çok teşekkür ederim. Dosya numarasıyla sordum şimdi henüz karara çıkmış görünmüyor dedi. ama 2500 lerdeler yakındır dedi. umarım en kısa sürede bir haber verebilirim. |
İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (396. sayfa)
-
-
Ankara bam 33. Hukuk varmı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
benimde 48 den 51. hukuk mahkemesine gitti 2021 eylül ayında 3070 gibi bir dosya numarasıyla.51. hukuk dava açılış tarihiyle bakıyormus. mantık yürütürsem dosya numarasıda dava açılış tarihine göre olmuş olmalı. benım dava 2018 kasım ekim ayında açıldı. şimdi gelelim diğer konuya 51 . hukuk kurulduğunda 5072 dosya aktarılmıs. 3 ayda 461 dosya kararı verilmiş 2022 dede 1850 dosya kararı çıkmış. yani bu yıl başında bana ortalama 750-800 arası dosya kalması gerekiyor.şubat ayındada bir arkadaş 2017 açılış tarihli dosyam karara çıktı dedi. fakat ben geçen gün aradım sizin 2 yıl sürebilir dediler. anlamadım bende
-
Ankara 30.hukuk dairesi dosya numarası kaçlarda bilgisi olan yazabilir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
günlerden sonra dun 51 e ulaştım . 2017 dosyalarına bikac ay önce başladık dediler. 2016 1.5 yıl surdu dediler. 51 dava açılış tarihine göre bakıyor. benim 2018 sonu. daha 2 yıl sürermiş. faliyet raporuna göre sıra gelmesi gerekiyor dedim işe iadeler ve öne alımlar giriyormus araya 5-6 yıl sürecek istinaf. 2020 5 mart istinaf tarihi ben koronada idari izinli sayıldıgım halde dilekçe vermedim işime devam ettim şuan pişman oluyorum sonuçta ozaman çalışmam riskliydi.
-
Eskiden burada hareket vardı ya herkez parasını aldı alamayanda sanırım kahırdan öldü
-
2,5 yıllık yerel mahkeme, 2,5 yıllık istinat süreci sonucunda, şu an da 6 aydır yargıtayda olan boşanma davası, dün itibari ile durumu arşivde ibaresinden, inceleme ibaresine geçmiştir.
Arkadaşlar yargıtayda incelemeye giren dosyalar ne kadar süre sonucunda sonuçlanıyor?
2020 0cakta istinafa giden ve pandemide 3 mahkeme değiştirip, enson İstanbul 50.hukuk'a demir atan dosyam icin, az önce 50.hukuk ile görüştüm, dosyamin durumunu sordum, arsivde sırasını bekliyor dediler, 1900'ler de imişler.
2016 Kasım dava açılış 2019 dava sonuçlandı, 2020 ocak istinaf gitti, böyle adaletin de, sisteminde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Bozoğlu -- 12 Haziran 2023; 9:0:26 >
keşke 50 değilde 51 e verseymişler seni. 51 dava açılış tarihine göre bakıyor. 2016 lar şubatta bitti 2017 lere başladılar. benim 2018 kasım daha 2 yıl sürer dediler. istinaf ise 2020 mart ayı
-
Kısmet bu sene birsey beklemiyorum zaten seneye Allah kerim.
hayırlısı olsun.işe iadeler daha cabuk sonuçlanıyormus
-
hayırlı olsun..
sonuçlandığını uyaptan mı öğrendiniz?
-
benim istanbul 50. Hukuk ve 1900’lerde dosyam ancak daha benim alacak dosyamda gelişme yok. Eğer adli tatile kadar bakarlarsa iyi olur ancak dosya biraz sıkıntılı o yüzden karar vermezler ve başka bir mahkemeye sallarlar gibi geliyor bana. Karar çıkarsa haber veririm. Beklemeye devam…
Hakkınızda hayırlısı olsun, bilgilendirme yaparsanız sevinirim.
davamı kazandım, karşı tarafın teminat mektubu vardı. haliyle icra tarafından bankaya teminatı bozdurma yazısı yazıldı anncak bankadan ses yok. kaç günde çözülür bu mesele?
-
Cihan öncelikle buraya yazarken işe yaramak adına dosya türü, il, daire , dosya numarası paylaşırsan insanlar biten dosya nosu ile kendi dosyaları ile karşılaştırabilir.
alacak kısmında sorduğun sorunun cevabı 3 gün içinde yatırmak zorundalar. Banka ödeme ulaştığı anda hesaba yansıtmalıdır. Banka yatırmamışsa şuben ile görüşüp durumu öğrenebilirsin.
8.5 sene sonunda 2.istinaf sonrası kazandım.Paramiz pul oldu.Darisi başınıza.
Öncelikle hayırlı olsun, dosyanız hangi mahkemede idi? Dosya numarası ile birlikte paylaşırsanız sayfayı takip eden sizinle aynı mahkemede dosyası olanlarda fikir sahibi olur.
S.a arkadaşlar bişey sormak istiyorum Ankara 5. Hukuk bamdan dönen dosyam yerel mahkemede tekrar görüldü gene kazandim 10.08.2023 de gerekçeli karar yazıldı istinaf yolu açık 14 gün içinde itiraz yoluna başlanır diyor uyapdan baktığımda 10.08 de elektronik olarak karşı avukat bakmış ayın 11 den itibaren süre başlamış oluyor 25 inde mesai bitimine kadar itiraz etmesimi lazım yoksa hafta sonları tatiller sayılmıyor mu hala hiç bı itiraz felan yok dosyada bilenler varsa bı kaç sorum için yardımcı olurmusunuz
Herşey çok saçma ilerliyor ilk mahkemede icraya koyduk ziraat bankasından 23 bin teminat mektubu verildi ayın 16 sında icra tekrar başladı para 41 bin TL olmuş yükselen para komple avukat ücreti ve avukat ilam ücreti bı hesap yaptım alacağım para 16 bin ne saçma bı iş avukat benden fazla para alıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X