Bildirim
isuzu dmax mi , nissan navara mı , toyota hilux mü? (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
d max -
Hayatım bu pick-up ların teknolojilerini ve birbirleriyle olan çekişmelerini araştırmakla geçti
Tercihim tartışmasız ISUZU D-MAX
Neden mi?
1) 4 Milyon kilometre testini arızasız geçti (dikkat edin 4 milyon kilometreden bahsediyorum)
2) Pick-uplar arasında en az yakıt tüketim değerine sahip ( testi var 1 depo yakıtla tam 1301 km yaptı)
3) Tırmanma testlerinde bırakın rakiplerinin Hummer denen amerikan mandasının bile tozunu atarak zirveye ulaştı (ne kadar hayvani bir güçe sahip olduğu aşikar) -
TEK SEÇİM D-MAX AGA GERİSİ HİKAYE.
D-MAX ARKDAŞIN DEDİĞİ GİBİ TAKTÖRÜ BİLE ÇEKER, EŞŞEK GİBİ -
Konu açıldığı tarih 6 Mayıs 2013 -
quote:
Orijinalden alıntı: moheviskalo
Hayatım bu pick-up ların teknolojilerini ve birbirleriyle olan çekişmelerini araştırmakla geçti
Tercihim tartışmasız ISUZU D-MAX
Neden mi?
1) 4 Milyon kilometre testini arızasız geçti (dikkat edin 4 milyon kilometreden bahsediyorum)
2) Pick-uplar arasında en az yakıt tüketim değerine sahip ( testi var 1 depo yakıtla tam 1301 km yaptı)
3) Tırmanma testlerinde bırakın rakiplerinin Hummer denen amerikan mandasının bile tozunu atarak zirveye ulaştı (ne kadar hayvani bir güçe sahip olduğu aşikar)
dakarı da unutmayın hocam tabiri caizse tüm pikaplara orada da Dakıyor -
konu 6 ay önce açılmış ama bu video yeni o yüzden paylaşayım dedim..
Hilux tek geçerim..
http://youtu.be/I7xnVyjdXzo -
Tabii ki L200
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nissan Navara.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X