Şimdi Ara

İstikbal reklam şarkısı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar bu reklamdaki şarkının simini bilen varmı?
    "Say halo say halo heyyaaa heyaaa" diye bir şarkı??

• benim de dikkatimi çekti ve aklıma hemen rebel moves geldi böle işkembeden sallama sözleri iyi beceriyolar...

daha önce de yanılmıyosam bi reklam müziği de hyundai için patlatmışlardı..
  • italyan biri. nek ya da tiziano ferro.
  • Bir reklam vardı. Araba reklamı. Bir bayanla bir adam el ele
    kumsaldan denize koşuyorlardı falan. Onun bir şarkısı vardı.
    ....... cantare boli cantare ... cantare diye..
    Ne güzel attım :) O şarkıyı bilen var mı?

Araba galiba Fiattı. Şarkı da italyanca olduğuna göre mantıklı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fragola -- 6 Ocak 2005, 17:14:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fragola

Bir reklam vardı. Araba reklamı. Bir bayanla bir adam el ele
    kumsaldan denize koşuyorlardı falan. Onun bir şarkısı vardı.
    ....... cantare boli cantare ... cantare diye..
    Ne güzel attım :) O şarkıyı bilen var mı?

Araba galiba Fiattı. Şarkı da italyanca olduğuna göre mantıklı :)

bak işte senin bu şarkının rebel moves dan olduğuna eminim

reklam kia reklamı ve şarkının ismi de bandare..

ayrıca istikbal reklamının müziğini yapanın da rebel moves olduğunu ısrarla kovalıyorum..
  • Bende aynı kanıdayım "rint"

Bir araştırayım...
  • bende var o şarkı sade nakaratı güzel rebel movesin-bandare şarkısı
  • şarkıyı indirdi ama bu şarkı değil rebel moves - bandare
  • Söyleyenin kim olduğunu bilemem ama şarkıdaki sözlerin İtalyanca ile alakası yok.
  • Selam arkadaşlar,
    Bu yanılgıya daha fazla seyirci kalamayacağım. Şarkının söz müzik ve düzenlemesi bana ait. Anlamsız söz yazma olayı rebelin icat ettiği bir şey değil. Dünyada 10larca örneği vardır. Kaldı ki anlamsız söz yazmamı yapımcı firma ve reklam ajansı istedi. Ben de profesyonel olarak bu işi yaptığım için onların istekleri doğrultusunda hareket ettim. Şarkıyı da Tarkan'ın orkestrasında beraber çalıştığım Murat Boz isimli çok yetenekli bir vokalist arkadaşıma söylettim. Beğenilmiş olması bir müzisyen olarak beni çok çok memnun etti ama başarının yanlış kişilere mal edilmesine üzüldüm açıkçası. Umarım anlayışla karşılarsınız çıkışımı, ama bir sürü forumda birçok kişi bunu rebelin yaptığına kanaat getirmiş ve kendinden çok emin bir şekilde konuşuyor. Öyle olsaydı rebelin resmi web sitesinde yer alırdı ki tabiki orda yok.

Özgür Buldum

• quote:

Orjinalden alıntı: oveyamo

Selam arkadaşlar,
    Bu yanılgıya daha fazla seyirci kalamayacağım. Şarkının söz müzik ve düzenlemesi bana ait. Anlamsız söz yazma olayı rebelin icat ettiği bir şey değil. Dünyada 10larca örneği vardır. Kaldı ki anlamsız söz yazmamı yapımcı firma ve reklam ajansı istedi. Ben de profesyonel olarak bu işi yaptığım için onların istekleri doğrultusunda hareket ettim. Şarkıyı da Tarkan'ın orkestrasında beraber çalıştığım Murat Boz isimli çok yetenekli bir vokalist arkadaşıma söylettim. Beğenilmiş olması bir müzisyen olarak beni çok çok memnun etti ama başarının yanlış kişilere mal edilmesine üzüldüm açıkçası. Umarım anlayışla karşılarsınız çıkışımı, ama bir sürü forumda birçok kişi bunu rebelin yaptığına kanaat getirmiş ve kendinden çok emin bir şekilde konuşuyor. Öyle olsaydı rebelin resmi web sitesinde yer alırdı ki tabiki orda yok.

Özgür Buldum

ben de çok beğendim o şarkıyı mailime göndermeniz mümkün mü üçük bi kopyasını

• email adresinizi mp3burda@yahoo.com a boş mail atarak bana bildirin ben de isteyene yollayayım yarın

Hala rebele ait demeyin yaw ! ! !
  • quote:

Orjinalden alıntı: oveyamo

Selam arkadaşlar,

Özgür Buldum

dostum doruysa tebrik ederim çok güzel bir çalışma.ve bu dediğini kanıtlamak için şarkının mp3 ünü buraya yada herhangi bir yere yollayabilirsen hem şarkıyı dinlemiş oluruz istediğimiz kadar hemde inanmış olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: oveyamo

Selam arkadaşlar,

Özgür Buldum

10 senelik hort ama, nerden nereye işte

• hortlamış konu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.