Şimdi Ara

İstiklaldeki kamera için yeni proje(hatırlayanlar için pankart olayı) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
4
Favori
9.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Et-ete-degmeli

quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

quote:

Orijinalden alıntı: fortunate

bende katılabilirim

benim fikrim katılımcıların hepsi bir büyük boy kartona harf yazsın o harflerden güzel bir slogan söz tamamlayıp kameraya karşı boydan boya aynı anda açalım ( hem okunaklı hemde ekonomik)

"BİZE HER YER DONANIMHABER" yazilabilir herkes bir harf alir. Biraz tslilerden alinti oldu ama.

Ben de trabzonluyum ama Tabzonlu olmayanları küstürebiliriz...

Herkese hitap eden, ortak noktada buluşturan bi şeyler yazalım derim...

Yalnız gittiğimde bunu yazmak benim de aklıma geldi ama yazmadım bu yüzden...

Bir Fenerbahçeli olarak onerdim ama cok haklisiniz.

• Ayın 12-13'üne kadar yapacaksanız, şu çocuk için güzel bir şeyler yapabiliriz.

Büyük bir pankarta ikisinin ismi, kalp ve DH konu dışından sevgilerle yazabiliriz. (tabii okunacak şekilde)

http://inci.sozlukspot.com/w/beyler-yard%C4%B1m-laz%C4%B1m-sevgililer-g%C3%BCn%C3%BC-i%C3%A7in/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Et-ete-degmeli

quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

quote:

Orijinalden alıntı: fortunate

bende katılabilirim

benim fikrim katılımcıların hepsi bir büyük boy kartona harf yazsın o harflerden güzel bir slogan söz tamamlayıp kameraya karşı boydan boya aynı anda açalım ( hem okunaklı hemde ekonomik)

"BİZE HER YER DONANIMHABER" yazilabilir herkes bir harf alir. Biraz tslilerden alinti oldu ama.

Ben de trabzonluyum ama Tabzonlu olmayanları küstürebiliriz...

Herkese hitap eden, ortak noktada buluşturan bi şeyler yazalım derim...

Yalnız gittiğimde bunu yazmak benim de aklıma geldi ama yazmadım bu yüzden...

Sanki sadece Trabzonlu olmayanlar kızacak. Bizim lazlarda "bizim sloganımızı çaldınız" diye kızabilir dikkat

Bende gelebilirim güne ve saate bağlı olarak.

• Koca forumdan bu kadar mı katılımcı çıktı, herkesi bekliyoruz kimse çekingenlik yapmasın aramızda büyüğü küçüğü, liselisi üniversitelisi, kıllısı kılsızı hepsi olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Ayın 12-13'üne kadar yapacaksanız, şu çocuk için güzel bir şeyler yapabiliriz.

Büyük bir pankarta ikisinin ismi, kalp ve DH konu dışından sevgilerle yazabiliriz. (tabii okunacak şekilde)

http://inci.sozlukspot.com/w/beyler-yard%C4%B1m-laz%C4%B1m-sevgililer-g%C3%BCn%C3%BC-i%C3%A7in/

bize ne olm inciliden
    aynen beyler cekingenligin anlamı yok biz bize olacagız

• bekliyorum...
  • kamera karşısında birbirinizi yanaktan öpün
    birbirinize şarkı söyleyin
    Hep birlikte bağırarak şakı söyleyin
    futbol topu getirin top oynayın
    dans edin,halay çekin
    deli gibi koşturun
    soyunun
    koşu yarışı yapın
  • Baya büyük bir bez pankart ve pankarttın üzerinde kocaman DH KONU DIŞI yazısı DH LOGOSU ve DH'nin en ünlü sözleri böyle karışık karışık dağılmış şekilde onu açarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: biarkadasabakpcikcam

Eğer 5 ya da daha fazla kişi olursanız şunu yapın ; caddede birlikte yürürken tam kamera açısına geldiğiniz de birden başınızı tutarak yere yatın,havaya da bakın ama yatarken,insanlarda havadan bişey geliyor ya da düşüyor sanıcaktır.Bir japon şakasında vardı bu,yıllar önce taksimde denemiştik ve yanımızda yürüyen 5-6 kişi yere yatmıştı hemen.Sürü psikolojisi

Bu fikri dikkate alın bence..
  • Uzun eşek oynayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JUSTIN

Uzun eşek oynayın.

