinalden alıntı: cerrah44
çevrende hiç 1 sene erken okula başlayan yokmu 1. sınıfa 6 yaşında :))
yoktu valla, yanlış anlama trollemeye çalışmadım -
Neden 170 ile 128 sayıları arasındaki farka da bakmadık? -
quote:
Orijinalden alıntı: cerrah44
birde ygs bittikten sonra lys denemerini başlarında özellikle fenden çok az netler yapacaksınız örneği verim benim lys ye 2 ay kala kimyadan denemelerde yaptığım net sayısı en fazla 6 ydı :)) lysde 28 net yaptım yani lysde net arttırmak çok kolay nasıl arttığına şaşırıyorsunuz bile
Okull açılınca lys ygs birlikte götürcem ygs fizik çok zorlanıyorum getçi lys oluypr aynı zman da , sence ne yapmalıyım, özellikle yorum sorularında
Matmatik ygs yarısı dersane bitirdi sayılıt çok hozşı ilerliyoruz yetetinxe soru çözemiuorum
Neleryapmalıyımm -
Hocam lys netlerinizi yazamısınız? -
Oyle alırsan bişey farketmiyor ben daha rahat diye bu sekilde cozdum -
Hocam mat 42 Geo 26 fizik 19 kimya 28 Bİo 27 -
Fizik benimde kötü cevap veremicem k. Bakma
Benzer içerikler
- logaritma için hangi konular bilinmeli
- paragraf çözerken sıkılıyorum
- hayla ne demek
- denge buhar basıncı nedir
- mrna da hidrojen bağı var mı
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X