Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (408. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.216
Cevap
87
Favori
1.134.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dosyalar çok yavaş ilerliyor çoook 2020 den dosya mi kalır taş devrindeyiz sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Ceza kullanıcısına yanıt
    Bu bahsettiğiniz dava açılış mı istinafa gidiş tarihi mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • istinafa gidiş tarihi benimki 2020 mart ayı hala bekliyoruz. davayı 2018 kasım ayında açmıştım

• Ömerşahan kullanıcısına yanıt

Bugün aradım 32. Hukugu dosyam incelemeye alınmış kadının söylemesi incelemede gözükür dedi e devletten ama açtığımda dava açık gözüküyor yine

• Semihbatum S kullanıcısına yanıt

sonuçlandığında paylaşırmısınız uyapta görünen paranın nekadarını aldığınızı

• arkadaşlar merhaba, istanbul anadolu bam 2. hukukta dosyası olan var mı? 2023/1900 lerdeyiz. Tapu tescil davası. Buradan yargıtaya giderse tahminen ne kadar sürer? Konuyla ilgili bilgi sahibi arkadaşların fikirlerini merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parafoni -- 4 Kasım 2024; 14:58:2 >
  • Semihbatum S kullanıcısına yanıt
    Benimde gecen hafta karar verildi sadece yaziya dokulmesini bekliyorum bende de hala acik gozukmekte

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • senay22 S kullanıcısına yanıt
    Benimde uyaptaki icra dosyasindaki hesap 155.187 tl normal sartlarda 2-3 hafta icinde karar yazilip parayi aldigimda yine buraya yazicam

• Aware1903 A kullanıcısına yanıt

bizim de 49 hukuk dairesinde dosyamız var durumunu nasıl öğreniyoruz uyap ta açık diyor

• DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt
    Google a istanbul 49. Hukuk dairesi telefon yazman yeterli sonra arayiniz sekreter cikicak 49. Hukuk u baglatiniz sonra 49. Hukuk dairesi sekreteri cikicak dosya yili ve numaranizi soylerseniz bakip size bilgi verecek

• Az once avukatim aradi 3 yil 2 ay istinafta kalan dosyamin 2 hafta once verilen karari onaylanmis umarim herkesin en kisa zamanda sonuclanir ..29 . Hukuk istanbuldaydi dosyam soranlara...Hala uyapta acik gozukmekte...dosya hesabimdaki para 155.000 su an elime gecen net rakamida yazicam 1 hafta sonra

• Duzeltme yapayim sisteme karara cikmis yazisi düştü şu ab

Gözün aydın kardeşim benimki hala açık gözüküyor 7 ekimde hakim incelesine verilmiş istinafta ama hala açık gözüküyor uyapta sizin karara çıkma süresi ile hakime verilme süresi ne kadar Bi aralıktı

• cebo06 C kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hakime verilme suresinden 10 gun sonra karar cikti benim ..2 hafta sonrada kararonaylanip yaziya dokuldu...sisteme bakma bikmadan usanmadan surekli dosyanin bulundugu dairenin sekreterini ara

• arkadaşlar merhaba, ilk mahkemede verilen kararların istinaftan da aynı şekilde geçmesiyle ilgili yüzdesel bir oran var mı ? Yoksa istinafta genelde kararlar bozuluyor mu?

• Dosyası sonuçlananlar ne kadar tutardı, ne kadar ellerine geçti belli oldu mu

Kardeşim böyle arayınca hızlanıyor mu ki

• DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt
    Uyap a geç düşüyor bilgiler direk telefondan bilgi alıyor onu demek istedi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • parafoni P kullanıcısına yanıt
    Onu ancak resmi kurumlarin istatistiklerine bakarak soyleyebiliriz ama soyle ornek vereyim biz ayni isyerinden 7 kisi kendimiz ayrilip(istifa dilekcesi vermedik) fazla mesai ve maasin asgari ucret gosterilmesinden dolayi dava actik hepsi yerel mahkemede kazandi 6 kisi bende dahil olmak uzere istinaftada kazandik 1 kisi hala istinafta bekliyor

• _Ceza kullanıcısına yanıt
    3-5 gune ben yazicam

• 
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.