Bildirim
Mezuna kalmak hakkında sorusu olanlar yazabilir
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Netler neydi hocam? -
Tytde11 yapıp ayt nasıl bu kadar kötü oluyor. Anlamıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tyt Türkçe 30 sosyal 13.75 mat 35 fen 18.75
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tyt abananlardandım tyt pişmanlıktır
Ayt fen 30 mat 27.75
Hocam mezuna kalmanın en zorlu yanı ne sence ? -
Sonuçlar açıklandığı an ki hayal kırıklığımı anlatamam o kadar emek boşa gitti ailemin beklentisini karşılayamadım dedim tüm kitaplarımı o gece çöpe attım
NERDE OKUYOSUN ŞUAN -
Beni rahatlatan ailemin desteği oldu sana güveniyoruz yapabilirsin bir sene daha hazırlanabilirsin dediler
hocam şuan ki netleriniz ne durumda -
Diş hekimliği fakültesindeyim
2. Sınıfım geçmiş bir tecrübe
Hedefi olan yapabileceğine inan kişi mezuna kalmalı mutsuz olacağı bir bölüme gidip ömür boyu mutsuz olacağına varsın 1 sene olsun
ben mezuna kalmayı düşünüyorum ama şuanda elimden geleni yapmaya çalışıyorum en azından ileride pişman olmamak için -
Benim 12de ygs lys vardı ygs 56bindi kesin kalmıştım zaten seneye ama bırakmadım elimden geleni yaptım bu sayede bir sonraki seneye daha iyi bir başlangıç yaptım bırakma pes etme
Bunu düşünmek için de erken hiç belli olmaz ummadığın sonuçlarla karşılaşabilirsin pes etmek yok
mezunum bıraktım geçen sene. ne zaman mezun bırakmalısınız bunu açıklayayım:
- sınav anından dolayı ortalama deneme netlerinizin çok aşağısında yaptıysanız ve daha iyisini yapabileceğine inanıyosanız, mezuna bırakın. kalan 50-60 yıl ömrünüzü güzel geçirmek için 1 yıl hiçbir şeydir.
ben bu şekilde kaldım mezuna. 52kdan bıraktım. şu an 105+ tyt (+30 dk sürede dikkatsizlik yanlışlarımı düzeltip 110+ çıkabileceğime eminim), 75 civarı ayt yapıyorum. iyi geceler. kendinize inanın. -
Hocam 12de pek çalışmadım.Mezuna kaldım bu sene de geçen seneden pek farklı olmadı çalışma konusunda.Son 52 gün elimden geldiğince artırıyorum çalışmamı ama hala çok eksiklerim var.
Ailemin benden beklentisi var bu sonucu onlara nasıl söyleyeceğim bilmiyorum 2.kez mezuna kalacağımı?
Ne yapmalıyım sizce?
Dünyanın sonu değil sonuçta benim 4.mezunluğu olan arkadaşım vardı adam tıp kazandı elinden geleni yap inşallah mezuna kalmana gerek kalmaz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- 70 tyt 60 ayt kaç bin sayısal
- savunma sanayi maaşları
- antitusif 2024
- beyin cerrahı maaşı
- biyometrik fotoğraf tarihi nasıl anlaşılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X