Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (410. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.190
Cevap
85
Favori
1.127.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
Giriş

Benim ki 32. Hukuk biraz önce aradım dosyam halen hakim incelemesinde diyorlar 10 gündür bir dosyayı inceleyemedilwr 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senay22 S kullanıcısına yanıt
    Bütün dosyalar 2024 ile başlarsa o zaman çabuk gelir benim dosya 2024/50 lerde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • karamamba03 kullanıcısına yanıt

62. hukuk yeni açıldıysa evet hepsi 2024 ile başlıyor. ama ilk dava açılış tarihine göre bakıyorsalar nasıl oluyor bilmem. benim 2020 mart ayında 32. hukuk - eylül ayında 49. hukuk 2021 eylüldede 2021/30.. olarak 51. hukuk mahkemesine geçti. 51 . bam dava açılış tarihine göre bakıyor 2018 lere haziranda başladılar benimkide 2018 sonu bakalım bekliyoruz bizde

• Yerel mahk kiracımıza tahliye kararı çıktı. İstinafa göndermiş. Nasıl süreci takip edebilirim. İkide bir avukata sormadan nasıl takip ediliyor ?

• Tchakiki T kullanıcısına yanıt

UYAP'tan takip edeceksiniz, hangi BAM'a düştü ise oranın telefonunu bulup arayıp soracaksınız veya gidip yüz yüze görüşeceksiniz.

Hangi ildesiniz bilmiyorum tabi ama biraz uzun bir süreç sizi bekliyor.

• uyap bilişim sistemi
    Adalet,Adalet BakanlığŸı, Hakimler, Savcılar, UYAP, UYAP SMS, kararnameler, Bilirkişi Portal, VatandaşŸ Portal, Genelgeler, mevzuat, Hukuki Yardım, Eposta, Bilgi Edinme
    https://vatandas.uyap.gov.tr/main/vatandas/giris.jsp
  • İstanbul 35. hukuk var mı. Dosya yeni gitti . Tahmini ne kadar sürer acaba. Yakın zamanda arayan oldu mu kac ay yıl geriden geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flaminks09 -- 27 Kasım 2024; 23:16:23 >
  • flaminks09 F kullanıcısına yanıt
    İstinafa yeni gittiyse en az 2 sene unut

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim dosyam İstanbul 30. BAM'da, ikinciye istinafa döndü 6 ay önce. Geçen hafta aradığımda "dosya ikinciye istinafa geldiği için ilk açılış tarihine göre bakılacak, şu anda hakim incelemesinde" dendi. Hakim incelemesinde olan dosya kaç günde sonuçlanır, fikri olan var mı acaba?

• Dilekklc59 kullanıcısına yanıt

1ay

• 
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.