quote:Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h Ssang'ı bir pickup olarak değerlendirmeyiniz, Yük içinse iş görmez! Konfor ve sürüş keyfi derseniz,sınıfı ve cinsinin üzerindedir...!!! O kasa neden varki o zaman bi çamaşır makinesi falan olduğunda köye götüremez miyim yani (100km) ?
quote:Orijinalden alıntı: Toygun_ank quote:Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h Ssang'ı bir pickup olarak değerlendirmeyiniz, Yük içinse iş görmez! Konfor ve sürüş keyfi derseniz,sınıfı ve cinsinin üzerindedir...!!! O kasa neden varki o zaman bi çamaşır makinesi falan olduğunda köye götüremez miyim yani (100km) ? Tabi ki götürebilirsiniz! Yaklaşık 700 kg civarı yük alıyor, Ama O araç SUV sınıfı araçlardaki süspansiyona sahiptir! Cadillac'ta Pickup yapıyor mesela gidin inşaatta çimento taşıyın diye yapmıyor,Hobi aracıdır, Test edin Çok farklı bir araç olduğunu hissedeceksiniz...:)
quote:Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h quote:Orijinalden alıntı: Toygun_ank quote:Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h Ssang'ı bir pickup olarak değerlendirmeyiniz, Yük içinse iş görmez! Konfor ve sürüş keyfi derseniz,sınıfı ve cinsinin üzerindedir...!!! O kasa neden varki o zaman bi çamaşır makinesi falan olduğunda köye götüremez miyim yani (100km) ? Tabi ki götürebilirsiniz! Yaklaşık 700 kg civarı yük alıyor, Ama O araç SUV sınıfı araçlardaki süspansiyona sahiptir! Cadillac'ta Pickup yapıyor mesela gidin inşaatta çimento taşıyın diye yapmıyor,Hobi aracıdır, Test edin Çok farklı bir araç olduğunu hissedeceksiniz...:) Hocam yaza kadar büyük bir araç almayı planlıyorum Buda kafama yatan modeller arasında hatta bi konunuzuda okudum orda da 8 10 litre yakıttan bahsediliyordu korktum doğrusu
quote:Orijinalden alıntı: Toygun_ank quote:Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h quote:Orijinalden alıntı: Toygun_ank quote:Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h Ssang'ı bir pickup olarak değerlendirmeyiniz, Yük içinse iş görmez! Konfor ve sürüş keyfi derseniz,sınıfı ve cinsinin üzerindedir...!!! O kasa neden varki o zaman bi çamaşır makinesi falan olduğunda köye götüremez miyim yani (100km) ? Tabi ki götürebilirsiniz! Yaklaşık 700 kg civarı yük alıyor, Ama O araç SUV sınıfı araçlardaki süspansiyona sahiptir! Cadillac'ta Pickup yapıyor mesela gidin inşaatta çimento taşıyın diye yapmıyor,Hobi aracıdır, Test edin Çok farklı bir araç olduğunu hissedeceksiniz...:) Hocam yaza kadar büyük bir araç almayı planlıyorum Buda kafama yatan modeller arasında hatta bi konunuzuda okudum orda da 8 10 litre yakıttan bahsediliyordu korktum doğrusu Yakar tabi ki, 2200 kilogram boş ağırlığa sahip bir araçtan bahsediyoruz, Bu tip araçlardan,İkinci el ve yakıt tasarrufu beklemeyeceksiniz, Hobi için,her yola girerim,sürüş keyfi ararım,sessizlik ararım,rahatlık ararım derseniz buyurun gidin test edin, Ama az yakmasını beklemeyin...!!!
