Şimdi Ara

isuzu dmax mi , nissan navara mı , toyota hilux mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
25.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nissan skystar kullanıyoruz.

Yeni arac almayi dusunuyoruz.

4x4 oncelikli degil.
    Full aksesuar oncelikli degil.

Oncelik
    1-Yakit tuketimi
    2-Tork gucu rampada bayilmama
    3-guvenlik
    4-konfor

2012 2013 modellerden alan kullanan arkadaslarin begendikleri ve begenmedikleri yonlerini paylasirlarsa iyi bir tercih yapacagimizi düşünüyoruz.

• dmax çok hoşuma gidiyor
  • Bende sizin gibi bu araçları çok araştırdım. Hatta konuda acmıştım. Oraya bakarsanız cogunluk Toyota Hilux tavsiye etti. 2013 model Toyota Hilux 4x2 Adventure modelini aldım. Aracın özelliklerini yazım biraz;

- Yakit tüketimi sehir ici 340 sehir dışı 380 civarı. Fakat motoru henüz açılmadı. İlerleyen zamanlarda daha da düşeceğini biliyorum.

- Konfor rahatlık çok iyi. O kadar yüksek bir aracın bu stabil ve konforlu olması muhteşem. Fakat her pikapta olduğu gibi arka tarafın boş olmasından dolayı virajlarda dikkat etmeniz gerekebilir.

- Arazide bildiginiz tank oluyor araç. Arazi kabiliyeti oldukça iyi. Size tavsiyem Hilux olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkrcp

Bende sizin gibi bu araçları çok araştırdım. Hatta konuda acmıştım. Oraya bakarsanız cogunluk Toyota Hilux tavsiye etti. 2013 model Toyota Hilux 4x2 Adventure modelini aldım. Aracın özelliklerini yazım biraz;

- Yakit tüketimi sehir ici 340 sehir dışı 380 civarı. Fakat motoru henüz açılmadı. İlerleyen zamanlarda daha da düşeceğini biliyorum.

- Konfor rahatlık çok iyi. O kadar yüksek bir aracın bu stabil ve konforlu olması muhteşem. Fakat her pikapta olduğu gibi arka tarafın boş olmasından dolayı virajlarda dikkat etmeniz gerekebilir.

- Arazide bildiginiz tank oluyor araç. Arazi kabiliyeti oldukça iyi. Size tavsiyem Hilux olur.
    Yakıtlarını yüksek bilmekle beraber biizm burada madenciler oldukça kötü yollarda l200 4x4 intense kullanıyorlar.Valla oldukça heybetli araçlar...Bunun yanında hılux ta kendini ispatlamış süper bir araç.Dmax v cross ta yeni çıktı o da harika...Jandarma araçları hep ondan.Köylere ağır arazilere gidip geliyorlar.Amarok var yeni çıktı yakıtı az ama daha yeni bir model...Ben olsam yeni modol olduğu için dmax v cross a bakardım...

• quote:

Bende sizin gibi bu araçları çok araştırdım. Hatta konuda acmıştım. Oraya bakarsanız cogunluk Toyota Hilux tavsiye etti. 2013 model Toyota Hilux 4x2 Adventure modelini aldım. Aracın özelliklerini yazım biraz;

Değerli arkadaşım ben Suudi Arabistan da TOYOTA HİLUX çok kullandım.Çöl sıcağında otobanda 165 basıyordum gık demiyordu....Başka araba olsa cayır cayır ateş alır....Sana tavsiyem arkaya kasanın köşelerine içi kum dolu 50 kg lık çimento torbası gibi iki çuval koyacaksın...Yassı dikdörtgen şeklinde minder gibi köşelere yayacaksın. Islak havalarda ve yüksek süratte virajlarda arka atıyor..Bilginiz olsun....Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 17 Mayıs 2013; 21:00:39 >

• Navara varken digerlerine bakmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

10 yasindan daha fazladir
    Nissan skystar kullanıyoruz.

Yeni arac almayi dusunuyoruz.

4x4 oncelikli degil.
    Full aksesuar oncelikli degil.

