Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (406. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.190
Cevap
85
Favori
1.127.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vgtyhgtygfdytftdsrjtawresag V kullanıcısına yanıt
    Dosya istinafa gittimi??
  • 2 defa Bam a gitti 1 defa yargıyay gitti. Sonunda ilk mahkemeye geri geldi. Orada tekrar karar çıktı. Artık itiraz edecek birşey kalmadı.Şimdi icraya vereceğiz şirketi. Şirket anlaşalım diyor ama icra faizini bilmediğim için bir teklif yapamadım.

Bu saatten sonra anlaşmak sana zarar yazar ...
  • Para almak için icraya vermek gerekiyor. İcra mahkemesinde iş yargıtaya kadar giderse yine 5 yıl beklemek gerek. Şirket 150.000 $ teklif etti ben 200.000$ istiyorum avukatta 20.000 alacak. Henüz anlaşma sağlanamadı. Bana icra dolar faizi gerek 2017-2024 arası, birde her yıl için ayrı mı hesaplanıyor yoksa bu yıllar içindeki en yüksek faiz mi seçiliyor onu anlamadım. Avukat hesaplayıp verecek ama ben yine de araştırıyorum.

• 29. İstanbul bam dosyaları ne durumda bılen varmı arkadaşlar benım dosya 2 cıye ıstınafa gıtti 9 aydır yıne beklıyorum dava tatıhı 2017 sözde ıkıncıye ıstınafa gıden dosyalara erken bakıyolar
  • Benim dosya 2. kez istinaftan 1 ayda çıktı 2. kez gittiğinde esastan red aldı.Yargıtayda da 6 felan kaldı.

• biztr11 B kullanıcısına yanıt
    Benimde 29. Hukuk...su an 2021/2500-2600 arasina bakiyolar ..telefonla ara dosya numarani sordur
    Eger paraya ihtiyacin varsa ve beklemekten usandiysan o zaman al parani bak isine

ben 2018 de dava açtım 2019 da bitti 2020 mart ayında 46900 tl ile istinafa gitti hala sonuçlanmadı şuanki faizi ile 105400 tl oldu avukatta tabiki benden alacak. ama ozaman alacağım para ile şimdi arasında çok fazla fark 31 aralık 2019 da gram altın 291,6 tl 46900/291,6 =160,83 gr altın bugün 105450/3021= 35 gr altın alırsın

Yargıtay kaç ayda sonuçlandı, Ağustos ayında gitti benim dosya Yargıtay'a
    Bekliyorum
  • Benim dosya 9. hukuk yargıtayda 4 ayda sonuçlandi.

• senay22 S kullanıcısına yanıt

Davayı kazandiktan sonra paranın değer kaybı için tekrar dosya acabiliyorsunuz

• Bugun 3 senedir istinafta olan iş tazminat davasi karara cikmis ..e devlette acik gozukmesine ragmen telefonla arayip ogrendim ....1 ay icinde yazisi cikar dediler
  • _Ceza kullanıcısına yanıt
    Bi sonuç cikmaz bence bi 3-5 senede o surer 😁
  • Aware1903 A kullanıcısına yanıt

Gözünüz aydın hocam

Gözün aydın darısı başımıza. Benimde 29 daydı dosyam 62 ye atmışlar arıyorum telefonlara bakan yok.
  • _Ceza kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler bekleyen herkesin allah yardimcisi olsun
  • karamamba03 kullanıcısına yanıt
    Sinir bozucu bi durum

HAYIRLISI OLSUN YİNEDE KENDİNİZİ ŞANSLI HİSSEDİN, 2020 MART AYINDA GİTTİ HALA SES YOK

• senay22 S kullanıcısına yanıt
    İş mahkemesiydi??
  • 
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.