Şimdi Ara

İstifa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben ben olmaktan bıktım, benlikten istifa edemiyor muyuz?
    Yoruldum bu benden, eve gidiyorum bi şeyimi yerinde umuyorum. Başka bir yere gidiyorum ordan ayrıldığımda cüzdanımı unutuyorum. Kendimi unutmak istiyorum..
    Yoruldum artık, kesinlikle salak değilim, hafızam kuvvetlidir bazı şeykeri çabucak ezberlerim mesela. Peki bu salaklığım nedir?
    Ağlamak istiyorum artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Olur öyle apla boşver kafan meşguldur. Ben de evde kaybettiğim telefonumu telefonun ışığıyla koltukların altına falan bakıp yarım saat aramıştım. Biri arayınca farkettim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    Ah, sorun da o ya. Bunun sürekli oluşu.
    Durdurun dünyayı inecek var :d

• Tükürüğümle boğuluyordum az daha, şaka yaptım Allah'ımmm

• Geçmiş olsun kardeşim senin psikolojik sorunların var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VeryImportantPerson16 kullanıcısına yanıt
    Bana bilmediğim bi şey söyle, bi de psikolojik sorunu olmayan birini shehdjej :)))

• VeryImportantPerson16 kullanıcısına yanıt
    İnsanlar psikolojik sorunu olma kelimesini çok boşa ve aşağı çekmeye başladı 2 üzgün mutsuz olunca psikolojiniz bozuk olmuyor moktan gün geçirmiş oluyorsun gece panik ataklarla uyanmadan günlerce kontrolsüz öfke krizleri geçirmeden şöyle tanı koymayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dursun Aydın Özbek İstifa!
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başbilen kullanıcısına yanıt
    Kitabını yazacağım konuları burada basite indirgemek istemiyorum şahsen ben de, o yüzden sadece katılıyorum diyorum..

• Uzayincani kullanıcısına yanıt
    Savaştan çıkmadıysan diddy partye falan gitmediysen pek bi psikolojik sorunun olmaz hocam

• Başbilen kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam

• Problem sadece eşyalarını bir yerde unutmak ise eşyalarını sağa sola bırakma. Örnek veriyorum telefonunu kullandın, işin bittiğinde çantana koy, cebine koy. Masaya koyma.

• Why Shy kullanıcısına yanıt

yani DEHB diye tanımladığımız bu farklılık, hastalık semptomlarına bakıldığında çoğu insan aa ben de böyleyim, bundan bende de var diyor. ama yukarıda başbilen hocamın bahsettiği gibi iki gün üzgünsün diye depresyonda olmadığın gibi sende bunların olması, zaman zaman öyle hissetmen vesaire seni öyle yapmıyor. hayatını kaos derecesinde etkilemesi gerekiyor bu durumun. çocukluğumdan beri bu semptomlarım yüzünden azar yemiş, iş hayatında ise gerçekten zor durumlara girmişimdir ve devam eden bir süreç bu.

https://1000kitap.com/kitap/daginik-zihinler--336572 bu kitap benden iyi anlatıyor, iki kere okudum ben de..

• Hayatında yolunda giden yakın zamanda seni mutlu eden bir şey paylaş

• Ne len bu bizim Maraz ı geçtin her gün ölüyorum bitiyorum konusu açıyorsun

• _Teddy_ kullanıcısına yanıt

sevdiğim kişiden çok güzel sözler duydum, başkası söylese "zaten biliyorum" der, normal karşılarım ama onun böyle düşünüyor olması hala yüzümde tebessümle gezmeme sebep oluyor..

ben bir şarkı olsaydım ismim ne olurdu biliyo musun, bir ağlar bir gülerim fdgdjg

iki dk önce ağlıyordum şuan gülüyorum, duygusal olmak zor :D

bırak bu dengesizliği yeterince sulu gözlü üyemiz var.

depresif kadrosu dolu her gün birine ağlıyoruz burda, burayı neşelendirecek üye lazım. sende o potansiyel var ben inanıyorum buna.

burada bile kendim olmaya izin yok mu yani :D

ne derdin var da çözemiyorsun, bir zamanlar bi konu dışı vardı. İnsanlar gülerdi eğlenirdi burda dans ederdi, forum yöneticileri de ona göre emojiler hazırlamıştı ulen herkes sulu göz oldu            

gel anlaşalım senle öncelikle şu profili fotoğrafın renklendirmekle başlıyoruz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.