Şimdi Ara

İsuzu D-max 4*4 limited -Ssangyong Korando sports ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
2
Favori
3.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhabalar.Ben bir 4*4 pickup almak istiyorum.Diğer markaları inceledim ancak fiyat açısından en uygun olan markalar İsuzu ve Ssangyong.Sizce hangisini tercih etmeliyim.Genelde yük taşımak için kullanacağım ancak aynı zamanda aile aracı olarakta kullanmak istiyorum .Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur.zeren -- 16 Aralık 2012; 11:34:04 >

• İlgilenen yok sanırsam :)
  • İkisi de farklı dünyaların pick-up'ları.

Yük için D-Max,günlük&hobi kullanımı için Korando Sports.

İkisini de yapacaksanız eğer,yükünüz aşırı ağırlıkta olmayacaksa Korando Sports derim ben.Konfor yönünden pick-up sınıfını aşan bir model.
  • Ssanyong kullanmı biri olarak kesinlikle ISUZU daha iyi olacaktır.
  • ssangyong u bilmem ama ısuzu nun yedek parçaları bayağı bir tuzludur...servisleri de 5 yıldızlı diye geçinirler ama bir sorun oldumu giydirmeyi çok severler...bence toyota hilux leride ekleyin seçeneklere...
  • Isuzu aga

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ssangyong'a ne kadar güvenilir bilinmez İsuzu D-Max daha mantıklı olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yük taşımaktan kastınız 700 kiloyu gecen yüklerse kesinlik isuzu ama aile aracı olarak kullanacaksanız tartışmasız ssangyong.actyon sport kullanıcısı olarak suv sınıfından aşağı olmayan pikap olduğunu düşünüyorum aracımın.En büyük sorun ise 4*4 olayında çünkü galiba hiçbir pikap artık 4*4 nü getirmiyor vergilerden dolayı.en azından ssangyongun 4 çekeri artık gelmiyor.ssangyongun avantajı arkada makas yerine bağımsız süspansiyon olması ki başka hiçbir pikapta yok ve otomatik vitesi gerçekten güzel.arac 2000 motor olduğu için vergi avantajı,motor ve şanzumanın mercedes olması ekstraları ama kesinlikle yüke gelecek bir araç değil ben bir defasında 16 torba çimento attım araça arkası oturdu araç hoplayıp zıplayarak gitti kesinlikle tavsiye etmem yüklü durumunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nhtcn

yük taşımaktan kastınız 700 kiloyu gecen yüklerse kesinlik isuzu ama aile aracı olarak kullanacaksanız tartışmasız ssangyong.actyon sport kullanıcısı olarak suv sınıfından aşağı olmayan pikap olduğunu düşünüyorum aracımın.En büyük sorun ise 4*4 olayında çünkü galiba hiçbir pikap artık 4*4 nü getirmiyor vergilerden dolayı.en azından ssangyongun 4 çekeri artık gelmiyor.ssangyongun avantajı arkada makas yerine bağımsız süspansiyon olması ki başka hiçbir pikapta yok ve otomatik vitesi gerçekten güzel.arac 2000 motor olduğu için vergi avantajı,motor ve şanzumanın mercedes olması ekstraları ama kesinlikle yüke gelecek bir araç değil ben bir defasında 16 torba çimento attım araça arkası oturdu araç hoplayıp zıplayarak gitti kesinlikle tavsiye etmem yüklü durumunu.

vergiler aynı biliyom hocam ben

• İsuzu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

quote:

Orijinalden alıntı: nhtcn

yük taşımaktan kastınız 700 kiloyu gecen yüklerse kesinlik isuzu ama aile aracı olarak kullanacaksanız tartışmasız ssangyong.actyon sport kullanıcısı olarak suv sınıfından aşağı olmayan pikap olduğunu düşünüyorum aracımın.En büyük sorun ise 4*4 olayında çünkü galiba hiçbir pikap artık 4*4 nü getirmiyor vergilerden dolayı.en azından ssangyongun 4 çekeri artık gelmiyor.ssangyongun avantajı arkada makas yerine bağımsız süspansiyon olması ki başka hiçbir pikapta yok ve otomatik vitesi gerçekten güzel.arac 2000 motor olduğu için vergi avantajı,motor ve şanzumanın mercedes olması ekstraları ama kesinlikle yüke gelecek bir araç değil ben bir defasında 16 torba çimento attım araça arkası oturdu araç hoplayıp zıplayarak gitti kesinlikle tavsiye etmem yüklü durumunu.

