Benim ki 32. Hukuk biraz önce aradım dosyam halen hakim incelemesinde diyorlar 10 gündür bir dosyayı inceleyemedilwr |
İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (410. sayfa)
-
-
Bütün dosyalar 2024 ile başlarsa o zaman çabuk gelir benim dosya 2024/50 lerde -
62. hukuk yeni açıldıysa evet hepsi 2024 ile başlıyor. ama ilk dava açılış tarihine göre bakıyorsalar nasıl oluyor bilmem. benim 2020 mart ayında 32. hukuk - eylül ayında 49. hukuk 2021 eylüldede 2021/30.. olarak 51. hukuk mahkemesine geçti. 51 . bam dava açılış tarihine göre bakıyor 2018 lere haziranda başladılar benimkide 2018 sonu bakalım bekliyoruz bizde
-
Yerel mahk kiracımıza tahliye kararı çıktı. İstinafa göndermiş. Nasıl süreci takip edebilirim. İkide bir avukata sormadan nasıl takip ediliyor ?
-
UYAP'tan takip edeceksiniz, hangi BAM'a düştü ise oranın telefonunu bulup arayıp soracaksınız veya gidip yüz yüze görüşeceksiniz.
Hangi ildesiniz bilmiyorum tabi ama biraz uzun bir süreç sizi bekliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TchakikiYerel mahk kiracımıza tahliye kararı çıktı. İstinafa göndermiş. Nasıl süreci takip edebilirim. İkide bir avukata sormadan nasıl takip ediliyor ?
uyap bilişim sistemiAdalet,Adalet Bakanlığı, Hakimler, Savcılar, UYAP, UYAP SMS, kararnameler, Bilirkişi Portal, Vatandaş Portal, Genelgeler, mevzuat, Hukuki Yardım, Eposta, Bilgi Edinmehttps://vatandas.uyap.gov.tr/main/vatandas/giris.jsp -
İstanbul 35. hukuk var mı. Dosya yeni gitti . Tahmini ne kadar sürer acaba. Yakın zamanda arayan oldu mu kac ay yıl geriden geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flaminks09 -- 27 Kasım 2024; 23:16:23 > -
İstinafa yeni gittiyse en az 2 sene unut -
Benim dosyam İstanbul 30. BAM'da, ikinciye istinafa döndü 6 ay önce. Geçen hafta aradığımda "dosya ikinciye istinafa geldiği için ilk açılış tarihine göre bakılacak, şu anda hakim incelemesinde" dendi. Hakim incelemesinde olan dosya kaç günde sonuçlanır, fikri olan var mı acaba?
-
1ay
-
Yerel mahkeme tanık çağrılmasına rağmen duruşma uzamış ve tanığa uyarı tebliğ edilmişti. Şimdi davayı kazandım. İstinaf dilekçesine tanık dinlenmedi felan yazmışlar. Sorun olur mu sizce? -
Bir de 2022 de usulden bozulmuştu dava,tekrar tahliye kararı verildi. İstinafa tekrar gittiler. 2022 usulden bozma dava olunca daha hızlı ilerler mi? Başına gelen varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serpilkyr -- 10 Aralık 2024; 12:11:48 > -
İstanbul 35. Bam hukuk var mı 10 aydır bekliyoruz şu anda hangi yıla bakılıyor -
En az 3 sene yi gozden cikar -
Oncelik verildigini biliyorum -
Sizin de mi dosyanız var kimi 2 sene diyor kimi 3 sene Daireyi arıyorum ulaşamadım. -
Benim dosyam 1.5 ay once sonuclandi -
Merhaba, dosya ay/yıl neydi? Ben de 35. bam da bekliyorum 2 yılı geçti :(
-
Sizinki iş hukuku davası galiba, benimki ihtiyaç nedeniyle tahliye. Tahliye davaları daha öncelikli diye duymuştum. -
İhtiyaç nedeniyle tahliye davası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X