Şimdi Ara

Ford ranger ve nissan navara yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ford a gittim ranger wildtrak ağustos a kadar yok diyor anlamak mümkün değil böyle bir politika yok. Eylül den beri bayilerde yok. Gelecek araçlar kaporalanmis galericiler topluyor.

Yeni makyajli navara ne zaman gelecek bilgisi olan, nissan Türkiye de üst yönetici tanıyan var mı?

Zam gelecek bu pick up lara belli yüzde 15 mi ne ötv var. Nasıl ki elektrikli araçları yüzde 15ten 60a çıkardılar bu pickup larda artacak görünen köy meselesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet sabır -- 1 Nisan 2021; 23:7:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• neden ranger ve navara baktın merak ettım daha mı konforlu yoksa daha mı ucuz ? özelliği neidr

• Ranger wildtrack 2.0 motor beygir tork yüksek.

Navara ise makas yok arkalarda ikisinden biri.

Hilux yada l200 150 bg motorlar eski güç yetersiz.

• Mehmet sabır M kullanıcısına yanıt

Isuzu bakabilirsiniz

yeni modeli guzel bayaa ve motor kucuk hatirladigim kadariyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirelli77 -- 1 Nisan 2021; 23:44:19 >
  • Bende niyetliydim fakat bu sene kasa değişecek ranger, ayrıca amarok aynı platform ve motorla gelecek.
    Aşırı mantıksız 400 bin vermek kaç yıllık eski iç ve dış şekle sahip araca.
    Vergisine zam gelir mi bilinmez, ticari araç sonuçta, ucu inşaat tayfasına da dokunuyor.
    Burası Türkiye her an herşey olabilir ama ticari tayfaya çok dokunurlar mı bilinmez, fiyatlar zaten uçuk, pick up 300-400 bin tl yau.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • unknownartist kullanıcısına yanıt

Amarok ile ranger ayni motor olursa ikisi de 2.0 213 hp 500 tork ile gelir ve şahane olur. Sadece logo farki olur ozaman. Navara ile mercedes x ckass gibi. Zaten araç yok eylül gibi de ranger ile amarok tanıtılır.

• Ben Irlanda'da yasiyorum, burada sifir almakta sorun yok gibi gorunuyor, stokta var gibi. Ranger bakiyorum 2. el ama fiyat 18-40 bin Euro arasinda, model ve kullanimina gore degisiklik gosteriyor. Bu yil baya tasima isim olacak Turkiye'de o yuzden pickup alip getirmek istedim ama her seyi dert. Araci al getir gemi ile en az bin pound ode, sonra geri gotururken yine ode. Ya da gemi ile Avrupa'ya gecip oradan sure sure getirebilirim o da 2-3 gun surer. Isim bittikten sonra sehirde ne kadar kullanilabilir bir araba o da ayri konu. Park sorunu ozellikle her yerde var. Yakit meselesine daha bakmadim 2.0 ya da 3.2 ne kadar yakiyor bilmiyorum. Turkiye'den bakmak istedim ama baya fark var fiyatlardaa, 30 bin TL den basliyor fiyat farki ve yuksek modellere gore bu fark yukari cikiyor. Karar vermedim henuz. Yakit ile ilgili bilgisi olan var mi? Ben zaten bakacagim ama daha once kullanmis tecrubeli biri varsa cevabindan memnun olurum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.