|
İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (407. sayfa)
-
-
Yargitaya neden gitsin? -
Benim öyle oldu, istinaf sonuçlandı, Yargıtay a gitti dosyam,2,5 ay oldu
UYAP tan bak,karar yazılmıştır -
Uyap ta hala dosya acik gozukmekte..karsi taraf istemeden zaten yargitaya gitmez -
378.290 TL üstü iş mahkemeleri istinaftan sonra karşı taraf başvurursa yargıtaya taşınabilir bu meblağ altı yargıtaya gitmez
-
Benim su an dosya guncel hali 150 bin -
İkimizin dosyası aynı süreçte gidiyordu aradığınızda dosyanın nasıl sonuçlandığını söylediler mi? Mesela 1. Mahkemeye geri göndermişler mi yoksa kesin kazandığınız söyledilermi ben aradığımda 14 ekimde 1 hafta önce hakime verildi denildi 2 haftaya belli olur demişlerdi hala ses seda yok uyapta açık gözüküyor
-
Benimde 157 bin hemen hemen dosyalarımız aynı. 150 bin temyiz edilemez. Eğer istinafta sıkıntı çıkmaz lehinize karar çıkarsa bu nihai karardır
-
Surekli takip ediyodum 29. Hukuk bu arada benim ...benim dosya numarasini gectiklerini gordum sekretere dosya numarami verdim bakmasi icin hakim karar vermiş dedi 1 ay icinde yazisi yazilir dedi tam gün vermedi...kazanip kazanmmadigimi soylemedi ama kazanmamis olma ihtimalim 1000 de 1 ..ayni isyerinden 8 kisi dava acmistik 6 si kazandi son 2 kisi kaldik.....herkesin en kisa zamanda sonuclanir ins...gerci insanin icinde buruk bir sevinc oluyo dosya hesabi 150 bin faizler dahil aradan gecmis yerel mahkeme 1 yil istinaf tam 3 yil birde bu 150 bin den simdi vergi ve avukat masrafi gidicek 100 bin kalirsa sevinicez yani -
Evet uyap ta hala acik gozukuyor malum sistem yavas devlet isleri biraz boyle sisteme gec duser -
Dosyayı geçtiklerini nereden gördünüz. Telefonda sorunca tam olarak hangi dosyada olduklarını söylediler mi yoksa herhangi biyerden takip edilebiliyor mu -
Sadece telefonla en son bakilan dosya numarasini sordum hep herhangi bi yerdeen takip etmedim -
benimkide iş mahkemesi 4,5 yıl oldu işte hala bekliyoruz
-
32. Hukuk bekleyen varsa 2020 ilk 1000 dosyalara bakılmış benimki ikinci yarıda şubat ayına kadar biter dediler -
Hayirlisi olsun -
Çok teşekkür ederim sizinde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerşahan -- 30 Ekim 2024; 21:54:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: _Cezabugun 31. bam aradım 2022-900 lerdeyiz dedi. 1 ay önce 1000 lerdeyiz demişti. Ne dedikleri belli değiş şaka gibi
bugun 31. bam aradım 2022-100 lerdeyiz dedi. 2 aydır sırada gram ilerleme yok . bunlar ne yapıyor tüm gün çok merak etmeye başladım....
-
Dosyalara bakan kaç kişi var o da önemli bence
Tabi dosyanın boyutu da önemli, kapsamı, dosya içeriği vesaire
-
Benimde 32 bamda dosuam ve dosya numaram 2020-20**. Sizin dosya nunaranız kaç?
Edit
Şimdi 32 bam konudunsa buldum. 2020-17×× imiş sizin dosya. Fazla bir arası yok dosyalarımızın. Umarım bahar aylarında sonuçlanır benimki de. Gerçi o paraya 2018 de araba alıyordum. Şimdi 4 tekerini alabiliyorum anca. İstinaf patron kısmısının hakkını arayan çalışanını cezalandırma yöntemi olmuş maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerates83 -- 1 Kasım 2024; 16:26:23 > -
Benimde 2020/17**
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X