|
Bildirim
|
1- Üslubunuzu değiştirin.
2- Konunun başka araçlar önermeden ilerlemesini rica etmiştim. Zira hangi markanın hangi modeli var biz de biliyoruz. İmpreza ya da Jazz düşünsem konuyu o doğrultuda açardım. 3- Fanatik bir tavrınız var ve ben malesef sizin gibi üyelerin görüşlerini dikkate almıyorum. İyi forumlar.. |
Ben şu anda 2009 model kullanmaktayım.
Genel olarak bir sıkıntım yok, Kendi tecrübelerimden Artıları ve eksilerini sana aşağıda yazıyorum Artık karar senin, + Yol tutuşu şu ana kadar kulladığım araçlar arasında en iyisi, 4x4 sistemi sadece karda değil virajlarda da çok işe yarıyor. Karda etkisi anlatılmaz yaşanır. + Frenleri ABS ve EBD nin etkisi ile çok iyi + Genel kullanım zevki güzel motoru küçük olmasına rağmen devirli kullanımda gerek ses, gerek performans anlamında yeterli, + Görünüş itibari ile tabi bana göre iç ve dış tasarımı güzel + Vites geçişleri spor bir araç gibi kemikli ve direksiyonun tepkileri gerçekten güzel, - Uzun yokuşlarda kesinlikle vites küçültmen gerekiyor gerekirse 3. vitese kadar düşüyorsun - Yakıt olarak 3000 deviri geçemeden vites değiştiririm diyorsan sınıf standartlarında ( şehir dışı: 6-6,5 Şehir içi 8-9) Eğer çok dur kalk yapacağın durumlarda kalırsan ve devirli kullanırsan bu değer rahatlıkla 10 lara kadar çıkıyor. Sürekli 80 km şehir içi gidip geleceksen yakıt olarak sıkıntı yaratabilir. LPG taktırmayı bende düşündüm ama daha sonra kıyamadım - Araçın plastik aksamı kalite olarak iyi olmasına rağmen işçilik problemleri yüzünden tıkırtılar geliyor ve bunlar aracı aldığımdan beri var serviste iyileştirmeler yapılmasına rağmen kesilmedi. Benim gibi sesler konusunda hassassan sıkıntı yaratabiliyor. - Aracın arkasında oturmada bir sıkıntı olmamasına rağmen eğer bir tümsekten sert veya hızlı geçiyorsan arkadaki yolcuların kafası tavana çarpabiliyor. Sanırım aracım boyutlarından da kaynaklı - Amontisorleri gürültülü çalışıyor Gerek sert olmasından gerekse davlumbazlarda yalıtım olmamasından çukurlarda ve tümseklerde gürültü geliyor - Asfalt yolda kabin gürültüsü iyi, ama yolda pürüzler veya düzgünsüzlükler varsa içeriye ses alıyor. Senin bagaj, vergi, ve ikinci el konularını bildiğini okuduğum için onlara girmiyorum. Servis olarak bütün bakımlarını Özdoğan yetkili servisinde yaptırdım. Ortalama 220 tl civarında 10000 km bakımında frenlerden ses geliyordu balataları garantiden değiştirdim 20000 km de sağ amontisor yağ kaçırıyordu. Garantiden ön iki amontisor değişti. 30000 km servis kontrolünde usta şanzımandan ses geldiğini söyledi. garantiden birkaç parçası değişti. 40000 kmde bir sorun çıkmadı sadece normal bakımları yapıldı Umarım karar vermene yardımcı olur. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oner35 -- 18 Aralık 2011; 21:48:25 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|