quote:Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h quote:Orijinalden alıntı: Toygun_ank quote:Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h quote:Orijinalden alıntı: Toygun_ank quote:Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h Ssang'ı bir pickup olarak değerlendirmeyiniz, Yük içinse iş görmez! Konfor ve sürüş keyfi derseniz,sınıfı ve cinsinin üzerindedir...!!! O kasa neden varki o zaman bi çamaşır makinesi falan olduğunda köye götüremez miyim yani (100km) ? Tabi ki götürebilirsiniz! Yaklaşık 700 kg civarı yük alıyor, Ama O araç SUV sınıfı araçlardaki süspansiyona sahiptir! Cadillac'ta Pickup yapıyor mesela gidin inşaatta çimento taşıyın diye yapmıyor,Hobi aracıdır, Test edin Çok farklı bir araç olduğunu hissedeceksiniz...:) Hocam yaza kadar büyük bir araç almayı planlıyorum Buda kafama yatan modeller arasında hatta bi konunuzuda okudum orda da 8 10 litre yakıttan bahsediliyordu korktum doğrusu Yakar tabi ki, 2200 kilogram boş ağırlığa sahip bir araçtan bahsediyoruz, Bu tip araçlardan,İkinci el ve yakıt tasarrufu beklemeyeceksiniz, Hobi için,her yola girerim,sürüş keyfi ararım,sessizlik ararım,rahatlık ararım derseniz buyurun gidin test edin, Ama az yakmasını beklemeyin...!!! Anladım Normal zaten birşey demiyorum. Sitesinde şehir dışı 6,2 6,6 gibi değerler var eğer böyleyse iyi fakat 10 dan aşşağı indirilmiyorsa benim açımdan hoş değil.
quote:Orijinalden alıntı: Toygun_ank quote:Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h quote:Orijinalden alıntı: Toygun_ank quote:Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h quote:Orijinalden alıntı: Toygun_ank quote:Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h Ssang'ı bir pickup olarak değerlendirmeyiniz, Yük içinse iş görmez! Konfor ve sürüş keyfi derseniz,sınıfı ve cinsinin üzerindedir...!!! O kasa neden varki o zaman bi çamaşır makinesi falan olduğunda köye götüremez miyim yani (100km) ? Tabi ki götürebilirsiniz! Yaklaşık 700 kg civarı yük alıyor, Ama O araç SUV sınıfı araçlardaki süspansiyona sahiptir! Cadillac'ta Pickup yapıyor mesela gidin inşaatta çimento taşıyın diye yapmıyor,Hobi aracıdır, Test edin Çok farklı bir araç olduğunu hissedeceksiniz...:) Hocam yaza kadar büyük bir araç almayı planlıyorum Buda kafama yatan modeller arasında hatta bi konunuzuda okudum orda da 8 10 litre yakıttan bahsediliyordu korktum doğrusu Yakar tabi ki, 2200 kilogram boş ağırlığa sahip bir araçtan bahsediyoruz, Bu tip araçlardan,İkinci el ve yakıt tasarrufu beklemeyeceksiniz, Hobi için,her yola girerim,sürüş keyfi ararım,sessizlik ararım,rahatlık ararım derseniz buyurun gidin test edin, Ama az yakmasını beklemeyin...!!! Anladım Normal zaten birşey demiyorum. Sitesinde şehir dışı 6,2 6,6 gibi değerler var eğer böyleyse iyi fakat 10 dan aşşağı indirilmiyorsa benim açımdan hoş değil. Şehirdışı 6-7 civarına düşer tabi ki ama şehir içi ve karışık ufak araç kullanan için fazla gelebilir...
quote:Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h Şehirdışı 6-7 civarına düşer tabi ki ama şehir içi ve karışık ufak araç kullanan için fazla gelebilir... Eyvallah üstad saolasın bilgiler için
Bu Ssangyong pikap a donanım geldimi acaba.en son baktığımız aracın kapıları sadece anahtarla açılıyodu
quote:Orijinalden alıntı: freeman6161 Bu Ssangyong pikap a donanım geldimi acaba.en son baktığımız aracın kapıları sadece anahtarla açılıyodu İlk parti araçlardı onlar o hemen giderildi biz araç dahi aldık tanıdığıa, Öyle bir sorun yok artık,
quote:Orijinalden alıntı: Toygun_ank quote:Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h Şehirdışı 6-7 civarına düşer tabi ki ama şehir içi ve karışık ufak araç kullanan için fazla gelebilir... Eyvallah üstad saolasın bilgiler için Rica ederim:)