Şimdi Ara

Istihbarat (intel) satın alınacaktır. 10 istihbarat 5 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Kuresel siralamasina sokmaya calistigimiz bir timimiz var. ismi BoomPlus. 10 kisilik bir timdir.
    Su an 88. siraya kadar geldik ama intel sikintimiz var.

Time gelip intel toplayan arkadaslarla intel basina odeme yapmayi dusunuyoruz. bir intel 0,50 tl. Bu sekilde hafta sonu kac intel topladiysa buna gore odeme yapacagiz. Ilgilenen arkadaslar olursa benimle iletisime gecebilirler.

Not: Timimize saglam zokaci bir arkadas alacagiz. Konuyla ilgilenen yine benimle iletisime gecebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadettinpolat -- 1 Şubat 2016; 11:56:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sadettinpolat

Arkadaslar merhaba. Kuresel siralamasina sokmaya calistigimiz bir timimiz var. ismi BoomPlus. 10 kisilik bir timdir.

Time gelip intel toplayan arkadaslarla intel basina odeme yapmayi dusunuyoruz. bir intel 0,25 kurus. Bu sekilde hafta sonu kac intel topladiysa buna gore odeme yapacagiz. Ilgilenen arkadaslar olursa benimle iletisime gecebilirler.

Not: Timimize saglam zokaci bir arkadas alacagiz. Konuyla ilgilenen yine benimle iletisime gecebilir.

Bu hesapla 400 intel 1 TL olur, fiyatta ayarlama şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: UML

quote:

Arkadaslar merhaba. Kuresel siralamasina sokmaya calistigimiz bir timimiz var. ismi BoomPlus. 10 kisilik bir timdir.

Time gelip intel toplayan arkadaslarla intel basina odeme yapmayi dusunuyoruz. bir intel 0,25 kurus. Bu sekilde hafta sonu kac intel topladiysa buna gore odeme yapacagiz. Ilgilenen arkadaslar olursa benimle iletisime gecebilirler.

:) haklısın 0,25 tl yazacaktım :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UML

quote:

:) haklısın 0,25 tl yazacaktım :)

intel dediğin istihbarat mı ? bedava yapsamı lazım milletin yüksek levelsiniz ödüllerden iyi para gelir çünkü iyi yerlerde açıyorsunuzdur

• Evet intel dedigim istihbarat. İstihbarat toplayacak kisiler malesef op ödülü alamazlar. İstihbarat toplayıp timden çıkması gerekecek. Tim on kişilik :(
  • quote:

Evet intel dedigim istihbarat. İstihbarat toplayacak kisiler malesef op ödülü alamazlar. İstihbarat toplayıp timden çıkması gerekecek. Tim on kişilik :(
    birim fiyatta guncelleme yapildi :) zam yapildi arkadaslar 1 istihbarat = 0,5 tl oldu :)
  • sadettinpolat S kullanıcısına yanıt
    Ben alıvereyim size istihbarat, en küçük 3. hesap boşta duruyo, toplar geçerim :) Ama time girişte madalya şartı varsa 100'e çekmeniz lazım, ödeme nasıl olacak?
  • Madalya şartı yok ama time girişte haberleşmemiz lazım. Timden birini çıkartıp senin hesabi sokarız. Ödemeyi de haftalık günlük bi yöntem belirleriz aramızda. Banka hesabına havale ederim istersen.
  • quote:

Madalya şartı yok ama time girişte haberleşmemiz lazım. Timden birini çıkartıp senin hesabi sokarız. Ödemeyi de haftalık günlük bi yöntem belirleriz aramızda. Banka hesabına havale ederim istersen.
    paypal olmaz mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

paypal olmaz mı

Alıntıları Göster
    paypal da tanimli kartimda problem vardi , olmazsa baska bir kart tanimlarim paypala. odemeyi ordan da yapabilirim.
  • quote:

paypal da tanimli kartimda problem vardi , olmazsa baska bir kart tanimlarim paypala. odemeyi ordan da yapabilirim.

Alıntıları Göster
    1 arkadasla anlastik. 2 arkadasla daha anlasmayi dusunuyoruz. hem oyun oynamak hem para kazanmak hem de bize yardimci olmak isteyen arkadaslara duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadettinpolat -- 2 Şubat 2016; 18:41:59 >
  • Arkadaş böyle bi şey yaptığınızı bilsem hesallarımı satmazdım. Haftalık 2 hesaptan 200 ist kasardım. Haftada 100 lira hayat kurtarır. Ayrıca full zooka oynuyodum saldırı fulldü hepsi saldırı heykeliydi.

Hesap satmayın adamın timine girin 1 ayda hesabı satıp alacağınız parayı alırsınız.
  • Softcamel, sana bi hesap ayarlayabilirim. Timdeki bi arkadaş tatilde. Onun hesabına da biz giriyoruz. O hesabı anlasma süresi içinde sana devrederiz. İnteli o hesapla kasabilirsin istersen.
  • quote:

Softcamel, sana bi hesap ayarlayabilirim. Timdeki bi arkadaş tatilde. Onun hesabına da biz giriyoruz. O hesabı anlasma süresi içinde sana devrederiz. İnteli o hesapla kasabilirsin istersen.
    Isterseniz ben de Intel toplayabilirim. Haftalık minimum 100 intel. Uygun mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: finalfreeze

Isterseniz ben de Intel toplayabilirim. Haftalık minimum 100 intel. Uygun mudur?

uygundur @ finalfreeze.

iletisim bilgilerimi sana ozel mesajla gonderiyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: finalfreeze

uygundur @ finalfreeze.

iletisim bilgilerimi sana ozel mesajla gonderiyorum.

Alıntıları Göster
    ikinci arkadasi da bulduk. ucuncu arkadasi bekliyoruz :)
  • Valla ödemede sıkıntı olmıcaksa bende ist toplarım sıkıntı yok iletişime geçmen yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedgehog*-*

Valla ödemede sıkıntı olmıcaksa bende ist toplarım sıkıntı yok iletişime geçmen yeterli

odemede sikinti olmaz hocam , iletisim bilgilerilerini gonderiyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hedgehog*-*

Valla ödemede sıkıntı olmıcaksa bende ist toplarım sıkıntı yok iletişime geçmen yeterli

odemede sikinti olmaz hocam , iletisim bilgilerilerini gonderiyorum

Alıntıları Göster
    Doldumu usta ben de kasabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladyatör09

Doldumu usta ben de kasabilirim ?

Alıntıları Göster
    simdilik 3 arkadas ile anlastik. ilginize tesekkur ederim. ihtiyac halinde yeniden yazarim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.