Şimdi Ara

Konuşurken sadece soru sormak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, ben arkadaş arasında konuşurken sadece soru soruyorum muhabbet hep soru cevap üzerine oluyor. dolayısıyla bir süre sonra karşı tarafa bıkkınlık veriyor. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim?

• Bildiğin bir konu hakkında konuş.Tarihten olur,müzikten olur,bilgisayar oyunlarından olur,herhangi bir konu hakkında.Kitap oku kendini geliştir.
  • sorma sende kurtul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soru sormaktan ziyade kendinize soru sorulması için merak uyandıracak şeyler yapmalısınız.Mesela dün bir kız gördüm uff taş gibiydi falan deyin en az 2-3 erkek arkadaşınız nasıldı,kaç kiloydu,sarışın mıydı falan derken muhabbet uzar
  • up aynisi bi kızla oluyo
  • aslında karşındaki insana kendisi hakkında sorular sorarsan asla bıkmaz ve kendini anlatmaya devam eder ,bu insanın hoşuna gider ama saçma sapan ordan burdan sorular sorarsan tabi herkes bıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: escober12

aslında karşındaki insana kendisi hakkında sorular sorarsan asla bıkmaz ve kendini anlatmaya devam eder ,bu insanın hoşuna gider ama saçma sapan ordan burdan sorular sorarsan tabi herkes bıkar.

Evet haklısınız aslında. Ama inanın bu bile bir yerden sonra insanlarda bıkkınlık oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aklıma çok takılan bir soru?
    7 yıl önce açıldı
    Garip bir soru :)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.