< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (408. sayfa)
-
-
Bu bahsettiğiniz dava açılış mı istinafa gidiş tarihi mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
istinafa gidiş tarihi benimki 2020 mart ayı hala bekliyoruz. davayı 2018 kasım ayında açmıştım
-
Bugün aradım 32. Hukugu dosyam incelemeye alınmış kadının söylemesi incelemede gözükür dedi e devletten ama açtığımda dava açık gözüküyor yine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sonuçlandığında paylaşırmısınız uyapta görünen paranın nekadarını aldığınızı
-
arkadaşlar merhaba, istanbul anadolu bam 2. hukukta dosyası olan var mı? 2023/1900 lerdeyiz. Tapu tescil davası. Buradan yargıtaya giderse tahminen ne kadar sürer? Konuyla ilgili bilgi sahibi arkadaşların fikirlerini merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parafoni -- 4 Kasım 2024; 14:58:2 > -
Benimde gecen hafta karar verildi sadece yaziya dokulmesini bekliyorum bende de hala acik gozukmekte
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benimde uyaptaki icra dosyasindaki hesap 155.187 tl normal sartlarda 2-3 hafta icinde karar yazilip parayi aldigimda yine buraya yazicam
bizim de 49 hukuk dairesinde dosyamız var durumunu nasıl öğreniyoruz uyap ta açık diyor
-
Google a istanbul 49. Hukuk dairesi telefon yazman yeterli sonra arayiniz sekreter cikicak 49. Hukuk u baglatiniz sonra 49. Hukuk dairesi sekreteri cikicak dosya yili ve numaranizi soylerseniz bakip size bilgi verecek
Az once avukatim aradi 3 yil 2 ay istinafta kalan dosyamin 2 hafta once verilen karari onaylanmis umarim herkesin en kisa zamanda sonuclanir ..29 . Hukuk istanbuldaydi dosyam soranlara...Hala uyapta acik gozukmekte...dosya hesabimdaki para 155.000 su an elime gecen net rakamida yazicam 1 hafta sonra
Duzeltme yapayim sisteme karara cikmis yazisi düştü şu ab
Gözün aydın kardeşim benimki hala açık gözüküyor 7 ekimde hakim incelesine verilmiş istinafta ama hala açık gözüküyor uyapta sizin karara çıkma süresi ile hakime verilme süresi ne kadar Bi aralıktı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesekkur ederim hakime verilme suresinden 10 gun sonra karar cikti benim ..2 hafta sonrada kararonaylanip yaziya dokuldu...sisteme bakma bikmadan usanmadan surekli dosyanin bulundugu dairenin sekreterini ara
arkadaşlar merhaba, ilk mahkemede verilen kararların istinaftan da aynı şekilde geçmesiyle ilgili yüzdesel bir oran var mı ? Yoksa istinafta genelde kararlar bozuluyor mu?
-
Dosyası sonuçlananlar ne kadar tutardı, ne kadar ellerine geçti belli oldu mu
-
Kardeşim böyle arayınca hızlanıyor mu ki
Uyap a geç düşüyor bilgiler direk telefondan bilgi alıyor onu demek istedi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Onu ancak resmi kurumlarin istatistiklerine bakarak soyleyebiliriz ama soyle ornek vereyim biz ayni isyerinden 7 kisi kendimiz ayrilip(istifa dilekcesi vermedik) fazla mesai ve maasin asgari ucret gosterilmesinden dolayi dava actik hepsi yerel mahkemede kazandi 6 kisi bende dahil olmak uzere istinaftada kazandik 1 kisi hala istinafta bekliyor
3-5 gune ben yazicam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X