Yurt dışındayım arayıp soramiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (404. sayfa)
-
-
Şimdiye kadar çoktan sonuçlanması lazımdı 2020dosyalarinin 32hukuk umursamiyorlar galiba bunları inceleyen bir merci de yok galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dosya numarasına göre benden sonrasın ama öne alım yapmışlarsa yakındır tabi adli tatil vardı bunuda gözönünde bulundur bence sonuç çıkmak üzeredir benimki sonuçlanırsa zaten burdan yazarım
Ben bir ay önce aradım daha yeni 2020 yılına başlamışlar
Peki arkadaslar farkli bir sorum olucak mesala benim yerel mahkemede kazandigim tazminat 45 bin di tam 3 senedir istinafta ve 152 bin gozukuyo dosya hesabi sizce kesinti ne kadar olur??(100 bin bile elime zor gecer benim fikrim)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sonuçlandığı zaman tekrar dosya hesabı yapılır ondan sonra kesintiler neyse kesilir kalanı da siz alırsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerşahan -- 25 Eylül 2024; 8:30:1 >
Orasini biliyorumda ortalsma yuzde kac kesiliyo onu merak ediyorum
Valla benim dava 2017 de açıldı 2020 de sonuçlandı yerel mahkeme 6bin dolar artı 20 bin TL kusur de tl bazında alacağıma karar verdi şimdi ne durumda onu bile göremiyorum uyaptan
2017 den bu yana hala nasil sonuclanmaz şaka gibi aradinizmi bagli bulundugu hukuk dairesini??
Cimere yazıyorum en sonunda ileri alim dilekçesini kabul ettiler ama 3aydir yine bekliyoruz farkeden birsey yok 32.hukuk calismiyolar galiba yurt dışındayım. Arayamıyorum en son aradığımda sırada bekliyor sırası gelince incelencek dediler klasik cevap verip gecistirdiler
Birde maaş alacak davası gerisini siz düşünün
-
Vekalet, masraf, tahsil harcı alınacak sizden geriye kalan paradan avukatla yüzde kaç anlaşmışsan onuda alacak gerisi size kalan para. Tabi sizin kaç yıl istinafta kalmışsa onunda faizini alacaksınız
Avukat %10 tam 3 yildir istinafta benim dosyaya 70-80 dosya kaldi ..benim bildigim vergide kesiyo devlet
bugun 31. bam aradım 2022-900 lerdeyiz dedi. 1 ay önce 1000 lerdeyiz demişti. Ne dedikleri belli değiş şaka gibi
-
İsyan etmemek elde degil
Konu dosyalarin cok gec sonuclanmasi neyi cozeceksiniz merak ettim😂😂
Ek beyanlar sunarak süreci hızlandırabiliriz.
-
Malesef sizin dediginiz yapan cok oldu ama degisen birsey yok
Bizim avukatlarda istinafa müdahale edemediklerini söylüyorlar biz kendi çabamızla uğraşıyoruz ama yinede değişen birsey yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X