Dediğim gibi arkadaşlar reisi cumhur tayyip başbakan cemil çiçek..
çiçekle böcekle olmaz 3 dönem kuralı var adaylar sınırlı:
ahmet davutoğlu abdullah gül numan kurtulmuş
quote:
Orijinalden alıntı: OnuncuKöyün Muhtarı
abdullah gül bu işi yapamaz başbakan olacak adamın biraz daha secaatli olması lazım enerjik olması dik başlı olması lazım yoksa yapamaz bu işi bide devlet ggeleneğidir dış işleri bakanı böyle bir durumda başbakan olur
quote:
Orijinalden alıntı: Sir. Hannibal Lecter
quote:
abdullah gül bu işi yapamaz başbakan olacak adamın biraz daha secaatli olması lazım enerjik olması dik başlı olması lazım yoksa yapamaz bu işi bide devlet ggeleneğidir dış işleri bakanı böyle bir durumda başbakan olur
ahmet davutoğlu %51 abdullah gül %0 numan kurtulmuş %49
ihtimallerim
Bu davutoğlundan nefret ediyorum,şu akp içerisinde en sevmediğim tek adamdır.O adamdan başbakan olmaz.Kılıçtaroğlu'ndan bile başbakan olur ama ondan olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: İlluminatideİmam
Bu davutoğlundan nefret ediyorum,şu akp içerisinde en sevmediğim tek adamdır.O adamdan başbakan olmaz.Kılıçtaroğlu'ndan bile başbakan olur ama ondan olmaz.
imam efendi haksızlık yapıyorsun
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: İlluminatideİmam
imam efendi haksızlık yapıyorsun
Ne imiş yanlış olan
Davutoğlu iyi çocuktur imam efendi
Büyük bir ihtimalle Binali Yıldırım başbakan olacak. İstihbarat falan yok sadece gözlemimi söylüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: TSForever
Büyük bir ihtimalle Binali Yıldırım başbakan olacak. İstihbarat falan yok sadece gözlemimi söylüyorum.
Binali izmiri alamayınca geri çekildi hocam sanmıyorum..
Daha cumhurbaşkanı açıklanmadan önce, haziranın ortalarında bülent arınç cumhurbaşkanının tayyip erdoğan, başbakanın abdullah gül olduğunu açıklamıştı zaten.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme