< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (412. sayfa)
-
-
Sonuçlandı mı sizin ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geçen pazartesi benden önceki dosya alındığını söylemişerdi normalde dosya incelemeye alındıktan sonra 1 ay sürüyormuş. şubat sonuna kadar sonuçlanır diye ümit ediyorum
-
istanbul 31. bam 5 aydır 1100 lerde hiç dosya bakılmıyor peki bunlar ne yapıyor aklım zerre almıyor ?
-
Benim dosya istinaftan dönmüştü temmuz da yerel mahkeme oldu tekrar kazandım sonra avukat tekrar istifa gitti dedi ancak 7 ay geçti uyap ve e devlette hala yerel mahkeme sonucu yaziyor toplamda dava sureci 2 yılı geçti
2019 dan beri İstanbul istinaf ta dosyam artık ümidi kestim
hangi mahkemede dosyanız
-
İstanbul Anadolu da
2. Kez yerel mahkemede kazandım 7 ay geçti e devlette dava sonuçlandı kazandım diyor ancak avukat istinafta dedi neden uyap yada e devlette istinafta olduğu gözükmüyor
Vatandaş uyaptan girip dosyanıza bakın, mahkeme dosyasına verilmiş istinaf dilekçesi, Bam gönderme kontrol formu vs. varsa istinafta gönderilmiştir 1 aya istinaf dosyası da görünür.
-
Uyapa düşmesi biraz zaman alabilir
yani 1 - 2 -3 hangisinde .mesela benimki 51. hukukta 51 dava açılışa göre bakıyor benim davam 2018 de açıldı 2020 martta istinafa gitti. geçen aradım 2 aya sonuçlanır dediler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X