Şimdi Ara

İstifa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben ben olmaktan bıktım, benlikten istifa edemiyor muyuz?
    Yoruldum bu benden, eve gidiyorum bi şeyimi yerinde umuyorum. Başka bir yere gidiyorum ordan ayrıldığımda cüzdanımı unutuyorum. Kendimi unutmak istiyorum..
    Yoruldum artık, kesinlikle salak değilim, hafızam kuvvetlidir bazı şeykeri çabucak ezberlerim mesela. Peki bu salaklığım nedir?
    Ağlamak istiyorum artık.

• Olur öyle apla boşver kafan meşguldur. Ben de evde kaybettiğim telefonumu telefonun ışığıyla koltukların altına falan bakıp yarım saat aramıştım. Biri arayınca farkettim
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    Ah, sorun da o ya. Bunun sürekli oluşu.
    Durdurun dünyayı inecek var :d
  • Tükürüğümle boğuluyordum az daha, şaka yaptım Allah'ımmm
  • Geçmiş olsun kardeşim senin psikolojik sorunların var.
  • VeryImportantPerson16 kullanıcısına yanıt
    Bana bilmediğim bi şey söyle, bi de psikolojik sorunu olmayan birini shehdjej :)))
  • VeryImportantPerson16 kullanıcısına yanıt
    İnsanlar psikolojik sorunu olma kelimesini çok boşa ve aşağı çekmeye başladı 2 üzgün mutsuz olunca psikolojiniz bozuk olmuyor moktan gün geçirmiş oluyorsun gece panik ataklarla uyanmadan günlerce kontrolsüz öfke krizleri geçirmeden şöyle tanı koymayın
  • Başbilen kullanıcısına yanıt
    Kitabını yazacağım konuları burada basite indirgemek istemiyorum şahsen ben de, o yüzden sadece katılıyorum diyorum..
  • Uzayincani kullanıcısına yanıt
    Savaştan çıkmadıysan diddy partye falan gitmediysen pek bi psikolojik sorunun olmaz hocam
  • Başbilen kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam
  • Problem sadece eşyalarını bir yerde unutmak ise eşyalarını sağa sola bırakma. Örnek veriyorum telefonunu kullandın, işin bittiğinde çantana koy, cebine koy. Masaya koyma.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.