vergiler aynı biliyom hocam ben

4*2 kamyonet vergisi uygulanır
    4*4 arazı taşıtı vergisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

ssangyong u bilmem ama ısuzu nun yedek parçaları bayağı bir tuzludur...servisleri de 5 yıldızlı diye geçinirler ama bir sorun oldumu giydirmeyi çok severler...bence toyota hilux leride ekleyin seçeneklere...

Isuzu yedek parçaya ihtiyaç duymyaz. servisleride esnaf dostudur yolda yük bıraktıkları görülmüş şey değildir
  • arkadaş cevabı vermiş vergi konusunda 4*2 olanlarda yani kamyonetlerde de galiba 1800-2000 arası 2000-2500 diye gidiyor.her durumda 2000 motor avantajlı bir hal oluyor
  • korando sportsda direkt suv yürüyeni var dolayısı ile dmax'ten günlük kullanım için çok üstün. Zaten taşıma kapasitesinin bir pick up için komik seviyede olması da bu yüzden...

Ağırlıklı olarak yük taşınacaksa Isuzu Dmax çok daha uygun.

Yalnız Isuzu fiyatları nasıl diğer markalardan daha hesaplı anlamadım, en pahalı pick uplardan birisi dmax.
  • Gunluk kullanim ana amaçsa ; bence SSANGYONG.. Sebeplerim ;
    2000 motorun vergi avantaji - yillik 1000 tl daha az vergi demek
    Baştan ucuz almak - en az 10.000 tl daha ucuz (oto vites, çift airbag de bile diger markalarin boş donanimlarindan ucuz )
    Konforu muthiş - makas yok
    İnanilmaz sessiz olmasi
    Mercedes knowhow i kullanmasi
    Yeni kasasinin goruntusu çok hoş :))
    Tatmin edici işcilik ve kalite

Marka önyargisi olanlarin bu sinifta en az 10.000-15.000 fazla odeyerek bilindik marka almalarini anlayabiliyorum . Ssangyong 4 yildir Turkiyede, 10 yil once Kia ve Hyundai ye nasil bakiliyorsa şuan bu durumda . Hyundai ve kia da insanlar sira bekliyor şuan .. Marka onyargisi olmadan objektif bakilirsa herkes kendi dogrusunu ve mantigini bulacaktir.. Syg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isuzu
  • Aracı aldınız mı bilmiyorum ama 90000 km ISUZU kullanmış biri olarak, ISUZU çok iyi bir araçtır.
    1- Yeni motorlar çok daha güçlü ve az yakıyor
    2- Çok ama çok sağlamdır, sağından solundan ses, tıkırtı gelmez arıza yapmaz. Tek ve en çok arıza yapan parça EGR'dir o da Türkiyede iyi yakıt olmamasından.
    3- Hayatımda en hor ve en bozuk yollarda kullandığım araç buydu ve hala tık ses yok.
    4-180 km'yi çok kısa sürede görür :)
    5-Kliması dondurur kaloriferi yakar
    6- NAVARA'dan daha geniş ve rahattır
  • 4x4 istediğinizi yazmışsınız ama ssangyongun 4x4 versiyonlu bir pickup ı şuan satılmıyor.

L200 lere de bir bakın derim
  • new ısuzu dmax kullanıcısı olarak kesinlikle dmax derim
  • Ssang'ı bir pickup olarak değerlendirmeyiniz,

Yük içinse iş görmez!

Konfor ve sürüş keyfi derseniz,sınıfı ve cinsinin üzerindedir...!!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.