Şimdi Ara

Tıp okuyanlar veya bilenler bakabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
3
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tıpta ilk derslerde hangi kitabı kullanacağız bilen var mi ? Az çok dersleri tanımak adına kitapların pdfsini indirmek istiyorum. Telegramda vs. pdf var mıdır ? Biraz bakındım ama bulamadım. Bir de hangi kitaplar kullanılıyor ilk derslerde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Up

• Rez

• Pm

• gidecegin fakultenin (ya da herhangibir fakultenin) ders programi kisminda derste kullanilan kaynaklar ve onerilen kaynaklar var oradan da bakabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kitap arıyorsan libgene bak orada her şey vardır. özellikle ingilizce

• Tıp fakültesi tüm dersler konu anlatımı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kitaba gerek yok hocalar slayt veriyor

• Kitap kullanmayacaksın

• İlk sene full biyokimya,gürdol biyokimya iyidir

• Guyton fizyoloji oku gitmeden kesinlikle bitir anatomi atlasindan da ilk 200 resmi ezberlersen güzel olur simdiden histolojiyi zaten video izleyerek.bitir hemen youtubeda eskishir tiptan hoca var o iyi anlatiyo osmangazi herhalde okulun adi tesekkure gerek yok

• Kitap kullanmıyor çoğu kişi .hocalar slaytlarını veriyorlar kitap okumak öğrencinin kendine kalmış ben çok okuyanı görmedim çünkü o kadar vakit ayırmak istemiyor çoğu kişi ve kitaptardaki bilgiler sınavı geçmeye genelde yaramıyor hocalar kendi notlarından soruyorlar

• Çok teşekkürler herkese, slayt isi mantikliymis

• Okulun whatsapp grubundan, üst dönemlerden veya kırtasiyeciden slaytların olduğu yandex/drive her neyse o linki bulmaya çalış

• Birinci sınıfta en fazla bi anatomi atlasina ihtiyacın olur hocam kitaplara çok para vermeni tavsiye etmem slaytlar yetecektir.

• Zaman kısıtlılığı sebebiyle çoğu zaman sadece hocaların slaytlarına çalışacaksın ama planlı günü gününe ya da en azından hafta sonu tüm haftayı çalışarak gitmeyi başarabilirsen textbookların öğrenme ve pekiştirme konusunda çok faydası dokunur.
    1.sınıf için sadece netter ya da sobotta anatomi atlası öneririm (bende vardı 5 kez zor çalışmışımdır ) biyokimya tüm preklinik sınıflarda var zorlanırsan gürdölün tıbbi biyokimya kitabı bence anlatım olarak en iyisi.
    2.sınıfta guyton fizyolojiyi okumanı kesinlikle öneriyorum ben bitirmiştim. Her gün işlenen yerleri okursan gözünde büyümez bir de bakmışsın sene sonunda bitmiş. Mikrobiyoloji için lippincott kullandım çok faydası oldu.
    3.sınıf aşırı yoğun geçti o yüzden pek textbook okuma şansım olmadı daha çok slaytlardan çalıştım. Robbinsin anca yarısına gelebildim. Robbins patolojiyi de 3. Sınıf için öneririm.
    Klinik sınıflarda çoğu kişi tus kitaplarından çalışıyor anladığım kadarıyla. Umarım yardımcı olmuşumdur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.