Oncelik
    1-Yakit tuketimi
    2-Tork gucu rampada bayilmama
    3-guvenlik
    4-konfor

2012 2013 modellerden alan kullanan arkadaslarin begendikleri ve begenmedikleri yonlerini paylasirlarsa iyi bir tercih yapacagimizi düşünüyoruz.

yakıt tüketiminde hilux öne çıksa da,

diğer seçeneklere ek 2.el, donanım ve tasarımı da eklersek amarok aradığınız araç..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İkinci eli en güçlü marka Toyota. Bunuda göz ardı etmemeniz lazım. Bugun satıyorum dedikten sonra yarın satılıyor.

Ayrıca Hiluxun torku çok yüksek. Yakıt tüketimi konfor dayaniklilik tork gibi sebeplerden size tavsiyem;

1- Toyota Hilux
    2- Mitsubishi L200
    3- Isuzu D-Max v cross
    4- Nissan Navara
  • quote:

İkinci eli en güçlü marka Toyota. Bunuda göz ardı etmemeniz lazım. Bugun satıyorum dedikten sonra yarın satılıyor.

Ayrıca Hiluxun torku çok yüksek. Yakıt tüketimi konfor dayaniklilik tork gibi sebeplerden size tavsiyem;

1- Toyota Hilux
    2- Mitsubishi L200
    3- Isuzu D-Max v cross
    4- Nissan Navara
    Jeoloji mühendisi bir arkadaşım var. Şirketindeki tüm araçlar Mitsubishi L200. En dayanıklı ve en kaliteli olarak L200'ü görmüşler ve diğer araçları hiç almıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [H.E.E]

Jeoloji mühendisi bir arkadaşım var. Şirketindeki tüm araçlar Mitsubishi L200. En dayanıklı ve en kaliteli olarak L200'ü görmüşler ve diğer araçları hiç almıyorlar.

Alıntıları Göster
    d-max ve amarok da esp ve bunun gibi elektronik güvenlik sistemleri standart olarak sunuluyor ben olsam bunlara bakardım. Bu tarz güvenlik sistemleri diğer markalarda hep en üst modellerinde sunuluyor. Haliyle en üst modeller de ya çok pahalı oluyor ya da motor ve beygir olarak büyüyor ve otomatik vites oluyor. Bu da yakıtın ve verginin uçmasına sebep oluyor.

• 2006 model hilux 217000 de motoru tamir görmüş ne kadar eder ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stran17

2006 model hilux 217000 de motoru tamir görmüş ne kadar eder ?
    Bu tarz araçlar hep ticari sınıfında olmak zorunda mı ? pick-up tarzı araçlar hoşuma gidiyor , ancak ticari sınıfı olduğundan almak istemiyorum şu an kullandığım aracımda ticari sınıfında senelik muayenesi , hız sınırı vs. bu benzeri sebeplerden ötürü istemeye, istemeye binek araçlara geçeceğim,her ne kadar gönlüm bu sınıftaki büyük araçlarda kalsada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imphetus

Bu tarz araçlar hep ticari sınıfında olmak zorunda mı ? pick-up tarzı araçlar hoşuma gidiyor , ancak ticari sınıfı olduğundan almak istemiyorum şu an kullandığım aracımda ticari sınıfında senelik muayenesi , hız sınırı vs. bu benzeri sebeplerden ötürü istemeye, istemeye binek araçlara geçeceğim,her ne kadar gönlüm bu sınıftaki büyük araçlarda kalsada.

Alıntıları Göster
    L200
  • 1) amarok
    2) l200
    3) d max
    4) navara
    5) ranger
    6) hilux
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevketXR

1) amarok
    2) l200
    3) d max
    4) navara
    5) ranger
    6) hilux
    Amarok guzel de cok kaba digerlerine gore.
    birde pahali.
  • quote:

Amarok guzel de cok kaba digerlerine gore.
    birde pahali.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var bu tarz araçları alanlar hep iş amaçlı mı alıyor ? hobi amaçlı bu tarz araçlarla yapacağı işi olmayıpta hoşuna giderek alanlar varmıdır ? acaba çevremdekilere bahsediyorum Amarok almak istiyorum diye ne yapacaksın ne işin olur pick up tarzı araç ile ne taşıyacaksın vs. gibi sorular yöneltiyorlar,halbuki ben bu araçlar arazi aracı tarzında olduğu için ,jiplere göre bir nebze daha uygun fiyatlı oldukları için, yüksek geniş ve kasvetli olduğu için seviyorum, bu tarz araç alanlara hemen yük taşıyıcı gözü ile bakılıyor,bir diğer sorum ise aracı alınca arka bagaj kısmının üstünü kapattırmak istesem bunu bir daha ayriyeten ruhsata işletmek vs. gerekli mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: imphetus

Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var bu tarz araçları alanlar hep iş amaçlı mı alıyor ? hobi amaçlı bu tarz araçlarla yapacağı işi olmayıpta hoşuna giderek alanlar varmıdır ? acaba çevremdekilere bahsediyorum Amarok almak istiyorum diye ne yapacaksın ne işin olur pick up tarzı araç ile ne taşıyacaksın vs. gibi sorular yöneltiyorlar,halbuki ben bu araçlar arazi aracı tarzında olduğu için ,jiplere göre bir nebze daha uygun fiyatlı oldukları için, yüksek geniş ve kasvetli olduğu için seviyorum, bu tarz araç alanlara hemen yük taşıyıcı gözü ile bakılıyor,bir diğer sorum ise aracı alınca arka bagaj kısmının üstünü kapattırmak istesem bunu bir daha ayriyeten ruhsata işletmek vs. gerekli mi ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlardan birinin dediği ISUZU D-MAX bayağı bir güvenli ön direklerde de Airbag var. ESP çok önemli bir özellik ayrıca ISUZU motorlarıda çok dayanıklı. Araç darma dağın olana kadar kullan hiç yıpranmaz. Benim tanıdığım birinde çok eski bir D-max vardı. Araba çok eski olmasına rağmen gidişi ve çekişi "0" araba gibiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: EG25

Arkadaşlardan birinin dediği ISUZU D-MAX bayağı bir güvenli ön direklerde de Airbag var. ESP çok önemli bir özellik ayrıca ISUZU motorlarıda çok dayanıklı. Araç darma dağın olana kadar kullan hiç yıpranmaz. Benim tanıdığım birinde çok eski bir D-max vardı. Araba çok eski olmasına rağmen gidişi ve çekişi "0" araba gibiydi.

Alıntıları Göster
    2 tane hilux eskittik ilkini 300bin kmde sattık 2007de 4*4 aldık hayvancılıkla uğraşıyoruz aracın arkasında her türlü hayvan yemleri dağ taş yaz kış demeden taşıyoruz bir kere üzmedi ne bi yerinden gacırtı nede iç konsolundan trim sesleri geldi..

• quote:

Orijinalden alıntı: muzaffersan

2 tane hilux eskittik ilkini 300bin kmde sattık 2007de 4*4 aldık hayvancılıkla uğraşıyoruz aracın arkasında her türlü hayvan yemleri dağ taş yaz kış demeden taşıyoruz bir kere üzmedi ne bi yerinden gacırtı nede iç konsolundan trim sesleri geldi..

Biz de Nissan Pickup 2011 model var 300 bine az kaldı.Motor sapasağlam.Japon araçların motorları çok iyi oluyor.
    Elbette kullanmadan kullanmaya fark var yine de sağlam oluyorlar idi eskileri yeni araçlar elektronikleştikçe bazı aksamlar
    uzun yıllara izin vermiyor.
    1 farın lambası 2001 den bu yana değişim istemez mi? Hala sapasağlam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muzaffersan

Biz de Nissan Pickup 2011 model var 300 bine az kaldı.Motor sapasağlam.Japon araçların motorları çok iyi oluyor.
    Elbette kullanmadan kullanmaya fark var yine de sağlam oluyorlar idi eskileri yeni araçlar elektronikleştikçe bazı aksamlar
    uzun yıllara izin vermiyor.
    1 farın lambası 2001 den bu yana değişim istemez mi? Hala sapasağlam.

Alıntıları Göster
    yeni dmaxlar istediğini fazlasıyla verir
    eşşek gibi sürülmüş tarlada ya da traktörle çıkamaycağın dik bir rampada
    yada batan traktörü çekerken

3.0 td otomatik var babamda
    dediklerime bizzat şahit oldum
    yakıt mı uzun yolda yüksüz 30-35 kr yakıyor
    eşek=dmax

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.