Güzel..

Birdir bir ise daha basit ve kolay olur ;) Ve hiç bitmesin çember olarak devam etsin, herkes birbirinin üzerinden atlayarak devam etsin çember şeklinde.. Atlatan eğilsin sonra kalksın bir daha atlasın, eğilsin... devam etsin böyle :D

Not: Böyle şeyler yapılırken başka bir yerde toplanın konuşun anlaşın caddede yürürken 2-3 kişi başlasın sanki diğerleri yine caddeden geçenlermiş gibi oyuna katılsın.. Öyle caddede buluşup hadi eğilin atlıyoruz falan demeyin, oyun gelişirken millletin haberi olmasın anlamasınlar, birden oyunun içinde bulsunlar kendilerini.. İlk 2 kişi oyunu başlattığında zaten daha önce buluşup tanıştığını için diğer arakdaşlar oyuna katılır, isterseniz aynı renk bere vb. takarak birbirinizi tanımanız kolay olur..

• kar maskeleriyle iş bankasının önünde şüpheli hareketler yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cünübettin Döşükıllı

taksime çok yakınım. hocam yapacağınız zaman mesajımı alıntı yaparak bilgi verirseniz ve müsait olursam gelicem

Kanka mesajlarını kontrol et.. özel mesajdan haberlerleşelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

quote:

Orijinalden alıntı: JUSTIN

Uzun eşek oynayın.

Güzel..

Birdir bir ise daha basit ve kolay olur ;) Ve hiç bitmesin çember olarak devam etsin, herkes birbirinin üzerinden atlayarak devam etsin çember şeklinde.. Atlatan eğilsin sonra kalksın bir daha atlasın, eğilsin... devam etsin böyle :D

Not: Böyle şeyler yapılırken başka bir yerde toplanın konuşun anlaşın caddede yürürken 2-3 kişi başlasın sanki diğerleri yine caddeden geçenlermiş gibi oyuna katılsın.. Öyle caddede buluşup hadi eğilin atlıyoruz falan demeyin, oyun gelişirken millletin haberi olmasın anlamasınlar, birden oyunun içinde bulsunlar kendilerini.. İlk 2 kişi oyunu başlattığında zaten daha önce buluşup tanıştığını için diğer arakdaşlar oyuna katılır, isterseniz aynı renk bere vb. takarak birbirinizi tanımanız kolay olur..

Acayip hoşuma gitti bu fikir

• Ekle beni de

İyi ses çıkaran bir alet bulabilirsek apaçi müziği çalıp oynarız. Gelen geçen de mutlaka katılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kill or Be Killed -- 8 Şubat 2012; 17:00:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyBlaster

Ekle beni de

İyi ses çıkaran bir alet bulabilirsek apaçi müziği çalıp oynarız. Gelen geçen de mutlaka katılır

Ekledim kanka...
  • Oturun yere tavla oynayın. Sadece oturup etrafınızı mumlarla çevirebilirsiniz. Put gibi kameraya belli bir süre sonra yere yatarsınız ölmüş gibi maksat dikkat çekmek tabi hareketlerde bütünlük olcak sonrada buranın reklamını yaparsınız a4 e bir harf yaparsınız en büyüğünden sonra yan yana getirirsiniz tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZarakiKenpachi_

quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Ayın 12-13'üne kadar yapacaksanız, şu çocuk için güzel bir şeyler yapabiliriz.

bize ne olm inciliden

Abi adamın incili olması değil olay, onu sevindirsek diyorum sevgililer gününde.

• Olaya kalıclak arkadaşlar kameranın önünde halka oluştursun ve voleybol oynasın ;) 17 liseli olduğumdan katılamıyorum malum okul
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.