hayırlısı olsun darısı başıma. ele geçen parada nekadar bir kesinti oluyor |
İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (402. sayfa)
-
-
Bugun 29. Hukuk u aradim 2021/2xxx dosyalardaymislar adli tatil basladi eylul de tekrar baslarlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İşe iade davası yargitaya kadar gider mi ben davayı kazandım istinaf ta usul yönünden bozuldu tekrar bölge mahkemesinde kazandım tekrar istinafa gitcek sanirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yargıtay süreci var şimdi,daha para hesabı falan olmadı
Adli tatil bitti tekrardan dosyalara bakilmaya baslandi ..Dun telefonla aradim 29. Hukuk istanbul 4 ay icinde 2021 tum dosyalar bitiyomuş
İstanbul BAM 31. 11.09.2024 itibariyle 2022-1000 lere geçilmiş
-
Bence cok iyi ve hizlilar
29. Hukukdaki 2022 yılına ait dosyam 62. Bam a taşınmış gelde sinir olma şimdi daha dosyalara bakmaya başlamamışlar 2 ay sonra arayın dediler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2020 mart ayında gitti dosyam hala sonuçlanmadı ve 3 kez mahkeme değişti
-
32. Hukuk uykusundan bir türlü uyanamadı galiba .
Benimkide 29. Hukukta tam 3 yil oldu fakat degismedi
Benim 4 yılı geçti daha nereye kadar da belli değil
İstinaf dosya yili kac??
benim 2020 mart ayımda 32. hukuk mah. sine gitti yine o yıl adli tatilden sonra 49a 1 yıl sonrada 51 e gitti. 2025 ten ümitliym.51 dava açılışa göre bakıyormuş benim 2018 kasım açılış. bakalım haziranda 2018 lere başladılar 1,5 yıl sürüyormuş
-
Cok karismis dosya ve uzamis..benim tam 3 yil oldu ve 2 aya bitiyo kismetse
2020) benim )geçen aradım bu yıl dan ümitli olmadıklarını söylediler, yani onlarda ne diyeceklerini bilmiyorlar işimiz Allah’a kaldı. Mahkemeye verdiğimde gencecik bir adamdım şimdi yaşlı başlı bir adama dönüştüm 😄
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerşahan -- 13 Eylül 2024; 13:25:17 >
yaa ben de aynı şekilde bende. 51. hukuk 2023 şubatta 2017 lere başlamıştı 2024 haziranda da 2018 dosyalarına yani 15 ay sürüyor benim 2018 kasımda açılış 2015 sonu kesin açıklanır diye ümt ediyorum. 2017 başinda 25000 tl ye kendime doblo almıştım 2004 model 2018 yılında 47000 tl ile dava açıldı şuan en fazla 60-70 alırım siz yapın hesabı
-
2023 de iş kazasından dolayi istinaf mahkemesj 24 hukuka dosyam gittim uyaptan baktığımda dosya kapalı yazıyordu 61 hukuka geçiş olmuş ama 24 hukuk 2022 dosyasına bakıyordu 61 hukukta 2022 dosyasına bakacak bu süreç neden böle saçma hızlandırma dilekçesi veriyoruz cevap bile vermiyorlar kimin ve neyin keyfini bekliyoruz
2.3 sene sürüyor kardeşim galiba yoğunluk var ayağına bekletiyorlar
ortalama 1 gunde kac davaya bakabiliyolar ??
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X