Şimdi Ara

İSTOÇ OTO GALERİCİLER GÜVENİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İSTOÇ'ta beğendiğim bir araç var, fakat bir türlü gidip almaya güvenemiyorum. Bir sürü üç kağıtı duyunca git gidesim yok. sizce güvenilir mi arkadaşlar burası?

• Beş parmağın beşide bir değil söylenenlere kulak asma bilen biri ile git arabaya bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genellem yapmak istemem ancak aracimizi istoctan aldik aldiktan sonra aracin motorunun acildigini ogrendik hatta adi iscilikle yeniden yapildigini gorduk velhasil kelam araca 20 bin km sonra sifir motor yaptik suan bi sorunu yok cok sukur. O 20 bin km zarfibdada surekli sorun cikardi. Suan cok sukur yagini suyunu koyup biniyoruz. Arac starex aldigimiz yerde pala oto

• İstoçtaki galericilerin %95'i ölücüdür..

Şirketlerden topluca araçları görmeden araç alırlar veya piyasada sahibinin satamadığı arabaları alır satarlar..
    Km bilgileri ve boya/değişen bilgileri çoğunda yanlıştır.

10 yılda kaç kere yolum düştü ise hep bunları tecrübe ettim. Tavsiye etmem.
  • Bırak istoçu hayatımda bir kere galeriden araç aldım tövbe ettim , hiçbir galericiye güvenmem .
  • km kafadan düşürülmüştür. lastik ler biri anya marka biri konya markadır. boya durumu kesinlikle yalandır. tazikli suyla motoru herhangi bir yerini korumadan saatlerce yıkarlar. kapılar acılır kapı içleri yine tazikli suyla yıkanır. koltuklar bildiğiniz suyla yıkanır. ön gögüste genellikle bol sulu bir bezle yıkanır. arac kapıları acılıp 3 4 gün havalandırılır. 20 tl ye pasta cila attırılır. arac gıcır gıcırdır. piyasa fiyatı yada piyasadan 1000 lira ucuz ilan acılır. aracı görürsün içine binersin koltuklar hafif nemlidir. ici balcık / küf / yosun gibi kokar. şirket araclarını topluca alırlar. aracları alırken motor yürüyen boya durumuna da hic bakmadan alırlar. siz alıcı olduğunuzda da boya ve motor durumuna çok takılmamanızı isterler. ciddi alıcı olursan yetkili servise götürmemenizi gereksiz masraf olacagını felan söylerler. kısaca istoctan tost bile almayın.
  • Galeri mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    merterelektronik güvenilir mi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam kendin cevaplar mısın soruyu; 2015 yılında bir adam kendi arabasını niye kendi satmazda galeriye ucuza verir? Sahibinden.comu köylüler bile biliyor.

• Merhaba.
    20.000 TL veya biraz üzeri araç araştırmalarımda İSTOÇ esnafının daha aracı görmeye bile gerek kalmadan ilan fiyatından direkt %20-25 indirim yaptığını bilirim.
  • arkadaş net cevabı vermiş. istoç olsun oto center galericileri olsun ASLA araba alınmaz.

-Km düşürme
    -Tramer kaza kayıtları sildirme
    -Yalan dolan söyleme konusunda kurana el basarlar.

Zaten bir galerici bir arabadan 5 bin TL den aşağı kar etmiyorsa o işe bulaşmıyor. İş yerim istoç galeriye çok yakın. Burada neler dönüyor hergün canlı canlı görüyorum. Üzülüyorum memleketin haline. Sahibinden değilse araba maraba almayın. Galericiler aklınızı çeler, kanmayın..
  • Galericilerden selam bile alınmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.