Ek beyanla süreci hızlandırabiliriz. Destek için tarafımızla iletişime geçebilirsiniz. |
İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (405. sayfa)
-
-
Zaten insanlarin alacagi 3 kurus para kaldi onada göz diktiniz pes dogrusu -
Takipte Kesinlesen Miktar ₺102.891,64
Toplam Faiz Miktari ₺43.271,23
Vekalet Ücreti ₺12.325,31
Masraf Miktari ₺56,30
Tahsil Harcı ₺9.363,14
Toplam Alacak ₺167.907,62
Yatan Para ₺0,00
Bakiye Borç Miktari ₺167.907,62
Böyle sonuclanan 1 dosyadan %10 avukat ile anlaşılırsa. Kac para avukata gider bana kac para kalir?
-
Oncelikle istinaf a ne zaman gitti dosyaniz??ornek verecek olursam arkadasim 8 ay once istinafta dosyasi sonuclandi 3 yil surdu toplam alacagi senin madde madde yazdigin gibi hersey dahil 200 bin di dosya hesabinda eline 139 bin tl net gecti tum masraflardan sonra hesabini sen yap -
2021/143 - İstanbul 3. İş Mahkemesi - Hukuk Dava Dosyası
2022'de istinafa gitti bu ne zaman onaylanacak
-
En az daha 1 sene surer bence 2 seneyi rahat bulur -
dosya no göre bakıyorlar yoksa karar nosuna göre mi .*?
yani mahkeme 2021 de acıldı karar 2022 de cıktı 2022 göre mi sıraya alınıyor
birde ben hangi yılda olduklarını nasıl öğrenebilirim, cimer vs yazdım standart cevap geldi öne çekme dilekçemde reddedildi.
-
İstinaf a gitti tarihi baz al..yani 2022 yili baslangic valla istedigin yere yaz yine bisey olmuyo ..one cekerim diyen avukata falan inanma ve para kaptirma ... -
hocam cevabınız için teşekkür ederim. Avukat komisyonu dahil miydi bu 139 tutarına yoksa örneğin 139 üzerinden %10 avukatlık ücreti diyelim 13.900 tutarı da avukata mı gitti ?
-
Avukat masrafi +vergi vs dustukten sonra eline net 139 bin kaldi -
mahkemeden mahkemeye değişiyor benim dosya 51, hukukta 2020 mart ayında istinafa gitti hala sonuçlanmadı.
-
Merhabalar az önce ankara bölge adliyeyi aradım istinafdaki dosyam için. Dosyanın 1 hafta önce inceleme için hakime verildiği söylendi. Hakim incelemesi ne kadar sürüyor ortalama ne zaman sonra karar veriliyor i. Ankara bam 6. hukul -
hocam anlaştığı avukat ile oran % kaç idi?
-
O dosya hesabinda yazan ucret disinda talep edemiyo zaten -
Peki e devlet ten girince dosyanin yaninda acik mi yaziyo yoksa inceleniyir mu diyor?? -
Açık yazıyor ama aradım hakime verildi inceliyor diyor
-
Benimde aynisi su an acik yaziyor ama dosya hakimde dediler 1 wy surer -
Peki yüzdesel olarak dosyaların ne kadarı onaylanıyor, ne kadarı geri 1. Mahkemeye gönderiliyor 1 sene içinde bunun yazdığı herhangi Bi yer var mı -
Ne kadar onaylandigini ancak orada calisan memur arkadaslar gorur..genelde cogu tazminat davasinda isci tarafindan yana karar veriliyo diye biliyorum eger eksik evrak yoksa yerel mahkemeden gelen...benim duydugum istinaftanbyerel mahkemeye tekrar gonderilen dosyalar oncelikli bakiliyo -
2017 martta açtığım alacak davasında 130.000 $ kazandım Bunun faizi nasıl hesaplanacak bilen var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X