Şimdi Ara

isteyene avatar yapabilirim (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
0
Favori
5.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sana bugün çok zahmet oldu ama kırmızı kalpli fotoğrafın aynısından kız arkadaşım da istedi...adım DENİZ....o da telefonun duvar kağıdı yapacak ben de yaptım zaten...Çok teşekkür ederim...Emeğine sağlık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diyalektik -- 22 Temmuz 2008; 22:32:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: galatasaray_26

isteyene avatar yapabilirim
    buyur kemal isteyen arkadaş

çok saol
    kardeşim
  • Benim nick için de birşeyler yapabilirmisin acaba ?
    PyRRhiC Büyük zorluklar ve can kayıplarıyla kazanılan zafer anlamında bir kelime..
  • RememberMeNo Yazarsan Küçük Harfle . Sevinirim.
  • HEKİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: Diyalektik

Sana bugün çok zahmet oldu ama kırmızı kalpli fotoğrafın aynısından kız arkadaşım da istedi...adım DENİZ....o da telefonun duvar kağıdı yapacak ben de yaptım zaten...Çok teşekkür ederim...Emeğine sağlık..

Önemli Değil Arkadaşım Beğendiyseniz Ne Mutlu Bana.
  • @galatasaray_26 , kardeş rica etsem bana da "Alpi" yazan bi avatar hazırlayabilir misin?Şekil renk vs. sana kalsın.
    Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Diyalektik

Sana bugün çok zahmet oldu ama kırmızı kalpli fotoğrafın aynısından kız arkadaşım da istedi...adım DENİZ....o da telefonun duvar kağıdı yapacak ben de yaptım zaten...Çok teşekkür ederim...Emeğine sağlık..

Önemli Değil Arkadaşım Beğendiyseniz Ne Mutlu Bana.

Beğenmek ne kelime..onun ismini duvar kağıdı yaptığım için,senin sayende daha çok sevindi,bağlandık..Şimdi de benim ismimi telefonunda görmek istediğini söyledi..DENİZ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diyalektik -- 22 Temmuz 2008; 22:39:36 >
  • O kadar yapmışsın banada yapabilirmisin ?
  •  isteyene avatar yapabilirim

arkadaşlar herkeze yapıcam sıraya koydum herkezi lütfen bekleyin biraz Deniz Kardeşim aynısından yapıyorum.
  • tamam kardeşim bekliyorum sağolasın( hani o kalpli olandan bana ikinci yaptığından değil mi? )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diyalektik -- 22 Temmuz 2008; 22:48:45 >
  • quote:

arkadaşlar herkeze yapıcam sıraya koydum herkezi lütfen bekleyin biraz Deniz Kardeşim aynısından yapıyorum.

Çok teşekkürler dostum eline sağlık.Arka plan rengi farklı olan birkaç örnek daha yaparsan beni mutlu edersin.

size özel font buldum kapli umarım kız arkadaşın beğenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eses159951 -- 22 Temmuz 2008; 22:53:00 >
  • Evet farklılık da iyidir..Senin zevkine güveniyorum.Öbürünü beğenmişti bunu da beğenecektir...Çok teşekkür ederim..Ellerine sağlık..

Deniz Kardeşim İstersen bu yeni deniz yazdığımın aynısını begün diye yazarım ?

Bu şekilde yaparmısın ? Digerleri senin yaratıcılıgına kalmış ama şehir gibi bişey olursa güzel olur.
  • Abi hala Mehtap yazmamışsın.
    Arka planda da mehtap falan gibi bişey olursa güzel olur..
    Teşekkürler şimdiden..

Sabredin geliyor.
  • quote:

Deniz Kardeşim İstersen bu yeni deniz yazdığımın aynısını begün diye yazarım ?

Sana gerçekten çok zahmet verdim dostum.Ama çok hoşuma gitti.Yapabilirsen gerçekten çok mutlu edersin beni.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.