Şimdi Ara

isteyene avatar yapabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
0
Favori
5.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • isteyene benimki gibi avatar yapabilirim sadece isteyenler buraya yazsın

• ben istiyorum
  • arkaplan
    brush
    text tool
    stroke
    photoshop çok basit :D
  • kendi yaptıklarından birkaç örnek koyabilirmisin
  • bizde imza logo falan yapıyoduk bkn:imza

ama ben bıraktım artık BU ARKADAŞTA SANIRIM AAA LOGO PROGRAMIYLAYA YAPMIŞ çünkü o image aaa logo da var
  •  isteyene avatar yapabilirim

haklısın dogpro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ConyStyle -- 22 Temmuz 2008; 8:43:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ConyStyle

haklısın dogpro

eyvallah
  • aman ne avatar yapmış ... daha güzellerini yaparım o ne ya kırmızı bişey bulmuş üstüne DH SALİM YAZMIŞ resmen PAİNT :d kardeşimde yazar oraya dh nevar onda ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaYLoNDoN

aman ne avatar yapmış ... daha güzellerini yaparım o ne ya kırmızı bişey bulmuş üstüne DH SALİM YAZMIŞ resmen PAİNT :d kardeşimde yazar oraya dh nevar onda ...

yapta görelim ozaman

Daha iyisini yaparım diyen varsa yapsında görelim.

Yedekte dursun bikaç tane avatar sıkıldıkça değiştiririm
  • nasıl bişey istersin salim89 yapacam sana bi şekil bekle az ;) ama avatar olarak kullnıcan yama yok ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 22 Temmuz 2008; 10:32:00 >
  • adam banlanmış zaten, tartışmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

adam banlanmış zaten, tartışmayın

yok abi bi tartışma ;)
  • yaklaşık 1 dk.

•  isteyene avatar yapabilirim

• @galatasaray_26 aynı tip yaznın alttında gölgeli " CGLR " YAZABİLİRMİSİN MÜMKÜNSE MOR DEĞİLDE GRİ BİR TEMANIN ÜZERİNE VEYA METALİK Bİ TABAKA GİBİ BİŞEYİN ÜSTÜNE PARLAYAN SİYAH ;) YAPABİLİRSEN SEVİNİRİM ... YOKSA YAPABİLİCEK BAŞKA BİRİ VARSA ONDANDA BEKLERİM ;)
  • yani bana inanmıyosun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: galatasaray_26

yani bana inanmıyosun.

İSTEKTE BULUNDUM ... YAPMAZSAN SEN BİLİRSİN DOSTUM .. HEPİMİZ GALATASARAYLIYIZ ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaYLoNDoN

yaklaşık 1 dk.

pişşşşştt kiss me fln ne ayak
  • tamamda kardeş CGLR sadece alttaraframı olacak yoksa anıl yazdığı gibimi altta ve gölgeli üsttemi olacak!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eses159951 -- 22 Temmuz 2008; 10:48:09 >
  • adamı öperler salim ;) beğenmedinmi olmamışmı ;) belki bi kısmetin çıkar diye bide kıss me yazıyım dedim ha bide.. dudaklarda çok aradım ama fotoğrafın devamını görmek istemezsiniz sadece dudaklar güzel :D

galatasaray_26 = abi seninki gibi olsun işte ama arka temayı değiştirebilirsen orda SİYAH VEYA GRİ METALİK BİŞEY KULLAN YAZIYIDA İSTDİĞİN GİBİ YAZ ;)

SAOL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 22 Temmuz 2008; 10:50:03 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.