Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.235
Cevap
88
Favori
1.141.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla kalem müdürü aradığımda git ilçeden baş hakimi getir yinede değişmez sırası gelecek diyor bekleyecez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhannn888 G kullanıcısına yanıt
    Ankara da dayın yoktu Ceylan dan mamudo kurban niye doğdun dinle gardaşşş: )))

• ozziem O kullanıcısına yanıt
    isteğin kadar mahkeme sayısını artır dava sayısı da aynı hızla artıyor. kanunları cezaları ağırlaştırmazsan önüne geçemezsin 3 kişi çalışsa ne olacak 10 kişi çalışsa ne olacak 4 yıldır tazminatımı alamıyorum 8600 tl mahkeme yolu seçerse 3-5 katı olacak gibi düzenle bakalım iş veren bu yola gider mi aynı şekilde çalışanları da üç kağıda giderse ceza yaptırım uygula adam gibi kanun ceza yok..
  • Arkadaşlar benim babam vefat etti trafik kazasında 2015 te açıldı dava 2018in 11 inayında ön inceleme için atama bekliyor diyordu

Ve şimdide inceleme için atama bekliyor diyor bilen arkadaşlar ne kadar sürer acaba bu inceleme yazarsanız sevinirim 3 yılı geçti avukatta fazla sürmez diyor ama emin olamadım

• Arkadaşlar benim babam vefat etti trafik kazasında 2015 te açıldı dava 2018in 11 inayında ön inceleme için atama bekliyor diyordu

Ve şimdide inceleme için atama bekliyor diyor bilen arkadaşlar ne kadar sürer acaba bu inceleme yazarsanız sevinirim 3 yılı geçti avukatta fazla sürmez diyor ama emin olamadım

• Selam arkadaşlar davadan hayla ses yok vatandaş uyaptan baktığımda temyiz başvuru dilekçesi gördüm eklenen evraklar arasında bu ne demek oluyor konu yardımcı olabilir misiniz sizce temyize gidrmi giderse ne kadar sürer bilgisi olan varmii

• İst.Bam 25.hukuk Alacak dosyalarında 2017/1100 lü dosyalara gelmişler bilginize..Kaldı 400 dosya bana gelmesine:-) Darısı hepimizin başına..

• vay arkadaş yaa avukatım bile gerekçeli karara ulaşamamış bu nebiçim iştir.
  • İstanbul 19. hukuk dairesine 07/12/2018 tarihinde istinaf form kaydı yapıldı, 2018/19x olarak sıra no verildi. Arayıp görüştüm, 2017 dosyaları sonlarındayız dedi, o halde çok sürmez? dedim, 2019 ilk çeyreğinde sonuçlanır dedi. Şansıma iyi bir sıra no denk geldi bekleyen dosya da yok bu yıla ait, nasıl oldu bilmiyorum çok mutluyum. Muhtemelen iş yükünü azaltmak için başka dairelere gönderdiler dosyaları. Eğer dediği gibi olursa ortalama 4 ayda sonuçlanmış olacak dava. Konu alacaklı davası.
  • ahmet771 A kullanıcısına yanıt
    Selam kardeşim gerekçeli karar konusunda avukatına güvenme

Çünki gerekçeli kararda senin alacağın tazminat tutarı fazla mesai avukatlık tutarı hepsi tek tek yazıyo

Aynı şey benimde başıma geldi avukat bağzı şeyleri bilmeni istemiyo olabilir

Kendin git kalemden gerekçeli kararı kendin al elinde belgen olsun

Avukatım bana 18 bin civarında tazminatın çıktı demişti şimdi kendim uyaptan bakıyorum 29 bin tl olmuş demek istediğim avukatına pekte güvenme

• Yildirim6731 Y kullanıcısına yanıt
    Karşı taraf teymiz dilekçesi sunmuş mahkemeye

Uyaptan kontrol etmeye devam et reddi yada kabulü yazısı yazılmıştır yada yazılacaktır

İnş kardeşim reddedilir

Bizide bilgilendirirsen muhtemel aynı şeyler bizede olacak

• Sizin alacağınız tutar nekadardı belli tutarın altında ise teymiz edilmiyo diye biliyorum 46 bin üstü teymiz edilebiliyo deniyo fakat tamda emin deyilim

• Alacağım tutar 39.700 yaziyo ama en alt sağ köşede yekunn tutar 51.770 yaziyo bunu tam olarak bilmediğim için yardım istedim avukatimiz sağolsun bilgilendirmiyo buradan takip edebiliyorum sürekli sekreteri çıkıyor telefona

• Yildirim6731 Y kullanıcısına yanıt
    Asıl alacak 47 bin altında olduğu için temyiz olmaz istinaftan kesin karar çıkar. 51 bin olan miktar a zaten her gün günlük faiz işliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ysnhzr Y kullanıcısına yanıt
    Başın sağ OLSUN gardaşım; ((

• Yusufavşar Y kullanıcısına yanıt
    Yusuf kardeş benim avukatlar ızmir e taşındığı için anlaşmalı azil ettim benim tazminat 19800 falandı bugün icradan baktığımızda 14300 e düşmüş niye ki?

• Benim ise iade davası su an incelemede acaba ne zaman sonuçlanır ?

• Dosya num 2018/13* . Sakarya bam da , 9.hukuk dairesi .

• Istinaf dilekçe tarihi 02.11.2018
    İncelemeye girdiği tarih 04.12.2018 . Söylenenlere bakılırsa benim dosyam çok hızlı bir şekilde bu aşamaya geldi .. ınş devamı gelir beklemeyiz çok fazla. Darısı basiniza

• arifyıldız8587 A kullanıcısına yanıt
    Karara çıktı yazali 2 ay olucakk temyiz istenirse red gelirmi gidermi bilmiyorum ama 6 senedir bekliyoruz geç gelen adalet adalet değildir ne diyim hergun bilinmeyen dosya ekleyip duruyolar

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.